Akp'ninm Kömürü Veresiye

sen iyi bir şeyler yap diyor kardeşimiz. haklıda.ama görmediği göremediği bir nokta var. sen ve ben kardeşim, yani bizler ( abarttığımı söylemeden düşünün derim) kime karşı mücadele vermek zorundayız farkındamıyız. ben söyleyeyim, globalleşme denilen kapitali elinde tutan emperyalizm köpeğinin sahiplerine karşı mücadele vermek zorundayız. buyur iddia ediyorum, sağ sol denilen tüm partiler bizi öyle bir çıkmaza, öyle bir kör kuyuya sürdülerki, hadi bu güce karşı iyi bir şey yapacak sermayeyi ve gücü bul elini öpeyim. fikir ve düşünce para etmiyor artık. maslovun ihtiyaçlar hiyerarşisi demiş bir arkadaşım, evet ilk basamağında bırakılmış bir halk ve asla diğer basamaklara çıkmasına izin verilmeyecek bir halk kötünün iyisini seçer demiş oluyor. kusura bakma bunada katılmıyorum. türk halkının açlık karşısında bile onuru ,şerefi vardı, dayanışması vardı. asıl kullanılan ki bunu her parti yaptı bu halkın manevi değerleri üzerinde kavgam kargaşası yaratmaktır.bunu en güzel kim becerdi, (kimse neden merak etmiyor, bu AKp kurulurken diğer köklü partilerin bile örgütlenemediği kadar iyi örgütlenip, en küçük köylere kadar inmeyi başarmış bir parti sistemini hangi maddi gücü kullanarak ve nasıl başardı?) arkadaşım hiç kusura bakma arkanda kapitalizmin desteği yoksa sen halk tarafından adam yerine koyulmazsın. ki maslovcu arkadaşım akp bunu iyi çözdü diyorsan işte bu halkın dilenci olduğunu kabul ediyorsun anlamına gelir. ama ben bu kadar olduğunu sanmıyorum. arkadaşım sen iyi bir şeyler yap diyorsun. buyrun ağzını açsan ALLAH , din diye önüne halkı süren bu siyaset karşısında iyi bir şey yapacak bir adam çıkart. sen zayıf noktan olan inanç ile yakayı ele vermişsin kardeşim. ne dersen de, ne yaparsan yap kar etmez. neyse, sen ister kabul et ister etme, biz okumuş cahilleri bol bir halkız. cahilliğimize en güzel kanıt bilgelik taslayıp hırsızı görmezden gel ,boşver sen çalınanı çalış tekrar yerine koy mantığı ile olanlara boyun bükmeyi tavsiye etmek. hakkını ara, halkı uyar birlik ol demek gerekmezmiydi böyle durumlarda? hayır öğüt verilir, sen iyi bir şeyler yap. yapıyorum ya kardeşim, doğruları söylüyorum. yetmiyormu, o halde öğüdünüde al git. saygılarımla...

Seçim yenilgilerine malzeme bulamayanların yada başarısızlıklarını örtmek isteynlerin bahanelerinden başka bir şey değil bu saçmalık

hadi bu seçimi kömürle kazandı diyelim ya ilk seçimi neyle kazandı .odun mu dağıttı.

chp hiç seçim kanamadı ki. bu seçimi kömürle kaybetsin

halkın yarısına kömür dagıtmıs faydalı bir iş büyük ihitmal erzakda dagıtmıstır halkın yarısına bu imkanı saglıyosa tebrik etmek gerekmiyormu biri cıkar laiklik elden gidiyor diye oy toplar biri vatan millet sakarya biri özgürlük biri halkların kardeşliği ama içlerinde en faydalı oy toplayan akp görünüşe bakılısa digerleri fasa fiso maslovun ihtiyaçlar hiyerarşisini iyi çözmüs akp karnı aç olan laiklik özgürlük düşünmez...tebrikler akp gerci bu yardımların birini bile almadım ama yinede oyum akpye bu gereksiz muhalefet oldugu sürece daha cok rodosa yüzer baykal ve yandasları:goz:

yani halkın yarısını erzak ve kömüre muhtaç ettiği için tebirik ediyorsun.
veya zaten yardıma muhtaçbu halkı 6 yıldır kurtaramadığı ve hala yardımlara muhtaç halde oldukları için tebrik ediyorsun.

yoksulluk sınırının 1000 küsür ytl olduğu bir dönemde insanları açbırakan hükümete destek vermeye devam edin. allah sizi de o durumlara düşürmesin...

Seçim yenilgilerine malzeme bulamayanların yada başarısızlıklarını örtmek isteynlerin bahanelerinden başka bir şey değil bu saçmalık

hadi bu seçimi kömürle kazandı diyelim ya ilk seçimi neyle kazandı .odun mu dağıttı.

chp hiç seçim kanamadı ki. bu seçimi kömürle kaybetsin

Diyorsunki saçmalık peki sizin o başbakanınız sence ödedimi o kömür paralarını ?yada sizin o başbakanın oğlunun gemileri nerden geliyor?düğünde takılan o trilyonluk takılar nerden geliyor?peki sırf işçi dövmek için taaa rizelerden getirdikleri polisleri getiren uçakların benzinlerinin paraları?daha sayayımmı?
bu iş ne chpnin kaybetmesi ne akpnin kazanması bu ülkemizin kazıklanması hortumlanması gerileşmesi...

Geri