akp'nin A ' Sı

herşeyide akp ye bağlamktan üstünüze yok...sizin kadar da kendi yazıp kendi oynayan gormedim ha akp taraftarı bir insan değilim ama sizler gibi herşeyi akp nin üstüne at kurtul zaten herkez akp üstüne gidiyo gibi düşünenlri gordukce çozumu chp de mhp de arayanları(akp de de değil bana gore)gordukce bu partiyi savunasım geliyor...birazda kendinizi elştirin ya dürüst olalım vatan sevrim diyenlerin kaçı üstüne düşen vazifeyi hakkıyla yapyo..ama doğru sizler süperman sınız eksiğiniz yok sizlerin..kendinizi komik duruma düşürmeyin ...saygılar...

Şu mavi alanlarla belirttiğim noktaların ne kadar Gereksiz belirtme olduğunu sana ispatlarım .
Akp taraftarı değilim diyorsun ama sana forumda attığın en az 10 tane Akp lehine postunu buraya C/p yapabilirim . ( tabiki istediğin partiyi savunursun Ama Ben birileri bu parti hakkında yazı yazıyor diye ben bu partiyi DesTekliyorum diyerek Sen '' Komik '' oluyorsun
)

Neyse konu dağılmasın .
VaRSA AnTi TeZ'iniz . SizDe buraya verinde bizde bilelim .
Madem birileri SenCe Akp'yi karalıyor SenDe akp'yi bu Yüzden savunuyorsun .
YAzDa AnTi TeZ'ini Görelim NeRDE Komikleşmişiz Öğrenelim .
:durdurun

yargı sadece ak parti zamanında bozulmadı bu güne kadar sol tekelinde bu hale geldi ama ne olursa olsun yasama ve yürütme organı hükümet arkadaşlar onun için düzeltilemeyecek hiç bir şey yoktur o konuda sana katılmıyorum ama AKP yide desteklemiyorum çünkü ekonomi, devlet sürekli geriye gidiyor enflasyon cari açık giderek büyüyor bu arada ben gerçek enflasyondan bahsediyorum ve idda ediyorumki türkiyede enflasyon şu anda %100 ün üzerinde çünkü neredeyse hiç bir ülkede bir iki ay içinde bir şeye %80 zam gelmez arkadaşlar bunları görmemek için kör olmak gerekir neyse lafı fazla uzatmayalım yoksa benim ağzım bozulacak en iyisi tadında bırakmak (bu arada size değil ağız bozukluğum başımızdakilere her gün yatmadan önce bir posta küfür edip öyle yatıyorum)

AKP ikitidarında suç eğilimlerinde ve oranlarında büyük artış yaşandı.Ekonomik sefalet beraberinde, kültürel ve ahlaki değerleri de çökertmektedir. Bu sosyo-ekonomik felâket toplumumuzu "cinnet" geçirme noktasına getirmiştir.
Bu dönemde yaşanan olumsuzluklar toplumumuzda "yozlaşma ve çözülmeyi" tetiklemiştir. Sosyo-ekonomik bunalım ve kültürel yozlaşma, her türlü "tehdidi davet" eder boyutlara ulaşmıştır.
Dört buçuk yılda halkı gittikçe yoksullaşan Türkiye’yi bir suç cenneti haline getirdiler.Asayiş sorunu terör kadar tehlikeli bir unsur haline geldi.Polis kayıtlarına göre 2002 yılına göre bugünkü suç oranlarındaki artış şöyle;

Hırsızlık,gasp,kapkaç yüzde 215,7

Çocuk kaçırma olayları yüzde 284,5.

Gasp, soygun, yağma yüzde 282,1.

Yangın çıkarma yüzde 178.

Hakaret, sövme ve tehdit yüzde 626.

Sadece 2006 yılında suçlar bir önceki yıla göre % 64 oranında artış göstermiş, günde 6 kişi cinayete kurban gitmektedir.Eğer suç bu kadar hızlı bir biçimde artıyorsa, istihdamda gelir dağılımında, aile ve sosyal yapıda ciddi sıkıntılar var demektir.Bu sıkıntılarda doğal olarak yargıya yansıyor ve yargının zaten ağır olan yükü hergeçen gün dahada artıyor.Yani bu patlama ''şeküre '' ile açıklanmamayacak kadar tehlikeli ve ciddi.
Sadece suç oranları değil artan.İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü`nün verilerine göre sadece 2002-2004 yılları arasında 268 bin 500 boşanma vakası yaşanmıştır. boşanma oranındaki artış önceki dönemlere göre yüzde 340 seviyesindedir. Eğer bir ülkede toplumun temel direği olan aileler böylesine hızla çözülüyor, yuvalar yıkılıyor, çocuklarsahipsiz bırakılıyorsa o toplumun geleceğinden endişe duymamak mümkün değildir.Boşanılan sadece eşler değil, değerlerimizden de boşanıyoruz!
Yine haciz dairelerine intikalm eden protestolu senet tutarı ,
2006 yılında, bir önceki yıla göre yüzde 44,7, 2007 yılının ilk iki ayında da geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 60,3 oranında artmıştır.
Bu sorunların sadece ahlaki ve insani yönü değil mahkemelerde getirdiği yükde gözönüne alınırsa yukardaki yazının ne kadar haklı olduğu daha kolay anlaşılır.

Suç oranlarındaki artışın sorumlusu elbetteki hükümettir.6 yıldır baştadır 1 yıl değil.
Erdoğan ne diyor" kuzuyu kurt yese benden sorulur." sayın başbakanım kuzu sürüsüne kurt sürüleri daldı haberin varmı.
yazın güzel olmuş kardeşim +1

Şu mavi alanlarla belirttiğim noktaların ne kadar Gereksiz belirtme olduğunu sana ispatlarım .
Akp taraftarı değilim diyorsun ama sana forumda attığın en az 10 tane Akp lehine postunu buraya C/p yapabilirim . ( tabiki istediğin partiyi savunursun Ama Ben birileri bu parti hakkında yazı yazıyor diye ben bu partiyi DesTekliyorum diyerek Sen '' Komik '' oluyorsun
)

Neyse konu dağılmasın .
VaRSA AnTi TeZ'iniz . SizDe buraya verinde bizde bilelim .
Madem birileri SenCe Akp'yi karalıyor SenDe akp'yi bu Yüzden savunuyorsun .
YAzDa AnTi TeZ'ini Görelim NeRDE Komikleşmişiz Öğrenelim .
:durdurun

akp lehine yazılarını buraya koyarım diyorsunda napmaya çlışıyordun..ben sana kp savunmuyorum mu dedimde bunu çürütmeye çalşıyorsun...daha ne dediğin belli değil....

ama ben ozetlim yinede soylemeye çalıştığımı bilmiyorum anlıcak kadar.....birilerin devamlı akp şole akp bole demesi bana gore çozum değil bundan once gelnlrinde gorduk yaptıklarını...akp kapansa vatanmı kurtulcak..chp mi çozcek herşeyi mhp yada diğerlerimi bana gore hepsi aynı akp de yeterli değil bu ülke için...ve sen kendini komik duruma düşürüyosun demişsin benim yazdıklarım mı komik yada seçimde akp nin %47 lik oyu alıp sizlerin destekldiği partilerin birşey yapamamsı ve şimdi gelip boyle şeylerle biryere varmanızmı komik...

boşuna demiyolar davul vurmak içindir diye...

akp lehine yazılarını buraya koyarım diyorsunda napmaya çlışıyordun..ben sana kp savunmuyorum mu dedimde bunu çürütmeye çalşıyorsun...daha ne dediğin belli değil....

ama ben ozetlim yinede soylemeye çalıştığımı bilmiyorum anlıcak kadar.....birilerin devamlı akp şole akp bole demesi bana gore çozum değil bundan once gelnlrinde gorduk yaptıklarını...akp kapansa vatanmı kurtulcak..chp mi çozcek herşeyi mhp yada diğerlerimi bana gore hepsi aynı akp de yeterli değil bu ülke için...ve sen kendini komik duruma düşürüyosun demişsin benim yazdıklarım mı komik yada seçimde akp nin %47 lik oyu alıp sizlerin destekldiği partilerin birşey yapamamsı ve şimdi gelip boyle şeylerle biryere varmanızmı komik...

boşuna demiyolar davul vurmak içindir diye...

Bize komik oluyorsunuz gibi ithamlarda bulunuyorsun .
Ama Daha konuyu kavramadan Hükümet suçsuz Diyip işin içinden sıyrılmaya çalışıyorsun.
+ Akp'yi Sadece Sizin muhalefetinizi gördüğüm için Tutuyorum ve Destekliyorum diyorsun.

Bunları Diyen sensin .

Ama Yazıyla Alakalı yorumun ise Sadece > Akp'mi yaptı bütün bunları oluyor .

Akp hükümeti zamanında olmadıysa ispat et diyorum . Çokmu zor Anti TeZ üretmek o zaman ?

Bunların hepsi bu hükümet zamanında olan şeyler .
Yazıdaki herşey açık ve net .

Bize komik oluyorsunuz gibi ithamlarda bulunuyorsun .
Ama Daha konuyu kavramadan Hükümet suçsuz Diyip işin içinden sıyrılmaya çalışıyorsun.
+ Akp'yi Sadece Sizin muhalefetinizi gördüğüm için Tutuyorum ve Destekliyorum diyorsun.

Bunları Diyen sensin .

Ama Yazıyla Alakalı yorumun ise Sadece > Akp'mi yaptı bütün bunları oluyor .

Akp hükümeti zamanında olmadıysa ispat et diyorum . Çokmu zor Anti TeZ üretmek o zaman ?

Bunların hepsi bu hükümet zamanında olan şeyler .
Yazıdaki herşey açık ve net .

sen bana bu yazının gerçk olduğunu nasıl ispatlcaksın birisi bunları dedi diye gerçekmi oluyor?

sen bana bu yazının gerçk olduğunu nasıl ispatlcaksın birisi bunları dedi diye gerçekmi oluyor?

Sorunda Orda baş gösteriyor işte .
Sen Bu yalan yanlış diye kestirip atınca birileri soruyor . Yanlışsa Yanlışlığını ispatla diye.

Bu yazı %100 Dorudur diye birşey Yazdım mı ? Herhangi bir yazımda .
TeZ - AnTi TeZ işte budur .

Ben birşey TeZ'i burda paylaşmışsam Sende Bir TeZ'le bunun olmadığını savunabilirsin .

Bunlar Türkiye'nin gerçekleri malesef .

Başbakan bile suç ve suçlulardaki artış nedeni ile Korkmuş olacakki Koruma sayısını arttırdı .

Sana en basit örnekle bu TeZ'in Gerçeği yansıttığını kanıtlayabilirim .
Avrupa'nın Üçüncü büyük Cezaevi Hangi ülkede ?

Toplam 11 bin 16 kişi kapasiteli olarak planlanan yerleşkede, 8 L tipi ceza evinde 2'şer açık ve bir kapalı spor alanı, konferans salonu, kütüphane, derslikler ve iş atölyeleri bulunuyor.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/8573167.asp?m=1

EdiT :

suç oranı artışını ispatlamk için habere yada bunlarar gerek yok ki çık sokağa gozlerinle gorursun zaten...benim karşı olduğum bu değil karşı olduğum sadece akp nin değil chp nin mhp nin ve diğer partilerinde bu yanlışlaın içinde olup yanlış yaptığının birilerinin gormeyip akp biterse herşeyde düzelcek miş gibi düşünmeleri..işte buyuzden ben bu konuşamları yapıyorum bana gore ne kp ne mhp ne chp ne de diğerleri bu vatan milleti için canı gonulden çalışmıyor çalışmıcakta bu haberlerde olduğu gibi akp şoyle boyle deyip diğer partileri gormezden gelmek komik duruma düşmektir bana gore...

Çok fazla post attım konuya .
Bunu editleyip burdan son kez sana birleyler yazmak istiyorum .

Konu Açık ve iSpatlandığını sende kabul ettin .
Ama hala neden komik durumdasını gibi saçma ithamlarda bulunduğunu anlamadım .

Son 6 Senedir Ülkeyi Yöneten parti Akp'dir . '' Tek Başına '' iktidarlardır .

Tabiki Hükümet olarak ondan sorulacak bütün şeyler .
6 Senedir Tek başlarına Veriyorlar kararları .

Neyse bu kadar yazı yeter bundan sonra yazmıcam buraya .
Sen kendinle çelişmeye devam et .
Sorumlusuda Sana Göre '' akp '' değil başka partiler olsun .

CHP yaptı bu sokakları böyle yada MHP .
:D

Zaten 3 Çocuk Yapın deyip Daha SokakTakine Bakamayan Aileleri de MHP ve CHP üremeye teşvik ediyor .
:D

Sorunda Orda baş gösteriyor işte .
Sen Bu yalan yanlış diye kestirip atınca birileri soruyor . Yanlışsa Yanlışlığını ispatla diye.

Bu yazı %100 Dorudur diye birşey Yazdım mı ? Herhangi bir yazımda .
TeZ - AnTi TeZ işte budur .

Ben birşey TeZ'i burda paylaşmışsam Sende Bir TeZ'le bunun olmadığını savunabilirsin .

Bunlar Türkiye'nin gerçekleri malesef .

Başbakan bile suç ve suçlulardaki artış nedeni ile Korkmuş olacakki Koruma sayısını arttırdı .

Sana en basit örnekle bu TeZ'in Gerçeği yansıttığını kanıtlayabilirim .
Avrupa'nın Üçüncü büyük Cezaevi Hangi ülkede ?

Toplam 11 bin 16 kişi kapasiteli olarak planlanan yerleşkede, 8 L tipi ceza evinde 2'şer açık ve bir kapalı spor alanı, konferans salonu, kütüphane, derslikler ve iş atölyeleri bulunuyor.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/8573167.asp?m=1

suç oranı artışını ispatlamk için habere yada bunlarar gerek yok ki çık sokağa gozlerinle gorursun zaten...benim karşı olduğum bu değil karşı olduğum sadece akp nin değil chp nin mhp nin ve diğer partilerinde bu yanlışlaın içinde olup yanlış yaptığının birilerinin gormeyip akp biterse herşeyde düzelcek miş gibi düşünmeleri..işte buyuzden ben bu konuşamları yapıyorum bana gore ne kp ne mhp ne chp ne de diğerleri bu vatan milleti için canı gonulden çalışmıyor çalışmıcakta bu haberlerde olduğu gibi akp şoyle boyle deyip diğer partileri gormezden gelmek komik duruma düşmektir bana gore...

Geri