Ben kadrolaşmaya sonuna kadar karşıyım ancak B-bana bu forumda "doğruya doğru deyin yav " diyecek son adamsın MHP'li görünüp CHP'yi savunan ya da CHP'li görünüp MHP'yi savunan arkadaşım... Malum pek fark edilmiyor...
NEyin başı neyin sonu ben karar veririm..Forum delikanlısı.. Ben doğruyu söylerim kim yapıyorsa.. Senin gibi has parti adı altında iktidar şakşakçılığı yapmıyoruz.. Yanlışa yanlıa derim diyorsun bin tane laf söylüyorsun..Senin yanlış doğru kriterin falan yok.Yandaşmı muhalefet mi ona bakıyon sen... Aksini ispatlıycak bir çalımınıda göremedik.. Belkide erbakan haklıydı numandan kurtulmakta.. Has parti kuruldugundan beri doğru dürüst bir konusmasını göremedik..
Senide ilgilendirmez hangi partiden olduğum.. PArtiye göre muamele yapmandan neden ak parti savunuculugu yaptığını anlayabiliyorum.. Çalıcaksada müslüman çalsın zihniyeti devam ediyor sizde...
Bugün bir kanalda gördüm.. (Sen atıp tutuyorsun ya chplisin mhplisin diye.. Hadi onlar orta yolda buluşur bir şekilde..) Has parti genel başkan yardımcısının eskilerin koyu sosyalistlerinden oldugunu hatta bir sosyalist partide başkanlık yaptığını gelen teklifle şimdi has partide genelbaşkan yardımcılığı yapmaya başladığını ögrendim.. Ben sosyalizmle milli görüşün ortasını yakalayamadım... Bilmiyorum kurtulmuş nasıl yakalamış..