AKP'linin kaynı, olmayan üniversiteye rektör yapıldı

sen@

New member
Reaction score
0
23 Aralık 2010 Perşembe
Sözcü AKP'lileri çıldırtacak. İşte Sözcü gazetesinin sürmenşetten verdiği haber...

BİR DE 'EŞ, DOST, AKRABA KAYIRMIYORUZ' DİYORLAR BU NE?

Eniştesi AKP Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek olan Metin Doğan'ın füze gibi yükselişinin öyküsü

Ankara bu "başarı öyküsü" nü konuşuyor.
Bir uzman doktor, kısa bir süre içinde önce doçentliğe, bir süre sonra da profesörlüğe yükseliyor. Ardından da henüz tabelası bile olmayan üniversiteye rektör olarak atanıyor. Peki tüm bunlar nasıl oluyor? İşte AKP'ye yakın olmanın ödülü:

UZMANDI DOÇENT OLDU: AKP Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek'in eşinin kardeşi olan Dr. Metin Doğan, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Hastanesi'nde uzman doktordu. Önce Ankara Trafik Hastanesi'ne uzman olarak getirildi. Bu hastanenin Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne dönüştürülmesiyle burada doçentliğe yükseldi ve klinik şefi unvanı aldı.

HEMEN BAŞHEKİM YAPILDI: Ardından yeni açılan Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi'ne başhekim olan Doğan, Nihat Tosun'un Sağlık Bakanlığı Müsteşarı olmasıyla birlikte klinik şefi olarak gittiği Atatürk Hastanesi'ne bu kez başhekim olarak dönüş yaptı.

SAKARYA'DAN PROFLUK ALDI: Doğan'm profesörlük unvanı alması oldukça hızlı bir yöntemle gerçekleştirildi. Atatürk Hastanesi'nin başhekimliğini sürdürürken Sakarya Üniversitesi'ne profesörlük için müracaat eden Doğan'm unvanını aldıktan sonra 2 yıl aynı üniversitede çalışması gerekirken bakanlık görevlendirmesiyle yine Atatürk Hastanesi'ndeki başhekimlik görevine devam etmesi sağlandı.

4 AY ÖNCE DOÇENTTİ: Ağustos ayında profesörlük alan Doğan, Ankara'da yeni kurulan Yıldırım Beyazıt Universitesi'nin rektör adayları arasında yer aldı. Doğan, henüz kampusunun nerede olacağı tam olarak netleşmeyen üniversitenin rektörü olarak geçen hafta Cumhurbaşkanı Gül tarafından atandı.

AKP'linin kaynı, olmayan üniversiteye rektör yapıldı

Bu hızla başbakan olur herhalde Yıllardır kadrolaşma yapılanmalarının meyveleri ne olacak kendinden olanları herzaman kayır mantığı

nasıl fark etmiyo insanlar bunu yaa bu adamların hırsız haydut oldugunu nasıl anlamıyolarç bende gazetenin birinde ülkerle ilgili bi haber okumustum 1990 dan 2004 e kadar ülker türkiye capında bi sirket 2004 den sonra çok hızlı büyümeye baslamıs avrupada bir sürü sirketi almıslar 14 yıl yerinde sayıyorsun (ben haberi 2009 da okumustum) 5 yılda nasıl böyle büyük ataklar yapıyon aklım almıyo kimler arka çıkıyo da böyle oluyo düşünmek lazım biraz. millet artık uyanın bi çok sey elden gidiyo :(((

Benim Ülkemde menfaatler için ne fitnelikler yapılıyor,neleri yutuyorlar ve bizlerede yutturuyorlar.Helal olsun bu Dini bütün, iyi ahlaklı müslüman geçinenlere!!!

aslinda bu isler hep boyle gider her hukumet bunu yapar bu boyledir bu da boyle biline :)

Adamın varsa varsın anlayışı işte ne olcak.
Çok da şaşırdım!

Kimse çıkıpta birşey söylemeye cesaret edemiyor.Çünkü insalarımızın hepsini mimlediler..Konuşmayı bırak fikrini dahi açıklayamaz hale geldik..Yazıklar olsun şakşakcılar ve yandaşlarına..Buda geçer buda geçer ..Gün olur devran döner.

keşke sadece akpye özgü birşey olsaydı kadrolaşma, o zaman tepki gösterecek bir nedenimiz olurdu.. ama bugün tepki gösterenler neden böyle birşey yapıyorsunuz değil neden beni almıyorsunuza kızıyor..

Hayır aslında söylemeye dilim varmıyor ama bu bir gerçek.Sadece Akp için değil tabi bu..Ankara'da dayısı olan işi götürüyor bu kadar basit..Daha çok arkası olan daha büyük lokma götürüyor elbetteki.Hepsi bir yana zaten sistemin kendisi bozuk..

Bunlar yakında öte dünyayada yönetici atarlar

yandınız HAYIR cılar,sivil halk oradada yönetime el koymuş :)

Genel olarak kadrolaşmanın önüne geçilemedi Bu her dönemde oldu.. Şimdi çıkıp da MHP'liler CHP'ller sütten çıkıp akkaşık durumuna sokmasınlar kendilerini. Onların adamlarının nasıl yerleştiğini de biliyoruz !

Genel olarak kadrolaşmanın önüne geçilemedi Bu her dönemde oldu.. Şimdi çıkıp da MHP'liler CHP'ller sütten çıkıp akkaşık durumuna sokmasınlar kendilerini. Onların adamlarının nasıl yerleştiğini de biliyoruz !

ARkadaş sen niye herşeye muhalefetsin..?

Niye akpnin yaptığını üstüne alıyorsun.. ?

Ak parti HAS partinin kaynı mı?

Yukarda onlar iyi yaptı ama akp yapamaz diyen mi var ?

Kimse kadrolaşmasın ama şu anki iktidarda bunu fazlasıyla yapıyor.. Bir kerede doğruya doğru deyin yav... Kadrolaşma yanlış birşey bizde eleştiriyoruz deyin.. Bizim Has parti olarak bir farkımızda bu deyin.. Koalisyon mu kuracaksınızda ortak oluyorsunuz suça..?

İnsan nankör olmasın.Tamam fikrini beyan etsinde abarmasın.
Başbakan kötü yapıyor yanlış yodasın.EyvaAllah..
Başbakan BDPlileri konuşturdun hain şerefsiz.Aman Allah...

Ya merak ediyorum aynı bu şekilde Mesut Yılmaz bey efendiği eleştiriyorlarmıydı eleştiri diyorum çünkü yargıçlarımız küfür yerine ağır eleştiri dememizi istiyorlar mesela yarın bir gün Vatan gazetesi %60 lık bir orana ana avrat küfür etse ağır eleştiri bu...

Habere bakıyoruz daha önce buna benzer olnlarca haber çıktı...

Erdoğan gelir gelmez Basın ve Yayın engellenmesin önü açılsın demedi mi evet dedi biz okulda bunu öğrendik bunu biliriz..Ama madyamız Allah razı olsun yerine Allah belanı versin demeye alışkın...

Hoş zamanında diktaörlük vardı Gladyo baştayken bizim medyamızda suskundu.Belki tek tük ama genelde imani çalışırlardı başkada birşey yok....

Yakını olan bir sürü insan bundan yaralanır genelleme yapmıyorum ama bu var ve Türkiyede değil dünyada olan birşey bu.Benim bile şahid olduğum birşey bunu hükümete bağlamak demek dünayda tek örnek budur demek ayıptır...

İnsan düşünür düşündükten sonra konuşur...

Kimse çıkıpta birşey söylemeye cesaret edemiyor.Çünkü insalarımızın hepsini mimlediler..Konuşmayı bırak fikrini dahi açıklayamaz hale geldik..Yazıklar olsun şakşakcılar ve yandaşlarına..Buda geçer buda geçer ..Gün olur devran döner.

aynen....

ARkadaş sen niye herşeye muhalefetsin..?

Niye akpnin yaptığını üstüne alıyorsun.. ?

Ak parti HAS partinin kaynı mı?

Yukarda onlar iyi yaptı ama akp yapamaz diyen mi var ?

Kimse kadrolaşmasın ama şu anki iktidarda bunu fazlasıyla yapıyor.. Bir kerede doğruya doğru deyin yav... Kadrolaşma yanlış birşey bizde eleştiriyoruz deyin.. Bizim Has parti olarak bir farkımızda bu deyin.. Koalisyon mu kuracaksınızda ortak oluyorsunuz suça..?

Ben kadrolaşmaya sonuna kadar karşıyım ancak B-bana bu forumda "doğruya doğru deyin yav " diyecek son adamsın MHP'li görünüp CHP'yi savunan ya da CHP'li görünüp MHP'yi savunan arkadaşım... Malum pek fark edilmiyor...

Ne Akparti, ne chp ne mhp nede diğer partiler. Bugüne kadar kadrolaşmaya gitmeyen parti var mıdır? Kesinlikle yoktur. Olan bize oluyor ne parti ile işimiz var ne de tanıdığımız.

adamlar öyle örgütlenmişler 2 senede adam ı ceza evine koyamadılar yoksa bu adamadamı akp arka çıkıyor

Geri