- Reaction score
- 0
chp li değilim de yaptığın benzetmeye çook güzel bi cevabım vardı da banı yeriz falanzeki arkadaşım haber yalanlandı.
malum siz tayyip ananı al git deyince takdir edip burda biri o lafı kullanınca şikayet edenlerdensiniz..... çelişkili şahsiyetler sizi.......
Türbanla okullara girmenin yasak olmasından utanılmalı bence bunu bize yapan hainler. Neden biliyormusun ? Senin öyle bir sıkıntın yoktur belki ama ülkemizdeki türbanlı sayısı nekadar fazla olduğunu biliyormusun ? sırf türban takmanın yasak olduğu için ne kadar okumayan kızımız var senin haberin varmı ? ülkemizi yozlaştırmaya çalışan hakimiyeti kimseye kaptırmamaya çalışan sence bu durumda kim ? sadece bu ülkede bazı şeyleri toplumun anlamasına müsade ediyoruz emin olun şayet islamm dini zorba olsaydı biraz. sizin şu anda yaptığınız her kötü hareketin cezası yaptığınız kötülk kadar olurdu ama islam dini zorla bir şeyi kabullendirmez.islam bu ve buna benzer tüm olayları zaman içersinde benimsetmeli tayyipde bunu iyi yapıyor zaten it ürümüyor itlerin ürümesinin tükenmesini bekliyor eninde sonunda yaptıkları yanlışı hainliği türk milletinin fark etmesini bekliyor bu er yada geç olacak sen hiç merak etme tayyipde benim sevdiğim ve oyumu hak eden özelliği bu zaten yılmıyor korkmuyor ve bir lider gibi hareket edebilyor dokunulmazlık kalkacak merak etme onunda zamanı var herkez akı karayı anlasın önce daha sonra.şu durumda o kadar moktan şeyler için ortalık karışıyorki.ülkeyi zaten yönetmeye müsade etmiyorlar bu durumda bile o zaman mahekemelerden ülkeyi yönetmeye fırsat kalmaz her bir şeyin altında sinsice plan yapan muhalefetide bir gün hükümet olarak görmek isterim sırf şu durumun aslında ne kadar şeffaf olduğunu anlaya bilmeniz için ama ülkenin haline acıyorum allah nasip etmesin inşallah
zaten dokunulmazlıklar kalkarsa tayyibe oy verme gibi lüksü de kalmıcak kimsenin başta kemal aabisi sonra da o dokunulmazlıları kaldırsın bindiği dalı kessin de görelim baklım dediğin kadar objektif mi cesaretli mi ??
sen kesin CaHPe taraftarısın. yalan dolan rüşvet fuhuş.
akp de dürüst edepli imanlı....... Şu chp için saydıklarının sadece biri akp den hariç tutabilir fuhuş oda ama zina yasasını es geçenlerin çizgisi nedir bilemiyorum artık....