'AKP'lilere dünyayı dar ederim'

zeki arkadaşım haber yalanlandı.
chp li değilim de yaptığın benzetmeye çook güzel bi cevabım vardı da banı yeriz falan

malum siz tayyip ananı al git deyince takdir edip burda biri o lafı kullanınca şikayet edenlerdensiniz..... çelişkili şahsiyetler sizi.......

Türbanla okullara girmenin yasak olmasından utanılmalı bence bunu bize yapan hainler. Neden biliyormusun ? Senin öyle bir sıkıntın yoktur belki ama ülkemizdeki türbanlı sayısı nekadar fazla olduğunu biliyormusun ? sırf türban takmanın yasak olduğu için ne kadar okumayan kızımız var senin haberin varmı ? ülkemizi yozlaştırmaya çalışan hakimiyeti kimseye kaptırmamaya çalışan sence bu durumda kim ? sadece bu ülkede bazı şeyleri toplumun anlamasına müsade ediyoruz emin olun şayet islamm dini zorba olsaydı biraz. sizin şu anda yaptığınız her kötü hareketin cezası yaptığınız kötülk kadar olurdu ama islam dini zorla bir şeyi kabullendirmez.islam bu ve buna benzer tüm olayları zaman içersinde benimsetmeli tayyipde bunu iyi yapıyor zaten it ürümüyor itlerin ürümesinin tükenmesini bekliyor eninde sonunda yaptıkları yanlışı hainliği türk milletinin fark etmesini bekliyor bu er yada geç olacak sen hiç merak etme tayyipde benim sevdiğim ve oyumu hak eden özelliği bu zaten yılmıyor korkmuyor ve bir lider gibi hareket edebilyor dokunulmazlık kalkacak merak etme onunda zamanı var herkez akı karayı anlasın önce daha sonra.şu durumda o kadar moktan şeyler için ortalık karışıyorki.ülkeyi zaten yönetmeye müsade etmiyorlar bu durumda bile o zaman mahekemelerden ülkeyi yönetmeye fırsat kalmaz her bir şeyin altında sinsice plan yapan muhalefetide bir gün hükümet olarak görmek isterim sırf şu durumun aslında ne kadar şeffaf olduğunu anlaya bilmeniz için ama ülkenin haline acıyorum allah nasip etmesin inşallah

zaten dokunulmazlıklar kalkarsa tayyibe oy verme gibi lüksü de kalmıcak kimsenin başta kemal aabisi sonra da o dokunulmazlıları kaldırsın bindiği dalı kessin de görelim baklım dediğin kadar objektif mi cesaretli mi ??

sen kesin CaHPe taraftarısın. yalan dolan rüşvet fuhuş.

akp de dürüst edepli imanlı....... Şu chp için saydıklarının sadece biri akp den hariç tutabilir fuhuş oda ama zina yasasını es geçenlerin çizgisi nedir bilemiyorum artık....

su yeni sivil anayasa bi çıksın özgürlük savaşçılarını görecez... türbanda serbest olucak bu ülkede... siz iranla kıyaslayın bizi ama biz bacılarımıza türban giydirip yollayacaz üniye az kaldı oda olucak...hemde yakında hemde size acı çektire çektire...

su yeni sivil anayasa bi çıksın özgürlük savaşçılarını görecez... türbanda serbest olucak bu ülkede... siz iranla kıyaslayın bizi ama biz bacılarımıza türban giydirip yollayacaz üniye az kaldı oda olucak...hemde yakında hemde size acı çektire çektire...

sorma yaa etrafta türbanlı görünce öyle zoruma gidiyo ki.....
ya sizdeki bu düşünce afedersin de DANGOZLUK tan başka bişey değil...
akp yi eleştiren biri türbana karşı olması mı lazım ya da akp ye oy verenlerin hepsi abdestinde namazın damı.....

öyle bi kalıplaşmış tabularınız var ki...
milletin çok ta umrundaydı senin bacının başına türban veya bandana takması....

İnşallah istediğin olur new diyim tayyip verdiği sözleri tutsa zaten bende oy verirdim akp ye ama dokunulmazlıklrı kaldırcam dedi onu bi yapsın tayyibe oy verme şansımız kalmıyo direk metrise gider heralde...

bu yasa çıkarsa tüm sapıklar elhamdülilllah müslümanım der herhalde.
yasa çıkarsa şöyle bir sakınca oluşabilir tüm sapıklar müslüman olmak için can atar yada tüm müslümanlar sapıklık için can atar.

üffff 14 lük tutmayın beni elhamdülillah müslümanım.......................................

bu yasa çıkarsa tüm sapıklar elhamdülilllah müslümanım der herhalde.
yasa çıkarsa şöyle bir sakınca oluşabilir tüm sapıklar müslüman olmak için can atar yada tüm müslümanlar sapıklık için can atar.

üffff 14 lük tutmayın beni elhamdülillah müslümanım.......................................

Yapma bu şekilde şeyler yazma günaha girme herkesin yaptığı kötülük kendine biz duyarlı olalım karşı çıkalım bu şekildeki iğrençliklere ama bu kelimelerle değil,islam bu şekilde bir din değil bu ülkede yanlışlıklar peşipeşine geldi bunu biz devam ettırmeyelim herşey elinizin altında bütün bilgilere ulaşabileceğiniz bir şeyle yani internetle tanıştık bu geçmişten gelen cahilliği devam ettirmeyelim biraz dikkat edelim kullandığımız kelimelere bu durum geçmişten bu güne devam eden bir hainlikdir,hocayı bize tv lerde hep üç kağıtçı olarak gösterdi kendi filmlerimiz bu durumun üstüne gitmeliyiz biraz saygılı olmalıyız maneviyata.Bugün hıristiyanlığa bir göz atın bu şekilde bir şeyle karşılaşabilecekmisiniz hangi kilise için hangi papaz için bir bu tür yakıştırmalar yapılıyor lütfen benliğimizi tarihimizi unutturmaya çalışanlara katılmayın onların istediği şeyi yapmayın

yalandır canım yalan bütün haber sitelerinde bütün gazetelerde bas bas bağırdılar yalanlandı değil mi... sen içerideki vakitçiyi çıkarmak için elinden geleni yap sonra yalanlandı... bırak bu işleri sizi herşeyiniz yalan zaten tanrınız yalan hayatınız yalan akpliler.... SAYGILARIMLA...

Burda yaptığınız olay bir birliğiniz var hepiniz aynı yoldasınız ve kimseyi aranıza istemiyorsunuzmu ? yoksa bir tartışma platformu oluşturup doğrulara ulaşmakmı ? Evine gelen bakıcılarını kaçırmaya çalışan çocuklar gibi bir açıklama yazmışsın.

Al..

http://www.haber7.com/haber/20081017/Adalet-Bakanligi-iddialari-yalanladi.php

Evet kardeş çok doğru yazmışsın it ürür kervan yürür ben bu kadar çamura rağmen bir değişiklik görmüyorum hükümette. Eee artık anlayan anladı :):)

senin çamur dediğin şeylerin hepsi tarihsel gerçekleridr 1-Tayyip ERDOĞAN adında ki başbakan koltuğunda oturan şahıs Büyük Ortadogu Projesinin EŞBAŞKANI olduğunu 31 ayrı yerde dile getirmiştir 2-Amerika Irak savaşı başladığı zamanlarda " Bütün dualarım Amerikan askerlerinin sağsalim eve dönebilmesi içindir" diyebilmiştir.3-Talafer 1 hafta boyunca bombalanıp 3000 i aşkın Türkmeni katlederken Tayyip ERDOĞAN ve yandaş medyası bu haberleri görmezden gelebilmiştir.4-2002 seçimlerinin hemen ertesinde Amerika'ya yalakça bir mektup yazıp ne olur beni başbakan yapın tarzında yine yalakça bir mektup yazabilmiştir ve bunu asla yalanlayamamıştır.5-Ordumuza asılsız saçma sapan iftiralar atan Taraf adındaki kağıt parçasını damadının Devlet bankalarından aldığı 750 milyon dolarlık kredi ile üstüne çöktüğü Sabah gazetesinin Taraf adındaki kağıt parçasını finanse edebilmek için promosyon olarak dağıtacağı Yüzbinlerce kitabı Taraf adındaki kağıt parçasını basan yayınevi olan Alkım yayınevine bastırarak büyük bir finansal güç sağlamıştır 6- Kendi ağzından Şehitlerimize kelle Bölücübaşına Sayın diyebilmiştir bunlar yalanmı daha yazacak çok şey var ama burası sığımaz ha sen gerçekten çamur görmek istiyorsan Ergenekon dene saçmalığın iddianamesini oku ondan iyi çamur bulamazsın iktidardaki değişiklik mevzusuna gelince sana çok kötü haberlerim var Tayyibe babası artık sıcak para gönderemicek çünkü kendi götünü kurtarmak ile meşgul şimdiye kadar baba parası ile idare etti ekmek elden su gölden misali yakında reel sektör çatı çatır göçtüğünde görürüm ben tayyibi ve senin gibileri
NOT : Yukarıda madde madde yazdıklarımdan bir tanesinin çamur olduğunu ispatla hemen bu forumu terk edecem sıkıyosa ispatla

haber yalanlandı...
yalanlansa nolacak yalanlanmasa nolacak...
üzmezi üzmediler tahliye ettiler
dolandırıcılıklarına alışmıştık
gemicikler yimpaş deniz feneri vs. vs. vs.
vatan hainliklerinede alışmıştık
kıbrıs ve Rauf babaya ne yaptıklarını gördük
en son pkknın hamisi barzaniden aman dilemeye gitmeleri
asker düşmanı olmalarınada alışmıştık
şimdi birde sapıklıkları çıktı
daha neler göreceğiz bakalım

Ya ben eşşekleri geçtim ama sasırdıgım konu Kapalı kadınlar veya farketmez herhangi bir kadın nasıl bunların olmasına izin veriyoru AKP li kadınların hayattan bekledikleri bu mu 14 yasında evlensin kızları ya da amca oglu kızına tecavuz etsinde evlendirelim sonra da boy boy sakat cocuklarımız olsun mu ?

AMA O ACILARIN EN BÜYÜĞÜNÜ DE SEN VE SENİN GİBİ ARKADAŞLAR ÇEKECEK HEMDE EN GÜVENDİĞİNİZ KİŞİDEN GÖRECEKSİNİZ İHANETİ NEYE UĞRADIĞINIZI ŞAŞIRACAKSINIZ NEDEN Mİ ŞİMDİ NE SÖYLESEM NAFİLE NASIL OLSA İNANMAYACAKSIN AMA OLUNCADA BEN BU FİLMİ BİYEDRDEN HATIRLIYORUM DİYECEKSİN

AYRICA DEMİŞSİNKİ SİZ İRANLA KIYASLAYIN BİZİ DAHA KUSURA BAKMA ARKADAŞIM AMA SİZ İRANDAKİ MÜSLÜMANLARIN TIRNAĞI DAHİ OLAMAZSINIZ İRANDA Kİ MÜSLÜMANLAR AHMED-İ NEJAT GİBİ AMERİKAYI TİTRETEN BİR DEVLET ADAMININ ARKASINDAN YÜRÜYORLAR SİZİN K GİBİ AMERİKAYA KÖPEKLİK EDEN BOP EŞBAŞKANININ ARKASINDAN YÜRÜMÜYORLAR SEN AMERİKANIN KUCAĞINA OTURDUKTAN SONRA TÜRBAN SERBEST OLSA NE OLUR SERBEST OLMASA NE OLUR

özlemini duyduğun şey gerçekten sivil anayasamı
yoksa tayyipus manifestomu
kimsenin kimsenin bacısına birşey dediği yok
velevki okula giden körpecik beyinlere siyasi simge-pranga yüklenmesin
olayı da kişiselleştirme
o zaman şöyle yorumlayayım
sen ve senin zihniyetindekilerde
başı açık liseye veya üniversiteye giden kızları görünce acı çekiyorsunuz
öylemi
gerçekten karanlıksın sen ya

Saygılarımla...

Geri