'AKP'lilere dünyayı dar ederim'

ramo46

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
AKP'nin önerdiği yasa teklifi CHP'li Arıtman'ı çileden çıkardı

Adalet Bakanlığı'nda, evlenme yaşını 14'e indiren, tecavüzcüyle evlenme
durumunda cezanın ortadan kalkmasını sağlayan ve tecavüzde şikayet
yaşını 14'e indiren yasa değişiklikleri için hazırlık yapıldığı iddialarına ilk
tepki CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman’dan geldi.

Arıtman, “AKP Hükümeti Tük Ceza Yasası ve Medeni Kanunda değişiklikler
öngören bir yasa tasarısı hazırlamıştır. TCK Madde 104’te yapılacak yeni
düzenleme ile mağdurun şikâyet yaşı 14’e düşürülerek, İslamcı Yazar Hüseyin
Üzmez’i ağır cezadan kurtaracaklar. AKP’ye tavsiyem bu yasa tasarısını hiçbir
şekilde TBMM’ye getirmemesidir. Aksi takdirde onlara dünyayı dar ederim” dedi.

Arıtman yaptığı yazılı açıklamada, Adalet Bakanlığı’nın Tük Ceza Yasası ve
Medeni Kanunda değişiklikler öngören bir yasa tasarısı hazırlığı içerisinde
olduğu iddialarına sert tepki gösterdi.

Arıtman, TCK’nın 104’üncü maddesinde yapılacak yeni düzenleme ile mağdurun
şikayet yaşının 14’e düşürülmesi amacının, “İslamcı Yazar Hüseyin Üzmez’i ağır
cezadan kurtaracaklar” diyerek tepki gösterdi.

Arıtman açıklamasında, “Ayrıca Medeni Kanun’da evlenme yaşı 14’e çekilecek,
tecavüze uğrayan çocukların tecavüzcüleriyle evlenmeleri durumunda failler suç
ve ceza kapsamından çıkartılacak. Tasarıya göre ayrıca aile içi tecavüz suçunda
cezanın 7 yıl olan üst sınırı 1 yıla düşürülerek, bu suçun hapisle cezalandırılması
fiilen ortadan kaldırılmış olacaktır. AKP’nin hazırladığı bu yasa tasarısı ile ilgili
9–10 Ekim 2008 tarihilerinde Adalet Bakanlığında yapılan toplantılar ile kısa
zamanda yasalaştırılacağını da öğrenmiş bulunuyoruz” dedi.

-"İRAN’A GİDİŞİN SOMUT ÖRNEĞİ"-

“AKP’ye tavsiyem bu yasa tasarısını hiçbir şekilde TBMM’ye getirmemesidir.
Aksi takdirde onlara dünyayı dar ederim” çağrısında bulanan Arıtman şöyle dedi
“Yasal değişiklikler geriye gidişin, İran’a dönüşümün somut birer uygulamasıdır
ve asla kabul edilemez. Tüm kadın örgütlerine, ilgili meslek odalarına, sivil toplum
örgütlerine kadının insan haklarını elinden alacak olan, onları yalnızca cinsel objeye
dönüştürecek olan, cinsel dokunulmazlığına karşı işlenecek suçlara karşı savunmasız
bırakacak olan ve toplumumuzu çağın dışına itecek bu yasal düzenlemelere karşı
çıkmaya davet ediyorum.”

Ülke nüfusunun yarısını oluşturan tüm kadınlara ve tüm annelere seslen Arıtman,
bir daha AKP’ye oy vermemelerini istedi. Arıtman, “Aksi takdirde çocuklarınızı
tecavüz suçunun mağduru olmaktan koruyamazsınız, hak arayamazsınız. Kadını
salt cinsel obje olarak gören, erkeğin kulu-kölesi konumuna sokmak isteyen bu
çağdışı anlayışın, AKP’nin karşısında durmalıyız” diye konuştu

http://www9.vatanim.com.tr/haberdetay.asp?detay=AKPlilere_dunyayi_dar_ederim_204137_9&Newsid=204137

bi tane daha olimpiyat igoogle bankacı 60 vakası daha başımıza geliyo heralde bakalım bu kaç ay dayanabilcek...

iran kadar kafana taş düşe emi....

Yalandır zaten. Emin olun yalan!!? Akepenin yaptığı her gerici hareket yalandır!!? Geçmişte de neler demediler mi akepe hakkında? Yok kaçak kuran kurslarını kolaylaştıracak düzenlemeleri yapmışlar... Yok canım, hiç akepe gerici yobaz bir parti olur mu? Sapık mı ki akepeliler böylesine sapıkları ağır cezadan kurtaran yasalar çıkarsın??! Gören de sanki akepeli milletvekilleri 14' lük kız çocuklarına cinsel gözle bakacak kadar sekso manyak sanacak??!

Link mink yok, çokaprens almaya gitmiş, vesselam.

bi tane daha olimpiyat igoogle bankacı 60 vakası daha başımıza geliyo heralde bakalım bu kaç ay dayanabilcek...

Burda yaptığınız olay bir birliğiniz var hepiniz aynı yoldasınız ve kimseyi aranıza istemiyorsunuzmu ? yoksa bir tartışma platformu oluşturup doğrulara ulaşmakmı ? Evine gelen bakıcılarını kaçırmaya çalışan çocuklar gibi bir açıklama yazmışsın.

ne güzelde....link filan yok...herşeyde link verirdin...
samanyolu aktifhaber taraf gazetesi falan filan....

Al..

http://www.haber7.com/haber/20081017/Adalet-Bakanligi-iddialari-yalanladi.php

meşhur söz kardeş it ürür kervan yürür

Evet kardeş çok doğru yazmışsın it ürür kervan yürür ben bu kadar çamura rağmen bir değişiklik görmüyorum hükümette. Eee artık anlayan anladı :):)

Burda yaptığınız olay bir birliğiniz var hepiniz aynı yoldasınız ve kimseyi aranıza istemiyorsunuzmu ? yoksa bir tartışma platformu oluşturup doğrulara ulaşmakmı ? Evine gelen bakıcılarını kaçırmaya çalışan çocuklar gibi bir açıklama yazmışsın.

Al..

http://www.haber7.com/haber/20081017/Adalet-Bakanligi-iddialari-yalanladi.php

Evet kardeş çok doğru yazmışsın it ürür kervan yürür ben bu kadar çamura rağmen bir değişiklik görmüyorum hükümette. Eee artık anlayan anladı :):)

yok canım sen yanlış anladın dediğimi kötülemek değildi sadece tarzlarınız aynı geldi bana...
yani nası desem akp iyi bişey yaptı haberini hemen savunup kötü bişey yaptı haberine "yaladır o yaa" önyargılarınızz aynı da ondan dedim.....

it ürür kervan yürür lafına a bende katılıyorum....

her alanda geçerli bi laf... it ürüyo hükümet hala aynı demişsin...
doğrudur ama bak benim dicem de doğru..
it ürüyo türban hala yasak....
it ürüdü zamanında dokunulmazlıklar kalkcak diye dokunulmazlıklar hal yerinde....

senin dediğinde doğru benimkilerde napcaz şimdi..??

yok canım sen yanlış anladın dediğimi kötülemek değildi sadece tarzlarınız aynı geldi bana...
yani nası desem akp iyi bişey yaptı haberini hemen savunup kötü bişey yaptı haberine "yaladır o yaa" önyargılarınızz aynı da ondan dedim.....

it ürür kervan yürür lafına a bende katılıyorum....

her alanda geçerli bi laf... it ürüyo hükümet hala aynı demişsin...
doğrudur ama bak benim dicem de doğru..
it ürüyo türban hala yasak....
it ürüdü zamanında dokunulmazlıklar kalkcak diye dokunulmazlıklar hal yerinde....

senin dediğinde doğru benimkilerde napcaz şimdi..??

Türbanla okullara girmenin yasak olmasından utanılmalı bence bunu bize yapan hainler. Neden biliyormusun ? Senin öyle bir sıkıntın yoktur belki ama ülkemizdeki türbanlı sayısı nekadar fazla olduğunu biliyormusun ? sırf türban takmanın yasak olduğu için ne kadar okumayan kızımız var senin haberin varmı ? ülkemizi yozlaştırmaya çalışan hakimiyeti kimseye kaptırmamaya çalışan sence bu durumda kim ? sadece bu ülkede bazı şeyleri toplumun anlamasına müsade ediyoruz emin olun şayet islamm dini zorba olsaydı biraz. sizin şu anda yaptığınız her kötü hareketin cezası yaptığınız kötülk kadar olurdu ama islam dini zorla bir şeyi kabullendirmez.islam bu ve buna benzer tüm olayları zaman içersinde benimsetmeli tayyipde bunu iyi yapıyor zaten it ürümüyor itlerin ürümesinin tükenmesini bekliyor eninde sonunda yaptıkları yanlışı hainliği türk milletinin fark etmesini bekliyor bu er yada geç olacak sen hiç merak etme tayyipde benim sevdiğim ve oyumu hak eden özelliği bu zaten yılmıyor korkmuyor ve bir lider gibi hareket edebilyor dokunulmazlık kalkacak merak etme onunda zamanı var herkez akı karayı anlasın önce daha sonra.şu durumda o kadar moktan şeyler için ortalık karışıyorki.ülkeyi zaten yönetmeye müsade etmiyorlar bu durumda bile o zaman mahekemelerden ülkeyi yönetmeye fırsat kalmaz her bir şeyin altında sinsice plan yapan muhalefetide bir gün hükümet olarak görmek isterim sırf şu durumun aslında ne kadar şeffaf olduğunu anlaya bilmeniz için ama ülkenin haline acıyorum allah nasip etmesin inşallah

yürü be tayyip yürü koçum kızın olsada 14ünde tecavüz etsem keşke hatta grup yapsak 10kişi evlensek

öyle bi yasa çıkartsana bana nolur hadi bebeğim

İşte senin gibi sapıklar yüzüznden böyle bir yasa çıkmalı adi adam senin gibi molonlar var bu ülkede sırf sen değilsin emin ol kendini yanlız sanma senin gibileri böyle şeyler yapıyor diye bu tür şeyler gündeme geliyor cahil dinsiz imansız ahlaksızlara çıkar butür yasalar böyle birşey söylemeye cesaret eden ahlaksız böyle bir şeye teşebbüsde eder hiç kimse bu şekilde rahat yazabileceği bir eylemi fırsatını bulunca yapmamazlık etmez senin gibi haysiyetsiz şerefsiz bir insanla aynı vatanda olmaktan utanıyorum

Yahu bu kadında da bilgi yok demeç çok

sanırım luzumsuz büütün işlerde demeç yapıp gündem yaratsın diye özel olarak seçilmiş bu kadın

Yahu bu kadında da bilgi yok demeç çok

sanırım luzumsuz büütün işlerde demeç yapıp gündem yaratsın diye özel olarak seçilmiş bu kadın

Evlenme yaşını 14'e indiren, tecavüzcüyle evlenme
yaşını 14'e indiren yasa değişiklikleri

Bu mu sizin için lüzumsuz? Yahu edep, yüz ya.

Evlenme yaşını 14'e indiren, tecavüzcüyle evlenme
yaşını 14'e indiren yasa değişiklikleri

Bu mu sizin için lüzumsuz? Yahu edep, yüz ya.

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/495115-utandiran-oneri.html

Bu haber daha önce yalanadı. Yalanlanamasına rağmen birileri yalan üzerinden hala yalanlarına devam ediyor.

Ayrıca bu konu aşağıda belirttiğim likte verilmişti.dolayısı ile kapatılması lazım

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/495115-utandiran-oneri.html

Bu haber daha önce yalanadı. Yalanlanamasına rağmen birileri yalan üzerinden hala yalanlarına devam ediyor.

Ayrıca bu konu aşağıda belirttiğim likte verilmişti.dolayısı ile kapatılması lazım

Peki üzmezin sizden biri olduğu gerçeğinden nasıl kaçacaksınız. Az korumadınız. :)
Yalanlanır ne zaman büyük tepki görse yalanlanır, geri çekilir. Düşüncelerini biliyoruz ya yeter.

Peki üzmezin sizden biri olduğu gerçeğinden nasıl kaçacaksınız. Az korumadınız. :)
Yalanlanır ne zaman büyük tepki görse yalanlanır, geri çekilir. Düşüncelerini biliyoruz ya yeter.

Ben ne üzmezi savunurum ne yalnış yapan herhangi birsini yalnışı kim yaparsa yapsın ben onun karşısındayım bu Ha üzmez olur hala başbakan olur

ayrıca Üzmezinde en ağır ceza çarptırlmasını istiyorum.

ve size gelelelim .tuutturmuşusunuz bir Üzmez gidiyor

Oysa bu forumda CHP li RTÜK üyesinin NATAŞYI becerip parasını devlete ödetmesi ile konusunda ise dut yemiş bülbnüle dönmüşsün

Geri