AKP'li yönetici: "Örtüsüz kadın satılıktır"

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
suleyman-demirci.jpg

Süleyman Demirci: "Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır"

AKP Ünye Tanıtım ve Medya Başkanı Facebook'taki sayfasına, başı açık kadınlar için "Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır" yazdı.

BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

Cumhuriyet'te yer alan haberde, Ordu'nun Ünye ilçesinde, AKP Ünye İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Süleyman Demirci sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasına, başı açık kadınlar için "Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer.

Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır" yazdı. İlçede yayımlanan "Ünye Güncel" gazetesinde de yer alan habere yurttaşlar büyük tepki gösterdi.

VATANDAŞLARDAN AKP'Lİ VEKİLE TEPKİ

AKP Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat'ın da bulunduğu bir toplantıya katılan yurttaşlar toplantı sırasında tepkilerini dile getirdi. Yurttaşlar, Demirci'nin yazdıklarını "ahlaksızlık" olarak niteledi. Hamarat'ın yaşananlar karşısında sessiz kalması karşısında ise yurttaşlar, Hamarat'a "Gerekeni yapmalısınız, aksi takdirde sizin de bu düşünceye sahip çıktığınızı düşüneceğiz" dedi.

CEZA ALMADI

Ayrıca AKP Ünye İlçe Başkanı Ahmet Çamyar ve Başkan Yardımcısı Adem Çalık'ın yaşanan olayla ilgili bilgisi olduğu fakat buna rağmen Demirci'yi sadece sözlü olarak uyarmakla yetindikleri öğrenildi.

Demirci'nin de yapılan uyarı üzerine Facebook'a yazdığı yazıyı sildiği fakat olayla ilgili hiçbir disiplin cezası almadığı belirtildi.

Kaynak

Burası Özgür Bi Ülke İsteyen İstediği Gibi Giyinir İsteyen Başını Açar İsteyen Kapar

Kimsenin Böyle Bişey Demeye Hakkı Yok..

Burası Özgür Bi Ülke İsteyen İstediği Gibi Giyinir İsteyen Başını Açar İsteyen Kapar

Kimsenin Böyle Bişey Demeye Hakkı Yok..

her koyun kendı bacağında asılır dediğinde sonuna kadar haklısın özgürlük başkalarının özgürlüğünü kısıtlamadığı sürece özgürlüktür.

pekı türban baş örtüsü esarp yazma adı her ne ise bu meleti takanarın gördüğü mualamele ne ?

etki tepkiyi doğurur beyler
bastıralan şey herne ise onu kendi kucağımızda büyütür ve bileriz

adam kendi fikrini söylemiş ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNÇE DERNEĞİNDEN BİRİ NASIL CAMİLERDE SAZ ÇALINSIN DİYEREK DÜŞÜNCESİNİ DİLE GETİRİ YOR İSE BU VATANDAŞTA KENDİ DÜŞÜNCESİNİ DİLE GETİRİYOR.

ÖZGÜR DEMOKRATİK HUKUKİ BİR DEVLET BURASI :goz: TABİ YERSEN !

İnsanin kani bozuk olunca böyle oluyor
icon8.gif

Ya soyunu bilirsin
Ya da soysuzlaşırsın

Ey soysuz adam! Utanmayan yüzsüz ve soysuz adam. Sen nasil milyonlarca basi aciga
.............. damgasi vurursun ? Rab'bin bunu mu emretti ?

Allah tez zamanda belanizi versin insAllah.

her koyun kendı bacağında asılır dediğinde sonuna kadar haklısın özgürlük başkalarının özgürlüğünü kısıtlamadığı sürece özgürlüktür.

pekı türban baş örtüsü esarp yazma adı her ne ise bu meleti takanarın gördüğü mualamele ne ?

etki tepkiyi doğurur beyler
bastıralan şey herne ise onu kendi kucağımızda büyütür ve bileriz

adam kendi fikrini söylemiş ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNÇE DERNEĞİNDEN BİRİ NASIL CAMİLERDE SAZ ÇALINSIN DİYEREK DÜŞÜNCESİNİ DİLE GETİRİ YOR İSE BU VATANDAŞTA KENDİ DÜŞÜNCESİNİ DİLE GETİRİYOR.

ÖZGÜR DEMOKRATİK HUKUKİ BİR DEVLET BURASI :goz: TABİ YERSEN !

İnsanlara hakaret etmek fikir özgürlüğü kapsamında değerlendirilemez.
Karşıdaki ş...sizlik yaptı diye aynı dilden karşılık vermek gerekmiyor.
Gerizekalıca bir açıklama yapmış.

iyide adamı idam etsek bile bu düşünce artık bir kere söyledi geri alamayız ki ben de katılmıyorum dediklerine ama söylemiş işte herkesi zorla türbanlı yapamayız eger öyle olsa idi bütün dünya müslüman olurdu buna rabbimizin gücü yeterdi herkes kendi ektiğini bicecek kim nasıl yaşar ise öyle ölüyor inanıp inanmamak yapıp yapmamak kulların kendi bileceği

"Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. "

Sözünü ben ilk , tv de Tayyib Bey ! den duymuştum.
Ehh Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık koltugunda oturan bir kişi bu lafı ederse , bunlar da her lafı der.

Tarihimizde bir utançtır bu yönetımin yaptıgı birbirinden dangalakça sözleri...

Adam disiplin cezası almamış .
Ne beklıyordunuz ?
Bunların hepsi aynı kafada..Sadece bazıları sözlü olarak bellı etmıyor gizliyorlar şimdilik düşüncelerını..Bazılarıda sahiplerı gibi ağzına gelenı söylüyor ıste..

Gün olur devran döner elbet.

adiliğin, şerefsizliğin bu kadarı olmadı herhalde bu ülkede.

bu aprti değil miydi insanalrın hayatına müdahale etmiyoruz diyen.

bu mu etmediğiniz müdahale.

herhalde etseniz örtüsüz kadınalrı satılığa kendiniz çıkarırsınız.

not: hakaret içeren bu mesajı şikayet etmek her üyenin hakkıdır. ve kimseye şikayet ettiği için en ufak bir sitem gösterilmeyecektir. kimseye buradan harat etmek gibi bir özgürlüğüm yok. ama kendimi ancak bu akdar tutuyorum. kimse kusura bakmasın. rahatsız olan herkesten özür diliyorum. ama bu yazıyı yazdığım için değil. böyle bir "şey"le aynı havayı soluduğum için.

Basit şark kafası. Modern buluş. İleri teknoloji. Yeni fabrika. Çiftçiye ucuz mazot, tohum, gübre ve yem. Fabrikatöre rekabet ortamı. İşçiye alın teri ve ülkenin kaynaklarının doğru kullanımı falan sorunları değil! Takmışlar kafaya bir metrekare bezi. Onunla yatıp, onunla kalkıyorlar. Aslında dertleri de bu açık, kapalı kadın değil! Yukarıda saydığım ülke sorunlarını unutturmak.

Hayatında bir sosyal faaliyet içinde bulunmamış, bir tiyatro eseri seyretmemiş, ikiden fazla arkadaşı olmamış, doğru dürüst evrensel kitap okumamış, yükselmek için çaba ve emek yerine diz çökmeyi kolayına getirmiş bir gerici zihniyetle karşı karşıyayız. Enstruman olarak en kolay din faktörünü görmüşler. Fakaaat! Kur'an-ı Kerim'in yasakladığı ne kadar haram varsa, bunlarda mevcut. İmam-ı Azam'ın fıkıhını reddediyorlar başka söze gerek var mı? Euzü besmeleyi üç yanlışsız, fatiha'yı yedi yanlışsız okuyanına daha rastlamadım. Tartışmalarımda gusül abdestini bana anlatana da rastlamadım. Anlat hadi! Benim gibi muhafazakar birini bile katli vacib ilan edebiliyorlar. Sebep? Bizden değilsin. Yahu kardeşim! Yahudi ve hıristiyan ile cihad etsene! Yooo! Onlar kankaları. Hocalarının hamileri. Müslüman ile cihad olur mu? Hocaları öyle fetva vermiş. Kur'an-ı Kerim ayetleri ve imam-ı Azam fıkıhı bunları ilgilendirmiyor.

Dinimizi bilmeyen, dünyadan bihaber cahil cüreha da ölümüne bunların peşinden gidiyor. Cehennemle korkutuyor, cennetle avutuyorlar. BİRDE HALKIMIZ KENDİNDEN OLANI ÇOK SEVER. İKİ KOYUN GÜDEMEYENLER, İKİ KOYUN GÜDEMEYENİ BAŞINA GETİRİR.

türban takanlar gerici yobaz dendiginde neden bukadar sinirlenmediniz yoksa işinize gelen yorumlara sessiz kalıp hosnuza gitmeyenlere mi saydırıyoruz

"türban takan gerici yobaz = örtüsüz kadın satılıktır" benım nazarımda ikiside aynı nıtelıkte sözler ikiside salakca bir düşünce ama enim ilgincime giden farklı farklı tepkiler

aynı adam ama tepkisi farklı oluyor yorum yapanların

ne acaip ülkeyiz ya daha hiç bir seyi kavrayamamısız

"Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. "

Sözünü ben ilk , tv de Tayyib Bey ! den duymuştum.
Ehh Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık koltugunda oturan bir kişi bu lafı ederse , bunlar da her lafı der.

Tarihimizde bir utançtır bu yönetımin yaptıgı birbirinden dangalakça sözleri...

Adam disiplin cezası almamış .
Ne beklıyordunuz ?
Bunların hepsi aynı kafada..Sadece bazıları sözlü olarak bellı etmıyor gizliyorlar şimdilik düşüncelerını..Bazılarıda sahiplerı gibi ağzına gelenı söylüyor ıste..

Gün olur devran döner elbet.

Başı örtülü kadını rahibe yapan zihniyet için şu anda hesap dönmüş oluyor bu adamın dedigi o günlerde gün gelir hesap döner düşüncesiydi belki.

Bir yerde hesaplaşma varken neden hiç gün gelir beraber oluruz diyemeyiz yalnışımız budur sırf baş örtülü diye ikna odalarında beyni yıkanan genc kızlar vede baş örtülü diye hamile halde karnı tekmelenen kapalı üniversiteli bacılar bu hesapları yapmıştır (belkide) neyse fazla söze gerek yok dediginiz gibi

sap döner keser döner GÜN gelir hesap döner tezatlarında iyi bogulmalar.

türban takanlar gerici yobaz dendiginde neden bukadar sinirlenmediniz yoksa işinize gelen yorumlara sessiz kalıp hosnuza gitmeyenlere mi saydırıyoruz

"türban takan gerici yobaz = örtüsüz kadın satılıktır" benım nazarımda ikiside aynı nıtelıkte sözler ikiside salakca bir düşünce ama enim ilgincime giden farklı farklı tepkiler

aynı adam ama tepkisi farklı oluyor yorum yapanların

ne acaip ülkeyiz ya daha hiç bir seyi kavrayamamısız

Alt tarafı adam yanlış yapmış diyeceksiniz ortalığı karıtırdınızda karıştırnız..

Alt tarafı adam yanlış yapmış diyeceksiniz ortalığı karıtırdınızda karıştırnız..

o alt tarafı yalnıs yapmış lafını nedense senın zihiyetindeki sahisyetler türban takanlara yobaz gerıci cagdışı diyenler için bir türlü söylemedi ozaman sizleri göremiyorduk yıllardır edilen hakaretler bini bin parayken piyasda yoktunuz şimdi niye celallendınız

ARKADAŞ KENDIN YAPMADIGIN BİŞEYİ BASKASINDAN BEKLEMEYECEKSN ALTIN KURAL BİR SEN YAP SONRA MİLLETE AKIL VER DERLER ADAMA

SÖYLEDIKLERIM SAHSINA DEGİL GENELEDİR

bi insanın bunu demeden önce,kendi partisinden başı açık kadın bakan varmı diye bi araştırması gerek ?

o zaman çubukçu ve kavaf da satılmış mı oluyor bunu mu demek istiyor bu adam ?

herşey insanın kalbinde biter,ne başı kapalı olanlara yobaz,gerici ne de başı açıklara satılık diyebiliriz.

ne kapalılar gördüm ki başı açıklardan aşağı kalır yanı yok.kendi akrabalarımda da başörtüsü,türban vs adı her ne ise,takanlar var.

ama bi insanın bir cümlesi bile o insanın kalbinden geçenleri fazlası ile özetler.

şimdi bu adam yobaz değilde ne ?

hiç bir görüşe saygı duyamayan birbirine parlayan hakaret eden bi toplum olmuşuz. birileri tahammül edebilse birileri insanların dinine görüşüne saygı duyabilse. keşke eşitlik olabilse. ama beyni ile bağırsakları yer değiştiren adamların sözleri bakın burda bile insanları birbirine düşürebiliyor. gönül isterdiki sadece konu ile ilgili yorum yapılsın ama bazı zihniyeti bozuk insanlar sanki bunu beklermiş gibi gelmiş bide vır vır yapıyor. pusuya yatmışlar burdan yapılan yorumları başka konuya bağlıyor. acıyorum böylelerine.

yobazlık ve geriliği satılmışlıkla nasıl bir tutabilirsiniz.tamam yobaz ve gerici kelimeleri hakarettir.fakat satılık damgası vurmak hele ki bayanlara , bu şerefsizlik ötesidir.

Her toplum hak ettiği şekilde yönetilir. Yakında seçimler var , seçim sonucunda toplum değişmeyeceği gibi sonuçlarda değişmeyecektir. Yani hakettiğimiz şekilde yönetilmeye devam edeceğiz.

1-Domuz Pişmemiş Tava - Akıl Değmemiş Kafa - Bekir Çoşkun
2-Şeyini Şey Ettiğimin Şeyi - Bülent Arınç
ilkini kadınların başını örtmek ( açmak isteyen de aynı zorbalığa çıkar ) isteyen ERKEKLERE
ikinciyi de bunu siyasete alet eden ( istismardan başka amacı olmayan örümcek kafalı ) ERKEKLERE
gönderiyorum...
dinim emrediyor takıcam ve derse girecem, hadi ordan ( siyasetçilere alet oluyorlar bu saftirikler) dininin emrettiklerini toplumsal yaşantıya kamuya yıkamazsın, bireysel bir özgürlük alanıdır din, toplum yaşayışını dini vecibelere uyarlamaya kalkamazsın. O zaman demokrasi parlamento hukuk mukuk guguk olur cacık olur
üniversitede türban meselesi bir disiplin kuralı meselesidir, disiplin kurallarını ihlaldir o alandaki mesele, 657 sayılı devlet memurları kanununa göre kılık kıyafet yönetmeliği çıkarılmıştır, uymamak ta bir disiplin suçudur. yahudi başına"kippa" takarsa ne olur o üniversitenin hali, yada bir süryani bir alevi, katolik ile protetanı bile kırdırırlar o okullarda birbirlerine sırf semboller/simgeler üzerinden

Geri