AKP'li vekile terör soruşturması !!!!!

yüce_türk

Banned
Reaction score
0
AKP'li vekile terör soruşturması

bessjn.jpg

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, AK Parti Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan hakkında ''terör örgütünün propagandasını yaptığı'' gerekçesiyle soruşturma başlattı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, yerel seçimler öncesinde Diyarbakır'da yayın yapan bir televizyon kanalında yaptığı açıklamadaki ''Kürt sorununu çözmek isteyen hiç kimse DTP'yi, PKK'yı ve Abdullah Öcalan'ı görmezden gelemez ve yok sayamaz'' sözlerinden dolayı AK Parti milletvekili Arslan hakkında soruşturma başlattı.

Arslan'ın konuşmasında suç unsuru tespit eden savcılığın, Terörle Mücadele Kanunu'nun (TMK) ''Terör örgütünün propagandasını yapmak'' suçunu kapsayan 7/2. maddesi uyarınca, dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke hazırlayacağı kaydedildi. Hazırlanacak fezlekenin, Adalet Bakanlığı aracılığıyla TBMM Başkanlığı'na sunulacağı öğrenildi.

kaynak

devletin şerefli savcılarına teşekkür ediyorum ...

akp güneydoğuda oy alıyor chp mhp alamıyor diyenlere cevabımız olsun ..bu ve bunun gibi terör örgütü destekcilerini vekil yaparsanız tabi ki oy alırsınız güneydoğuda ..

chp ve mhp nin güneydoğuda oy alamamasının tek nedeni üniter devletten yana olmaları ve bölücü insanları aday yapmamalarıdır ..

peki kimmiş bu ihsan arslan ? tanımak isterseniz okumaya devam edin kanınız donacak !!

İHSAN ARSLANIN GERÇEK YÜZÜ ....​

Arslan’ın, 1991 yılında Musa Anter, Ömer Vehbi Hatipoğlu, İsmail Beşikçi, Hüseyin Okçu, Azad Germiyani, Ali Bulaç gibi isimlerle Güneydoğu meselesi ile ilgili sorulara verdiği cevapların toplandığı ‘Kürd Soruşturması‘ isimli kitaptaki görüşlerinin temeli devlet düşmanlığına oturuyor.

Devletin, Güneydoğu politikasının yanlış olduğunu, devletin Kürtler’i ezdiği, baskı yaptığı gibi iddiaları ortaya atan AKP’li milletvekili, doğum yeri olan Batman’ın Sason İlçesi’ni ‘Kürdistan’ toprağı olarak niteliyor.

PKK’lı teröristlere ‘gerilla’ diyen Arslan, PKK’nın vahşetlerini ise ‘Ulusal Kurtuluş Savaşı’ olarak değerlendiriyor. PKK eylemlerini “alkışlanacak bir başkaldırı” olarak niteleyen Arslan, Misaki Milli sınırlarının ise “hiç bir şey ifade etmediğini “ söylüyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin Kürtleri 70 yıldır ezdiğini savunan AK Partili vekil, Türkiye’nin tamamında “Eyalet Sistemi” uygulanmasını istiyor.

İşte İhsan Arslan’ın gerçek zihniyeti;

- İster TC’nin zulmünden, devletin teröründen bahsedelim, ister PKK’nın Kurtuluş Mücadelesi’ne dönüşen eylemleri yahut sivillere yönelik katliamlardan bahsedelim, ister bu gelişmeler karşısında bölgede Müslümanlar’ın takınması gereken tavrın ne olması gerektiğinden, netice değişmiyor…

- İğneyi kendinize, sonra çuvaldızı karşınızdakine batırın. Bu inkarcı ve kanlı politikalar karşısında siz olsaydınız ne yapardınız? Son İslam devletini, hilafet makamını ve onun müesseselerini hangi sebeple olursa olsun ortadan kaldıran ve yegane politikası İslam’a düşmanlık ve onu yok etme esası üzerine kurulan bir zihniyet ve otoriteye karşı girişilen tüm isyan ve baş kaldırıları alkışlamak gerekir.

- Mücadelenin ilk günlerinde bir köye gece gizli gidebilen gerilla timleri, artık gündüzleri gitme imkanı bulmuştur…

- Zulme karşı verdiği mücadele sonunda halkın mazlumiyeti yanında ve onun yegane koruyucu ve destekçisi konumuna giren gerilla hareketi, bu imajı ile bölge halkının gözünde muteber bir kişiliğe sahip olmuştur.

- Başlangıçta silahlı mücadele ile şiddet uygulayan devlet arasında bocalayan halk, daha sonra ulusal kurtuluş mücadelesi verdiği kabul edilen PKK hareketi yanında yer almaya başladı.

- Çeşitli iç ve dış mahfillerin hesap ve senaryosu sonucu HEP Temsilcileri SHP bünyesinde parlamentoya girme fırsatı elde etti. Bu Kürd milletvekilleri de parlamentoyu ulusal mücadele için bir cephe yapmaktan geri kalmadılar.

- Devlet geçen 70 yıl boyunca Kürdler’e haksızlık yapıldığını açıkça itiraf ederek Kürdler’in sosyal ve siyasal yaşamda kendilerini ifade etmelerine imkan tanınmalıdır…

- Askeri önlemlerin çare olmayacağı düşüncesinden hareketle bölgedeki tüm ilave askeri birlikler geri çekilmeli, Özel tim ve koruculuk sistemi kaldırılmalıdır.

- Ve son olarak Özal ile aynı öneride bulunmanın sıkıntısını duymakla birlikte, kısa vadede alınması gerekli yegane önlemin (aynı zamanda yegane çözümün) Türkiye’nin tamamına uygulanacak yeni bir ‘EYALET SİSTEMİ’ olduğunu hatırlatmak isterim.

“Benim vatanım Kürdistan”

AKP Diyarbakır Milletvekili M. İhsan Arslan’ın, Kürd Soruşturması isimli kitaptaki, hakaret içeren sözlerinden bazıları da şunlar:

- Kemalist, laik ve demokratik ilkeler, TC Anayasası’nın ilk ve temel ilkeleri, Türkiye’de yaşayan herkese zorla dayatılmaktadır. Yani Türkiye’de varolan herkes, bu ilkelere iman etmek ve yaşamının her safhasında ona uygun amel etmek zorundadır.

- Yapmaya çalıştığım izah çerçevesinde, doğduğum yer olması itibariyle Kürdistan vatanımdır. Halen yaşamakta olduğum yer itibariyle de Türkiye vatanım durumundadır. Ayrıca Ay ve Merih’te değil de dünya coğrafyasında yaşıyor olmam nedeniyle de dünya vatanımdır…

- Şuraya gelmek istiyorum. Müslümanların vatanı neresi ise orayı korumak, orayı kurtarmak ve vatan diye orasını isimlendirmek gerekir. Bu manada Türkiye coğrafyasının Misak-ı Milli ile çizilen sınırları hiçbir anlam ifade etmemektedir…

Bu düşüncelere sahip bir Akp milletvelilinin hükümetin Güneydoğu Anadolu’da izlediği politikalarda Tayyip Erdoğan’a danışmanlık görevinde bulunması Akp’nin ülkenin bölünmez bütünlüğü üzerinde nasıl bir tehlike unsuru oluşturduğunu ispatlamıyor mu…? Ülkenin bölünmez bütünlüğü en son hangi hükümet sırasında bu kadar tartışılır konuma geldi…Tayyip Erdoğan’ın akıl hocalarının zihniyetlerini okuyunca geldiğimiz durumun vehametine şaşmamak gerek

kaynak

tühhhhhhhhhhhh serefsiz
icimizde yilan besliyoruz aslinda

akp güneydoğuda oy alıyor chp mhp alamıyor diyenlere cevabımız olsun ..bu ve bunun gibi terör örgütü destekcilerini vekil yaparsanız tabi ki oy alırsınız güneydoğuda ..

Murat KarayaLçın'ı Doğuda DeğerLendirin O Zaman :goz:

Omuz Omuza Vermıs uLkeyı ßoLmeye ÇaLışıyorLar İşte... Görun Ey HaLkım Görun...

~SiLenT ScЯeaM~;4211918' Alıntı:

murat karayalcın sizinkiler gibi benim vatanım kürdistan demiyor be abicim ..

ben karayalcın doğrudur demiyorum da sen karayalcın nası olsa yapıyor bizimkilerde bölsün ülkeyimi demeye getiriyorsun yani ?
:eek:ha

karayalcınımı örnek alıyorsunuz siz yani ...yapmayın bu kadar partizanlık olmaz .adamın pkk destekçiliğini görmüyorsunuzda hala yok oda böle yok su söyle ..vallahi ayıp yazık

melih amca ne dicek acaba bu partili vekili hakkında

onun hakkındada cd ler yaptırıp gece yarıalrı kapılara bıraktırcakmı????

~SiLenT ScЯeaM~;4211918' Alıntı:

karayalçının diyarbakır konuşaması youtubede yada face bookta var. istersen bi gir dinle ne akdar bölücüymüş kendi kulaklarınladuy. bak bakalım hangi partiden hangi bir siyasetci diyarbakırda öyle konuşma yaptı?

diyarbakıra gidip "şivan" demekle söğüte gidip "demir dövmekle" siyasetci olunmuyo

murat karayalcın sizinkiler gibi benim vatanım kürdistan demiyor be abicim ..

ben karayalcın doğrudur demiyorum da sen karayalcın nası olsa yapıyor bizimkilerde bölsün ülkeyimi demeye getiriyorsun yani ?
:eek:ha

karayalcınımı örnek alıyorsunuz siz yani ...yapmayın bu kadar partizanlık olmaz .adamın pkk destekçiliğini görmüyorsunuzda hala yok oda böle yok su söyle ..vallahi ayıp yazık

Dinime Küfreden MüsLüman oLsa Diyorum.
Ama Sen KeLime OyunLarına Devam Et...

karayalçının diyarbakır konuşaması youtubede yada face bookta var. istersen bi gir dinle ne akdar bölücüymüş kendi kulaklarınladuy. bak bakalım hangi partiden hangi bir siyasetci diyarbakırda öyle konuşma yaptı?

diyarbakıra gidip "şivan" demekle söğüte gidip "demir dövmekle" siyasetci olunmuyo

Ahmet Kaya'nında Facebook' Veya Youtube'da Video'su Var Apoyu ÖzLedim Diye.
Fakat Aynı SiteLerde aLmanya Konserindeki KonuşmaLarıda Var.
Ben Barış İçin MücadeLe Ettim BLa BLa BLa KıL Tüy Feryat...

:goz:

~SiLenT ScЯeaM~;4212341' Alıntı:

Fakat Aynı SiteLerde aLmanya Konserindeki KonuşmaLarıda Var. :goz:

1 NumaraLı BöLücüdür KarayaLçın.

Buna 5 yaşındaki çocuklar dahi güler.

Ben olgun biri olduğum için akp sempatizanlığına veriyorum.

Ayrıca konu karayalçın değil. Bu konuyla alakalı diyecek birşeyin yok mu? :saskin

Fakat Aynı SiteLerde aLmanya Konserindeki KonuşmaLarıda Var.
Ben Barış İçin MücadeLe Ettim BLa BLa BLa KıL Tüy Feryat...

:goz:

1 NumaraLı BöLücüdür KarayaLçın.

1 nuamralı bölücü dedğin adam samsunlu ve kürtlükle uzaktan yakından lakası yok

ve ayrıca 90 lı yılalrda yani terörün en azgın olduğu zanalarda terörle mücadele etmiş bir başbakan yardımcısı

tansu çiller ne kadar bölücü ise karayalçında o kadar bölücüdür

Ayrıca konu karayalçın değil. Bu konuyla alakalı diyecek birşeyin yok mu? :saskin

akp liler böyle zaten tıkandıkalrı yerde başka konularda başka insanlara çamur atarlar

örnek:melih gökçek

Ama Sen KeLime OyunLarına Devam Et...

bak güzel kardeşim .ben chp ve akp li değilim ..ben sana karayalcını savunmuyorum dedim ..nedeni ise onu savunacak chp liler burda vardır ve savunmuşlarda zaten .

bana kelime oyunu yapıyorsun diyorsun ...bunu nerenden çıkardın şimdi inan anlamadım ..

buyur karayalcının bölücü videoları var demişsin buraya linklerini eklede bi manası olsun .yoksa bol keseden atmak doğru değil .getir videolarını izleyelim bakalım varsa bi yanlısı vuralım kellesini sorun değil :)

ama sen akp li vekile ne diyorsun konu bu ..bosver karayalcını marayalcını şimdi ok :victory

beyler bu arkadaşın fazla üstüne gitmeyin .hazırlıksızda olsa slogandan öte pek bir bilgisi olmasada konuya tek girme cesaretini gösteren bi akp li arkadaşımız .her ne kadar rezil olsada ben kendisinin gösteriği cesaretten dolayı alkışlıyorum kendisini :)
:clap

Haber Doğru ise Birşey Diyemem HakLısın.

Ben Konu Sahibinin Yaptığı Veryansına İthafen Yorumda BuLundum.

Çözüm : KarayaLçın Tavan Yapar OraLarda. ;)

Edit = Yüce Türk Kardeş Ben Video FeLan Koyarım Demedim AMa Bu Kadar İstiyosan Buyur

Dağdaki İtLer İçin Saygı Duruşu :goz:

~SiLenT ScЯeaM~;4212450' Alıntı:
Haber Doğru ise Birşey Diyemem HakLısın.

Ben Konu Sahibinin Yaptığı Veryansına İthafen Yorumda BuLundum.

Çözüm : KarayaLçın Tavan Yapar OraLarda. ;)

aylardır güneydoğuda neden oy alamıyorsunuz diyen siz değilmiydiniz mhp ve chp lilere ?

bizim aday olan yerdeki aday temiz insan ..olmadığı yerde aday bile olmayabilir bu çok normal ..git güneydoğunun akp li vekillerini izle hemen hemen hepsi bu kafada

işte şimdi nedenini daha iyi anlıyoruz sizde belki anlarsınız diye konu açıyoruz ..üstüne birilerinin yüzü kızarsın diye yorum yazıyoruz iğneliyoruz ama yok arkadaş ..ısrarla ben körü körüne akp liyim diyor ..böyle adamla zaten işimiz olmaz ..konuya girip buna karşı çıkabilen bir akp li nin dürüstlüğüne inanırım ..ama diğerleri dürüst samimi gelmezler. dtp ye hergün onlarca konu açan akp ciler bu konuda piyasada yoklar ..

yani biz güneydoğuda bölücülerle hainlerle yürütmüyoruz seçimi

Tayyip doğudan nasıl bu kadar çok oy alıyor sanıyorsunuz ?
Kendi dedi Akp'li 105 Milletvekili ( 115'te olabilir ) Kürt diye .
Zaten Abd'nin Emir Eli olan Hükümet Doğu parçalanmış onun için önemli değil .
Onlar sadece Koltuklarını düşünüyor .

Sayın öcalan diyen Zihniyetten ne beklersin ki ?
Vekillerinden ne beklicen ?

Tayyip doğudan nasıl bu kadar çok oy alıyor sanıyorsunuz ?
Kendi dedi Akp'li 105 Milletvekili ( 115'te olabilir ) Kürt diye .
Zaten Abd'nin Emir Eli olan Hükümet Doğu parçalanmış onun için önemli değil .
Onlar sadece Koltuklarını düşünüyor .

Sayın öcalan diyen Zihniyetten ne beklersin ki ?
Vekillerinden ne beklicen ?

böyle deme sonra forum ulemaları senide ırkçı ilan eder
ama onlar kürt ırkçılığı yapmaya
bunu yaparkende vatan hainliğine asker düşmanlığına devam ededursunlar
bi kaşık suda deyiminin nereden doğduğunu şimdi daha iyi anlıyorum

Geri