AKP'li vekilden Ahmet Türk'e: Gel benim evimde otur

sen [AK] olmadığın için tipik bir ak partilinin nasıl olacağını bilemezsin.

Ha eğer diyorsan nasıl bir tipik ak partili olunur.
Başbakan a bak
Adalet bakanına bak
Ahmet davutoğluna bak......
bu böyle devam eder ama ak parti türkiyenin büyük bir bölümünde olduğu için bazıları belediye başkanı veya millet vekili seçilebilmek için ak partiye üye oluyor.Bunlardan içimizde daha var ama temizlenirler..

ya tövbe tövbee. bu vekili sen seçmedin mi arkadaşım? tayyip erdoganın sıraya koydugu vekil degil mi bu? hala gelmiş ne diyorsun?o cok sevdigin akp ninvekili işte.

başka partilerden bir vekil sacma sapan iş yaptıgı zaman, aaa bak butun mhp liler boyle ya da bak butun chp liler şöyle demeyi çok ama çok iyi biliyorsunuz.

kaldı ki akp de bu görüşte olan bir tek bu yok ki, akp lideri ve basbakan tayyip erdogan şehidine kelle, pkk basına sayın demiş birisi.

hala neyin derdindesin sorması ayıp?

durmak yok bölücüye yaranmaya devam!

başbakan baktığımızda, öcalan'a sayın şehitlerimize kelle diyen tayyip'i görüyoruz.

tayyip'in ses kaydı (TIKLA)

Evet Arkadaşlar şu yukarıda gördüğünüz mesajın sahibi Ulan ne yapsam da Tayyip'e bir laf etsem diye düşünmüş aklı siyasete çalışmayınca kılişeye kaçmış ve artık 10-12 yaşındaki çocukların kullandıkları cümleleri kullanıp. Konu ile alakalı olmamasına rağmen aklınca laf sokmuştur.

Arkadaşımızı tebrik ediyoruz.:thumbup:

Evet Arkadaşlar şu yukarıda gördüğünüz mesajın sahibi Ulan ne yapsam da Tayyip'e bir laf etsem diye düşünmüş aklı siyasete çalışmayınca kılişeye kaçmış ve artık 10-12 yaşındaki çocukların kullandıkları cümleleri kullanıp. Konu ile alakalı olmamasına rağmen aklınca laf sokmuştur.

Arkadaşımızı tebrik ediyoruz.:thumbup:

benim, tayyip'e bir laf etmeme gerek yok.tayyip'in kendi ettiği laflar yeterli.tayyip'in şehitlerimize kelle, bebek katili öcalan'a sayın demesi seni rahatsız etmiyorsa zaten sana söylenecek başka bir şey yok demektir.

tayyip'in, öcalan'a sayın demesi dil sürçmesi değil.çünkü aynı konuşma içinde iki kez sayın öcalan diyor.ayrıca şehitlerimize de aynı konuşma içerisinde kelle demesi tayyip'İn bunu bilerek söylediğinin kanıtıdır.ses kaydına tıklarsan duyarsın

Erkan Mumcu (anap genel başakanı da dil sürçmesi) dedi.Ki erkan mumcu ak partiden ayrılmış bir adamdır.Normalde onu eleştirmesi gerekirken.Dil sürçmesi olduğunu ifade etmiştir.Kelle konusnda söylediklerim de arkasıdnayım.

Bak hala anlamıyosun işte.Demekki bu benim anlatma kapasitemden kaynaklanan bişe değil yani senin anlama kapasitenden.Dedim ki anlattıklarımı siyasetle ilgilenen en az 9 yaşında biri bile kavrayabilir.Ben 9 yaşındaki çocuk siyasete girsin veya ilgilensin demdim yani.Söz gümümşse sükut altındır.Susta değerin artsın gözümüzde:D

Bak bende onu diyorum. Sen hala anlatamıosun ki:lol: Anlattım, anlatamadım boş muhabbeti daha çok uzar en güzeli kapatmak. 9 yaşındaki çocuğun siyasetle zaten işi olmaz. Ya top oynar ya atari oynar yada KAYAK KAYAR:lol: Ama o söylediğin adamları 9 yaşında çocuğun karşısına bile koysan ortak özellikleri nedir desen BADEM BIYIKLARI gösterir:lol: Yani sonuç olarak neymi tipik akpli ortak özelliği BADEM BIYIKLARMIŞ:lol:

Bu Ahmet Türk , DTP içinde kötünün iyisiydi , zamanında AB uyum süreci diye idamı kaldırttınız ve şimdi AKP ye pkk sempatizanı bu insanları kolluyor diye iftira atıyorsunuz , siz yılanın başı öcalanı asmaz ABD ile canlı kalacağına dair anlaşma imzalar ve APO nun yakalanmasını ve asılacağını seçim propagandası olarak o zaman kullanırsanız ve sonuçta anlasmadan ötürü birsey yapamazsanız bu sorun bugün böyle devam eder
Ahmet Türk kendi anlatmıştır zamanında bizzat Deniz Baykalla karşılıklı rakı içip sohbet ederlermiş
işte AKP li vekilin kızdığı konu da bu halkın haberi yokken her naneyi ye , yılanın basını ezme zamanında sonra pisliği Akp ye at
Bu adamı pkk lı diye suçla Kılıçdaroğlu gibi Devletin hangi kurumuna girse pkk lıları yerleştirmiş bir adamı adalet timsali göstermeye çalış ya bırakın bu safsataları

Uğur Mumcu (anap genel başakanı da dil sürçmesi) dedi.Ki uğur mumcu ak partiden ayrılmış bir adamdır.Normalde onu eleştirmesi gerekirken.Dil sürçmesi olduğunu ifade etmiştir.Kelle konusnda söylediklerim de arkasıdnayım.

Uğur mumcu değil erkan mumcu.

uğur mumcu akp kurulmadan cok once öldü.

cumhuriyet köşe yazarıydı.

daha neyin ne oldugunu bile bilmiyorsunuz sonra gelip burda yazı yazıyorsunuz.

halinize aglayalım mı gülelim mi bilemedim

Bak bende onu diyorum. Sen hala anlatamıosun ki:lol: Anlattım, anlatamadım boş muhabbeti daha çok uzar en güzeli kapatmak. 9 yaşındaki çocuğun siyasetle zaten işi olmaz. Ya top oynar ya atari oynar yada KAYAK KAYAR:lol: Ama o söylediğin adamları 9 yaşında çocuğun karşısına bile koysan ortak özellikleri nedir desen BADEM BIYIKLARI gösterir:lol: Yani sonuç olarak neymi tipik akpli ortak özelliği BADEM BIYIKLARMIŞ:lol:

Bak sen bile söylüyorsun 9 yaşındakiler top oynar atari oynar.Daha burda işin ne.Yaptığın siyaset 9 yaşından bile aşağı bi kesime hitap ediyor.Onu demeye çalışıyorum Ama senin kfa basmıyo.Zorla değil kardeşim.Yapamıyosan git top oyna:D

Uğur mumcu değil erkan mumcu.

uğur mumcu akp kurulmadan cok once öldü.

cumhuriyet köşe yazarıydı.

daha neyin ne oldugunu bile bilmiyorsunuz sonra gelip burda yazı yazıyorsunuz.

halinize aglayalım mı gülelim mi bilemedim

Senin takıldığın nokta da burası erkan, uğur.....Ama olayı saptırdın..Ben adamın adını karıştırmış olabilirim.Ama bu dil sürçmesi oalyını değiştirmez.

Geri