AKP'li eski başkandan şok iddialar

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

RP'nin Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz'ın damadı AK Parti İzmit İlçe eski Başkanı Nedim Arsal'ın bu sabah saatlerinde sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı iddialar şok etkisi yarattı

Nedim Arsal, Atatürk’ün hem milli mücadele sırasında, hem savaştan sonra söylediği bazı sözleri aslında Atatürk’ün söylemediğini iddia etti. Kayıtlara göre sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta 2 bin 536 arkadaşı bulunan Nedim Arsal, bugün saat 10.30 sıralarında sayfasında şu ilginç söyleri paylaştı:

Biliyor muydunuz? "Adalet Mülkün Temelidir" Hz. Ömer’e, "Hayatta en hakiki mürşit ilimdir" Hz, Ali’ye, "Köylü milletin efendisidir" Kanuni Sultan Süleyman’a "Ya istiklal ya ölüm" Şeyh Şamil’e aittir.. Bunları biliyor muydunuz? Evet biliyordunuz.. Düne kadar bunları başka bir isme ait olarak biliyordunuz.. "

Nedim Arsal’ın paylaşım sitesindeki bu iddianın ilerleyen saatlerde birçok kişi tarafından beğenildiği de görüldü. Halen İzmit’te yaşayan ve kurduğu Manevi İktisadi Kalkınma Vakfı’nı yöneten, aynı vakıf adına okul açan kapatılan Refah Partisi’nin Rize eski milletvekili Şevki Yılmaz’ın 39 yaşındaki damadı Nedim Arsal, genel seçimler öncesi bir dönem AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı görevinde bulundu.

Adı sık sık kayınpederi Şevki Yılmaz ile birlikte anılan ve Kocaeli’de ’Şevki Yılmaz’ın damadı’ olarak daha çok tanınan Nedin Arsal’ın ilçe başkanlığı döneminde AK Partili bazı belediye başkanları ile arası açıldı.

Zaman zaman ilginç açıklamalarda da bulunan Nedim Arsal, 2009 seçimlerinde AK Parti’den Kocaeli Milletvekili adayı olmak için başvurdu. AK Parti Genel Merkezi onu aday göstermedi.

Kaynak

İnşallah başına ATATÜRK kadar taş düşer​

Bu sözlerin başkasına ait olduğunu kabul edelim ..Atatürk bu sözleri tam zamanında ve tam yerinde ve içtenlikle söylememiş midir...Aynı ilk söyleyenler gibi.Söylemiştir...EEe bu sözler Atatürk' e aitmiş değilmiş ne olacak ...Ne değişecek buradan nemalanmak isteyenler dışında....

Bu zihniyet sahibi insanlarla bu gemi yürümez...

Güzel çiftçimize laf söyleyenler kimlerdi? Onları da söylese bari...

ben birtek "Adalet mülkün temelidir" sözünün hz ömer (r.a) e ait olduğunu biliyordum...

Bunu yazmakdaki amaçı nedir asıl siz ona bakın.

Gereksiz tartışmalar olduğunu düşünüyorum.Nitekim konuda geçen bütün şahsiyetler önemli kişiler.
Kimin söylediğinden çok ne söylediğine bakmak lazım.Orta yollu bir bakış açısı =)

Allah'ın belaları işte, bu sözler isterse babasının oğlunun olsun. Bu canlı müsveddesininki gibi zihniyetler olduğu sürece açık açık yazıyorum bir bok olmaz bu saatten sonra. Ders alınacağı yere, birlik olunacağı yere iyice fitne fesatı getiriyor. Allah belanızı versin diyorum

Geri