AKP'de DÜŞÜŞ SÜRÜYOR

Bi DUSUNUN!

Gozlemlediklerimi paylasmak istiyorum...Oncelikle koyu siyasi dusunceler ve yaklasimlardan öte halkin gozunden anlatayim olaylari..
*Akp iktidari zamanina kadar devletin basindakileri bir secim basinda bir de secim sonunda gorurduk halkin arasinda... Kimse inkar edemez ki adamlar bayramda seyranda secimde oructa okulda camide heryerde halk ile kucaklasmayi bildiler.. Elleri en azindan her girdikleri yerde halktan bircok vatandasin eline degmistir.ister icten diyin ister siyasi diyin kardesim yapmadilar mi? yaptilar! ister gonuylden ister reklam,ama girdiler halkin arasina o kadar!!!Recep Tayyip gecekonduya gidip biskuvi ile oruc aciyor yaww,cadirda iftar ediyor adam..Onca isin arasinda bakin buna da zamanim demek istersek oluyor diyor resmen halka!!! ne secim basinda ne sonunda degil her zaman aranizdayim msjini aldi halk!!!Secimleri ilk kazandiklari gunleri hatirlarim,adamlar kadin kollari olusturdular,deli gibi calistilar bunu kimse inkar edemez..
*Akp iktidar olmadan once cikmis olduklari bir tv programinda Akpyi temsilen bazi kisiler(isimleri aklimda degil) konusma yapmaya gelmislerdi. Onlara oylesine saldirildi ki programda halk bu tepkiyi haksiz buldu (-ki zaten beceriksiz muhalefet partileri sebebi ile de bahaneleri hazir olmus oldu).Yani programda bile insancil konusmayi beceremeyen bu kisiler biraz da AKP'nin ekmegine bal surdu...
*Akp basa geldigi zamanalr cok zor donemlerdi,ırak savasi,paradan sifir atilacagi zamanlar vs vs.. Hepsinin altindan bi sekilde cikmayi basardi.. Adam 6 sıfırı aticam dedi muhalefet ulke batacak dedi :smile: ee batmayinca da hersey lafta kaldi. Eskiden lafla peynir ekmek gemisi yuruyordu ama yurumez oldu..
*Recep Tayyip siyasete yeni bir imaj kazandirdi,"tutamayacagi sozu vermemek"!! Bir dusunun akp iktidarindan hemen onceki zamani.. Yaww ulkeyi universitelerle dolduracagim diyen mi dersin,kopru yapacagim diyen mi dersin.. Siyaset esittir yalan dediginiz gunleri ne cabuk unuttunuz??? "kismetse 3 yil sonra kopru hazir" diyor 3 yil sonra hazir... ne yalanci siyasetciler gorduk halk ilk defa az yalan soyleyen bir siyasetci goruyor:smile: Yaparim diyemedigi yerde de "insallah yapmaya calisiriz" diyor... Dogruya dogru!!!
*Basta muhalefetlerin tepki oylarini toplayan akp basarili bir portre cizmesi sebebi ile tekrar secildi,Tayyip oyle bir is yapti ki "kimseyi dinlemedi,bir kulagini tikadi ve bildigini okudu!!!"..Kimisi meydan okuma dedi,kimisi ulkeyi batirma,kimisi basarma...ADAMLAR ICRAAT YAPTIKCA MUHALEFET LAF YAPTI DEDIKODU YAPTI... Her basa geleni kotulemek kakalamak ruhumuzda var,BENIM PARTIMDEN OLSUN AMA AGZIMA ETSIN KANUNU GECERLI BIZIM MILLETTE.Ama benim partimden olmasa bile ya helal olsun yeter ki icraat yapsin diyen yoktur neden? Sagda solda kendi adami olsun isi gorulsun..Akpli degilim kardesim ama nereye gitsem kimden hizmet istesem yapiliyor! Sadece ben degil herkesin isi goruluyor...DEVLET HERBIRINIZIN CEBINE GELIP PARA KOYUNCA MI MEMNUN EDECEK??? Soruyorsun X parti nasil cevap aynen şu: "param yok,isim yok vs..." Soruyorsun Y parti nasil? "yaw cocugun okul masrafi var".. Beklentiler verilmeye gorsun hemen kaka böögg olur bastaki parti.. Uc cocugunu okutup okul masrafini odeyemiyorsun adamlar tum memleketin borcunu harcini yonetiyor... Adamlar geldi fakire fukaraya komur verildi "reklam yapiyorlar oy icin" denildi.. Ben kendi memleketimde gizlice yardimlar yapildigina sahidim,ne tv ne reklam yardim yapip gidiyorlar...Adam davosta meydan okudu cocuk katillerine "secim icin" denildi.
*Bi ara hatirlarsaniz kimin derdi olsa "basbakanimiza sesleniyorum" diye soze basliyordu. e kardesim her seslenene mi yetisirsin? kafami kaldirip da recebin derdine yetismedigi kimse kalmadi bi ara... O kadar meselenin arasinda ey muhalefet partileri demekki halkin derdi ile de ugrasilabiliyormus!!!
*Emolukla,kicindan dusen pantolonla,baba ana parasiyla yetisen genclik en azindan simdi tvlerde biraz da olsun dini birkac program gorup unutulan ama kurtulusumuza goturen programlardan feyz alma sansina kavustu.. Onceleri Allah(c.c) demek haşa ayip olmus insanlar el acip dua etmekten utanir olmustu(keza ayni durum),ilk defa dini baskilarin azaldigi bir ortam goruyorum her ne kadar aksi iddia edilse de... Elin gavur memleketinde basi acikla kapalisi yan yana ayni sirada iken bizler bu parti doneminde ozellikle de bu konudan gem vurduk da vurduk!!! Memleket elden gidiyor dediler,nara attilar DAHA ONCE NERDEYDINIZ????NE YAPTINIZ KARDESIM??? MEMLEKETI RAHATCA SOYACAGINIZ DEVIR GITTI NEDEN? CUNKU GAYET IYI YAPILANMIS VE KUTUPLASMIS VE ENINDE SONUNDA BIRBIRINDEN HABERDAR OLAN BIR YAPILANMA SIZI SASIRTTI DEGIL MI?
*Heryere kendi adamlari konuluyor denildi,e kardesim soylemek istemiyorum da resmi kurumlarin islerini yapiyor ve orada gorev aliyorum,muhalefet partisindensin ve iktidar olan bir partinin doneminde belediye binasinda her ise muhalif olup propaganda yapiyorsun sonra da sana maas verip barindirmalarini bekliyorsun??? isini duzgun yapan hickimse emin olun (istisnalar haric) kolay kolay cikarilmadi..Bunun bircoguna da sahidim. Ama memleketin bircok yerlerinde olan farkli atamalar ve cikarmalar muhakkak olacaktir yani kendi gorusleri dogrultusunda atama yapilmasina da bi zahmet o kadar karsi cikilmasin..
*Kurt acilimi deniliyor,yaww doguda adamlarin icine edecegi tuvalet bile yok,cogu cahil.. yillardir bu adamlar dislandi,pkk laneti yuzunden zaten saskin dana gibiler,devlete sirtini dayasa dagdaki ansizin gelip vuruyor,dagdakine guvense devlet tutukluyor...Kurdun Turke Turkun Kurde ustunlugu yoktur,arabin arap olmayanina da .... insanlarda ustunluk TAKVA ile olur arkadaslar.. Dinimizde bunu biliriz bunu ogreniriz. Siz de kürt dogabilirdiniz degil mi? E SIMDI BU SORUNA SENELERDIR KIM NASIL EGILDI??? KIM FIKIR SUNDU??? KIM ATILIM YAPTI?? DOgru yada yanlis bir atilim yaptilar bu soruna egildiler,ULAN CARE BULMAYA CALISAN ADAMLAR BIR DE KALKIP MUHALEFETIN KAPISINI DOLASIP "NE OLUR BU ACILIM KARARIMIZA BIR FIKIR SUNUN SIZINLE DE PAYLASALIM GORUS ALALIM" diyenler gene bu AKP.. E daha ne yapsinlar... Bu kadar da utanmazlik olmaz...
*Bi yanda koltuk sevdalisi,rezilliklerin baskani Baykal,bi yanda her onemli devlet meselesine trene bakar gibi bakip acilim dendiginde "vatan millet sakarya" naralari atan BAhceli... Ve diger partililer... E simdi ben her konuya kosusturup hem rakipleri ile ugrasan,hem devlet meseleleri ile ugrasan,hem halkin derdi ile ugrasan,hem dis guclerle ugrasan bir partiye mi oye vereyim yoksa herseye körü körüne muhalif diger partilere mi?
Simdi kalkip bana koyu siyasiler "kardesim su oldu bu oldu soyleydi boyleydi" diyeceklerdir.. BEn AKPli degilim,olaylara disardan bakan bir vatandasim,vatandas gecim derdinden,hayat derdinden kim ne halt yedi en ince ayrintisina kadar bilmez,isin gercegi icraate bakar.. Eskiye bakar bir de yeniyi kiyaslar. Eskiden nerdeydiniz muhalefetler? sesiniz hic boyle cikmazdi..secim yaklasirken sesiniz cikar sonra kuzu gibi diger secimi beklerdiniz... GEcti bolu pazari hadi ordan hadi ordan ve hadi ordan... AKpde düsüs hep sürer ama sonuc degismeyecek gorursunuz :smile: Secimlerde oklar gene uzgunum ama AKPyi gosterecek :smile: AKP Bu yapilanma ve kararlilikla da giderse Baykal ancak mezarina dikilen temsili baskanlikla basa gelir :smile:

Geri