Hacı kim iyi yonetecekse yazın adınıda OY'u ona verelim tamam tayyip' iyi bi başbakan olmuyabilir onu anlatmışsın iyi olanıda yaz bari, eğer baykal felan diyeceksen baykala gühanımı bile vermem![]()
:biggrin :biggrin :biggrin
Hacı kim iyi yonetecekse yazın adınıda OY'u ona verelim tamam tayyip' iyi bi başbakan olmuyabilir onu anlatmışsın iyi olanıda yaz bari, eğer baykal felan diyeceksen baykala gühanımı bile vermem![]()
Akp Den Baska Bu ülkenin Basına Gecebilecek Tek Bir Insan Göstersenize Deniz Baykalmı ? Devlet Bahcelimi? Yoksa Cem Uzanmı ?
Akp Den Baska Bu ülkenin Basına Gecebilecek Tek Bir Insan Göstersenize Deniz Baykalmı ? Devlet Bahcelimi? Yoksa Cem Uzanmı ?
EK_6
İlk defa bir başbakan Yahudi Think Tank kuruluşundan “üstün cesaret ödülü” aldı.
![]()
Bakara suresi 120. Ayet şöyle buyuruyor;
"sen dinlerine uymadıkça, ne yahudiler ve ne de hristiyanlar asla senden razı olmazlar. de ki :' ALLAH'ın yolu asıl doğru yoldur.' sana gelen ilimden sonra, eğer onların arzu ve keyiflerine uyacak olursan, bilmiş ol ki, ALLAH'tan sana ne bir dost, ne bir yardımcı vardır."
Bu konuya yorum yok mu eyyyy AKP li taraftarlar..
BU ÜLKE BİZİM HEPİMİZİN DİYENLERE SELAM
Şaşkın kaptan, Bu resmin yeri photoshop hataları bölümüdür yanlış yere koymuşsun. Komik resimler bölümüne taşınmasını rica ediyorum.:durdurun
kaptans61
çok kişi sana cevap vermiş ama bide ben yazim
yazılarında birçok şey iddia etmişsin ama bi sonuç göremedim
i
Asıl anlamadğım benim Ulu Önder Atatürk ve Asker gibi milli değerlerimizi kullanmaktan ne zaman vazgeçeçeksiniz !...
...Ergenekondakilerin suçunu bi ögrenin bakalım gercekten AKP dusmanimi yoksa vatan hainimi ? Bu insanlarla oynadıkları surece AKP gibi partiler hep boyle oyunlara maruz kalır.Bugun AKP kapatilir yada oyuna getirilir yarin MHP gelir ( insallah ) iktidara.Ama asla CHP gelemez.Yillardir gelemedigi gibi.Yani benim gibi dusunenler hep % 60-70 , huzuru bozulup başörtüsü takanlara yobaz diyen asıl gerici zihniyetler % bilmem kaçlarda kalmaya mahkumdur.
* Bunlar sahsi fikirlerimdir.Saygılar.
Asıl anlamadğım benim Ulu Önder Atatürk ve Asker gibi milli değerlerimizi kullanmaktan ne zaman vazgeçeçeksiniz !
Aslında AKP yi suçlarken sürekli bu değerlerimizin isimlerini kullanarak asıl kötülüğü siz yapıyorsunuz.Gülünç duruma düşüyorsunuz belki kendinize göre haklı sebepleriniz varken tamamen haksız duruma düşüyorsunuz.
Bu ülke Deniz Baykal gibi vasıfsız hayatı boyunca hep birilerinin arkasında kalmış hiç bir zaman siyasi başarı yakalayamamış iktidar olamamış vs. vs. ( hemserim olur ) bi adamın eline geçecegine buyuk bir cogunlugun oyunu almıs ( ben yokum ) gecmisi basarilar ile dolu en azından calmayan bi Tayyip Erdogan'in elinde kalsin bence.
Ben yillarca CHP li baskanlarin yonettigi sehirlerde yasadim allahina kadar caldilar.Izmitte Sefa Sirmen in yaptiklarini dunya duydu.Oglu simdi mankenlerle yiyor.Antalya da Bekir Kumbul yillarca yedi.Koca Antalyanin kanalizasyonu bile bu sene yapildi.
Ustalar , devir bence tabi artik insanlik devri.Çalanlar , çaldıranlar keyfi kaçırılanlar rahatsız.Ergenekondakilerin suçunu bi ögrenin bakalım gercekten AKP dusmanimi yoksa vatan hainimi ? Bu insanlarla oynadıkları surece AKP gibi partiler hep boyle oyunlara maruz kalır.Bugun AKP kapatilir yada oyuna getirilir yarin MHP gelir ( insallah ) iktidara.Ama asla CHP gelemez.Yillardir gelemedigi gibi.Yani benim gibi dusunenler hep % 60-70 , huzuru bozulup başörtüsü takanlara yobaz diyen asıl gerici zihniyetler % bilmem kaçlarda kalmaya mahkumdur.
* Bunlar sahsi fikirlerimdir.Saygılar.
arkadaşım tek başına hazırlamadığın belli bu yazıları. önyargılı değilim diyorsun peki bu düşmanlığın sebebi nedir bilebilirmiyim. elbette bazı kesimler kendi rahatlarını düşünecekler ama %47 oy almış bir gruptam bahsediyorsunuz sonra aysun kayacı gibileri tv lere çıkıp 301. maddeden nasıl olsa yargılanacaklarını bile bile bu millet ile alay ediyorlar oy verene aptal çoban gerizekalı ve hatta ayak takımı diyebiliyor. peki kimdir aysun hanım sanatçı ?? mı ??? ne sanatı icra ediyor ??? sonra bu kadın CHP üyesi değilmiydi . gerçi mütevazi halkımızın bilimsel olarak tespit edilmiş 27 gün ortalamalık hafızasını zorluyorlar
şunları demek istiyorum madem bu memleket bu kadar borçlu ben kendi adıma ve birlikte iş yaptığım kişiler adına konuşuyorum mesela 2002 yılında cirom 55.000.000 tl idi şu an 2007 sonu cirom 2.500.000.000.000 tl (eski para ile ) aradaki farkı bana akp kazandırdı ama ben ne poarti üyesiyim nede siyaset ile ilgilenirim madem bu kadar dinci kötü bir parti neden seçildi hemde defalarca madem durum vahim girmek için arkamızı yırttığımız AB bu adamı neden savunuyor sadece biraz düşünün bunları düşünürken bu devletin bu kadar borçlu olmasındaki sebebi bi arayın VERGİ TEMBELİ BİR MİLLET OLMUŞUZ HEP YAVRU KUŞLAR GİBİ GAGAMIZ AÇIK HAVADAN BEKLİYORUZ NEDEN İĞNEYİ KENDİMİZE SOKMUYORUZ HİÇMİ SUÇSUZUZ BU HÜKÜMET 5 YILDIR VAR AMA DEVLETİN DURUMU HİÇ İYİ OLMADI EZELİNDEN BERİ PEKİ SUÇLUSU KİM ELBETTE KURAL VE HAK TANIMAZ MİLLETİMİZ UNUTMAYINKİ TÜRK MİLLETİ BİNLERCE YILLIK DEVLET TECRÜBESİNE SAHİPTİR LAKİN İSLAMİYET İLE TANIŞTIKTAN SONRA UYGARLIK OLMUŞ DAHADA BÜYÜMÜŞTÜR İKİSİNİ BİRBİRİNDEN ASLA AYIRMAYALIM İMANINIZI ASLA ZAYIFLATMAYIN YOKSA BÖLE HELAK OLURUZ SONUMUZ BUNLARDAN OLUR HERKES KURALLARA UYSUN BU DEVLETTE BU ÜLKEDE SADECE LAİKLİK VE ULUSALCILIK KARIN DOYURMUYOR BAZI KESİMLERİ MUTLU EDİYOR SADECE BUNLARIN SAYISIDA 50000 GEÇMEZ BU ÜLKEDE GELİN BU MİLLETİ HALA APTAL YERİNE KOYMAYIN ALDATMAYIN LAİKLİK VE CUMHURİYET ARKASINA SIĞINIP KENDİ İDEOLOJİNİZİ ZORLA KABUL ETTİRMEYE ÇALIŞMAYIN BIRAKIN HERKES ÖZGÜRCE İSTEDİĞİNİ DÜŞÜNSÜN NASIL İDARE EDİLMEK İSTİYORSA SEÇSİN İSTER SOL İSTER SAĞ DÜŞÜNCE
AYSUN KAYACIYA HÜRMETLE İŞİNİZDE BAŞARILAR SANAAAT HAYATINIZDA BAŞARILAR...
siz 55'ten 2.500'e ciro yapıyorsunuz ki parti üyesi değilim demişsiniz...
demek ki bu işten sağlam kar sağlayanlar ne kadar kazandı... vay halimize.
aman yarabbim... tuvalet pompası 100 YTL... çok ucuzumş... daha pahalısı yok mu bunun...
kapının kirişinde sorun var... 100 tane çivi alın bakalım... 1 tane yetmiyor mu? hayır 99'u yedekte kalsın nolur - nolmaz... ((akşama 50 tanesi eve gider)) çivi kaç para tuttu 10 YTL... sen pusulaya 50 yaz... 20 - 20 bölüşürüz...
ya konuşturmayın beni sevgili kardeşlerim. görünen köy kılavuz istemez. siz anı yaşıyorsunuz ve hala akp'yi savunuyorsunuz. bilmiyorum, ya olacakları görmüyorsunuz yada görüyorsunuz da görmezden geliyorsunuz. bu iktidar başta kalır ve bu tavrı sergilerse 10 sene sonra yolda bırakın diz üstünü diz altı etek giyen kişiye ...... diyecekler... bakkaldan ekmek almaya giden küçük ayşe "bire melun, bire zındık, bire kafir" lafları yanında güzel bir baston - sopa yiyerek ağlamaklı gözlerle evine geri dönecek.
kendimi düşünüyorsam nağmerdim... tek düşüncem 2 yaşındaki biricik kızımın geleceği... ve tüm T.C vatandaşı kızlarımızın geleceği...
Atatürk ve diğer atalarımız da böyle düşündü ve Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdu... hemde ne zorluklarla kurdu... ama kıymeti bilinmiyor.
hergün daha da kötüye gidiyor... bugün dünü arıyoruz... yarın bugünü aricaz... bu iktidar bu kafa ile devam ederse (ki çok zor) 10 sene sonra 03 Niasan 2008'i mumla arayacağız.
çok güzel bir açıklama gayet net ve seviyeli.. tane tane açıklamalar ve belgeler ispatlar herşey mevcut ellerinize sağlık..
siyasetten anlamam diyen ya da sağla solla işim olmaz diyen herkesin bilmesi gereken vatandaşlık bilincinin oluşmasını sağlayan bilgiler.
aksi görüş bildirecek kişilerin de bu şekilde tane tane ve kanıtlarla konuya açıklık getirmesi güzel olacaktır..
...KIZIM OLSAYDI KESİNLİKLE YANLIZ OKUMASINA İZİN VERMEZDİM SADECE BU ŞARTLAR ALTINDA YANLIZ ÜNİVERSİTEYE GÖNDERMEM İLLA İNSANIN AKLINA BİRİ GİRER AYRICA ERKEK ÇOCUĞPUM İÇİNDE AYNISI GEÇERLİ...