Akp Yi Savunanlar ...okuyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hacı kim iyi yonetecekse yazın adınıda OY'u ona verelim tamam tayyip' iyi bi başbakan olmuyabilir onu anlatmışsın iyi olanıda yaz bari, eğer baykal felan diyeceksen baykala gühanımı bile vermem :)

Bir de bu günahını vermemeni neye dayandırdığını da söylesen çok iyi olurdu. Yoksa sen de diğerleri gibi kulaktan dolma bilgilerle mi hareket ediyorsun?

Hayır yani CHP'li olduğum filan yok da bu adam bir kere bile Başbakan olmamışken sendeki bu ön yargıyı anlayamadım.

ne saçmaliyosun olum sen manyakmısın.

AKP yi iktidar yapan bu tür yarı doğru yarı yanlış bilgilerdir.

kardesım bu yazıyı ve benzerı dokumanlarla sen ve senın gıbı dusunen ınsanlar tarafından yazılıp ınanmıssınız saygı duyarım ama sımdı su bır gercek benım akp tuttugum yok aslen devrımcı ve sol dusunce de bır ınsanım vebır gercegı de bılmenızı ısterım onların burda olmasının en buyuk temel nedenı halkın ıradesıdır buna kımse karsı cıkamaz ve secım sonucları ortadadır halkımız herseyın bılıncıdedır ve yerı zamanı geldıgı zaman nasıl cevabını verecegını ıyı bılıyor sadece bır gerekce vardır halkın ıradesıne saygı duyalım

ARKADAŞ YAZDIKLARINI TEK TEK OKUDUM BEN TAMAMEN BİR AKP LİYİM HER ZAMAN SAVUNDUM ANCAK ÜLKEMİZE ARTILARIDA OLMADIMI HEP BELDEN AŞAGI VURUYORSUN PEKALA O ZAMAN KİM GELSİN BAŞA HANGİ PARTİ GELSİN HEPSİDE AYNI DEGİLMİ BİZ DENİZ BAYKALIN DA NASIL OLDUGUNU BİLİYORUZ BENCE SOL KANAT YENİ BİR OLUŞUMUN İÇİNE GİRMELİDİR HEMDE DERHAL ARTIK BU ÜLKE DENİZ BAYKAL DAN NEFRET ETMEYE BAŞLAMIŞTIR NASIL OLUYORDA 71 YAŞINDAKİ BİR ADAM ATATÜRK ÜN KURDUGU BİR PARTİNİN BAŞINDA KALABİLİYOR HAYRET EDİYORUM BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ HEP BAYKAL HEP BAYKAL ARTIK DEGİŞMELİ CHP GENÇLEŞMELİ YETER ARTIK DİYORUM AYRICA ŞUNU BELİRTMEK İSTİYORUM TURKIYE CUMHURIYETİ ANAYASASI 1982 DARBE ANAYASASIDIR ARTIK ANAYASA Yİ DEGİŞTİRE DEGİŞTRE KALBURA DÖNMÜŞTÜR TÜRKİYE NİN HALLETMESİ GEREKEN EN ÖNEMLİ SORUN BUDUR BEN AKP NİN KAPATILMA DAVASINI TAMAMEN BUNA DAYANDIRIYORUM saygılar

AKP li olarak yapılanları kabullenmen güzel çözüm Yine HALK ta.:victory

selam yazılanları okudum tebrik ediyorum güzel bir tez hazırlanmış...
ama hala AKP demiyorum AK parti diyorum
çoğunluk olmamıza rağmen
biz ne kadar sizin bu düşüncelerini hazmedip tebrik ediyorsak sizde o kadar bizim düşüncelerimizi
hazmetmelisiniz diye düşünüyorum...

mülayim olan taraf huzursuzluk çıkmasın isteyen taraf uysal at olan taraf olmaz sa bu ülke ak partinin
karıştırmasına
şeriatin gelip kılıçların bilenip
recm taşlarının toplanıp hazır edilmesine gerek kalmadan truva misali karışıp gider...

kardesım bu yazıyı ve benzerı dokumanlarla sen ve senın gıbı dusunen ınsanlar tarafından yazılıp ınanmıssınız saygı duyarım ama sımdı su bır gercek benım akp tuttugum yok aslen devrımcı ve sol dusunce de bır ınsanım vebır gercegı de bılmenızı ısterım onların burda olmasının en buyuk temel nedenı halkın ıradesıdır buna kımse karsı cıkamaz ve secım sonucları ortadadır halkımız herseyın bılıncıdedır ve yerı zamanı geldıgı zaman nasıl cevabını verecegını ıyı bılıyor sadece bır gerekce vardır halkın ıradesıne saygı duyalım

tamam halkın iradesiyle gelmişler o na kimsenin birşey demeye hakkı yok aksi de idda edilmiyor... ediliyor mu...:?
ben görmedim...
fakat vatanı satıp sav dılar.. toprak bütünlüğü tehdit edilir oldu... milli servetlerimiz elimizden birer birer uçtu gitti.. kimi yahudiye kimi arap a... ama şu an tüm bu olanları göz ardı edenler var... bu partinin yaptıklarını hala savunanlar var..
gerçi benim düşünceme göre neyi savunduklarını bilmiyorlar ya...
yapılan konuşmalardan yazılardan anladığım kadarıyla müslümanlığı savunduklarını sanıyolar... islamiyet A K P ye inmiş bi dinmiş gibi... buda cahillikten kaynaklanan bi olgu olsa gerek.. şimdi oradn biri çıkar ben şurayı bitirdim burayı bitirdim cahil sensin der... :) vatanı satana satmasına göz yumana satana destek verene başka birşey derler..!!!
doğuda bir ili buyuk orta doğu projesine yıldız gösteren doğuda birkaç ili türkiye haritasından silip amerikan toprakları yapmak isteyen bi başbakanımız var.. bunu ben kabullenemiyorum... kabullenen in de türklüğünden şüphe ederim... sen vatanını koruyamazsan yarın karının başındaki başörtüsünü bi kenara bırak altın dan karını bile alırlar...
onurlu bi vatandaş olarak yaşamak istiyorsak bu vatana vatanın milli servetlerine ve toprak bütünlüğümüze sahip çıkmamız gerekir... bu konuda yazacak çizecek çok şey var bilinçlenmesi gereken çok insanımız var...
öncelikle insanların şunu bilmesi gerekir bu ülkede hepimiz müslümanız... laiklik müslümanlık karşıtı bi olgu bir eylem kesinlik le olamaz... bizim vekil tayin ettiğimiz sözcü müz olarak seçtiğimiz insanlar laik demokratik ve azda olsa hukuk devletini yeterince savunmuş olsalardı bugün başımızda A K P gibi bir amerikan emperyaliz mi yanlısı tehtid de olmayacaktı...

bizim yani halkın iradesiy le gelenler... bizlerden aldığı izinle bizim topraklarımızı satacak ve ben asıl olan kişi vekilime engel olamayacağım...!

bu mu halkın iradesi...

tamam halkın iradesiyle gelmişler o na kimsenin birşey demeye hakkı yok aksi de idda edilmiyor... ediliyor mu...:?
ben görmedim...
fakat vatanı satıp sav dılar.. toprak bütünlüğü tehdit edilir oldu... milli servetlerimiz elimizden birer birer uçtu gitti.. kimi yahudiye kimi arap a... ama şu an tüm bu olanları göz ardı edenler var... bu partinin yaptıklarını hala savunanlar var..
gerçi benim düşünceme göre neyi savunduklarını bilmiyorlar ya...
yapılan konuşmalardan yazılardan anladığım kadarıyla müslümanlığı savunduklarını sanıyolar... islamiyet A K P ye inmiş bi dinmiş gibi... buda cahillikten kaynaklanan bi olgu olsa gerek.. şimdi oradn biri çıkar ben şurayı bitirdim burayı bitirdim cahil sensin der... :) vatanı satana satmasına göz yumana satana destek verene başka birşey derler..!!!
doğuda bir ili buyuk orta doğu projesine yıldız gösteren doğuda birkaç ili türkiye haritasından silip amerikan toprakları yapmak isteyen bi başbakanımız var.. bunu ben kabullenemiyorum... kabullenen in de türklüğünden şüphe ederim... sen vatanını koruyamazsan yarın karının başındaki başörtüsünü bi kenara bırak altın dan karını bile alırlar...
onurlu bi vatandaş olarak yaşamak istiyorsak bu vatana vatanın milli servetlerine ve toprak bütünlüğümüze sahip çıkmamız gerekir... bu konuda yazacak çizecek çok şey var bilinçlenmesi gereken çok insanımız var...
öncelikle insanların şunu bilmesi gerekir bu ülkede hepimiz müslümanız... laiklik müslümanlık karşıtı bi olgu bir eylem kesinlik le olamaz... bizim vekil tayin ettiğimiz sözcü müz olarak seçtiğimiz insanlar laik demokratik ve azda olsa hukuk devletini yeterince savunmuş olsalardı bugün başımızda A K P gibi bir amerikan emperyaliz mi yanlısı tehtid de olmayacaktı...

bizim yani halkın iradesiy le gelenler... bizlerden aldığı izinle bizim topraklarımızı satacak ve ben asıl olan kişi vekilime engel olamayacağım...!

bu mu halkın iradesi...

Hazırladığım tezi özetlemişsin..Teşekkürler.Müslüman Nufusun %99 olduğu bir ülkede Eğer Din üzerine siyaset yapıp Hükümet olunuyorsa ....! Hükümet Halkın iradesi benim diyip Halkın üzerinde yasadığı topragı parsel parsel satarsa, ( israilin KURULUŞU na dikkat ) , 30 sende binlerce Askerimizi şehit eden P...ç Sayın diyorsa ( korku, siyasi rant icabı ) , Avrupadan Paralar Türkiyede ki şirketler tranfer edilirlen ( ne için edildi belli ) iyide geri ödeme zamanı geldiğinde banamı sordunuz demesi....ve niceleri böyle gecmişleri kirli insaları HALKIN gözünde ATATÜRK le eş değer göstermek SADECE vatan HAİNLERİNİN işi olsa gerek.GAZİ MUSTAFA KEMAL kim Talip ve tayfası kim....:saskin ...Açtığım konuya karşı aksini ispatlayıcı delil koyamadılar ,koyamazlarda..Çünkü ATATÜRk gençliği Siyasi rant için değil VATANI için çalışır.AKP liler gibi TAKKİYE yapmaz.Yarın ATATÜRK ve KURDUĞU CUMHURİYET REJİMİNE karşı başka parti ya da kişiler saldıracak aynı siddette cevanını alacaktır..:vur

bencede kaynak belirtmen gerekli eğer söylediklerin doğruysa 70 milyonluk türkiye içinde bunu tek farkeden sen olamazsın .bir sürü ekonomi profesörü var belki yarıdan fazlası akp ye karşı onlarda bunu bilmeleri gerekirdi.ben akp yi savunmuyorum ama bu dönemde parti kapatılamaz böyle demokrasi olmaz.madem bu adamlar o kadar kötü neden %47 oy aldılar buda ayrı bir soru işareti.
yada bizim milletimizin yarısı cahil...

Kardesim ben akp li chp li veya baska bi partiden değilim Bunu ilk basta belirteyim.Her insan dört dörtlük olamaz.Her insanın iyi kötü yönleri vardır Herseyi dört dörtlük yapmasını bekleyemeyiz.Din elden gidiyor vatan satılıyor söle oluyor böle oluyor bunlar bahane bence halk en güzel cevabı verdi buna karsı cıkanlar halkıda karsısına almıs olurDemek ki benim halkım hicbirşey bilmiyor size göre hepsi cahil.Olmaz kardesim olmaz bu iş böle olmaz Hadi akp gitti diyelim kapatıldı herkesede siyaset yasagı getirildi.Kim gelecek basa deniz baykal mı yoksa devlet bahcelimi zeki sezer mi kim söylermisin bana.Bence akp ninde yanlışları var yok değil ama iyi işleri yanlışlarından kat kat fazla.Bir konuya daha değinmek istiyorum ''ALLAH'' böyle yazılır kücük harflerle değil ben sadece ALLAH ve HZ.MUHAMMMED(S.A.V) ben sadece bu ikisine dikkat ederim ve herkesin de dikkat etmesini isterim.Baska isimlerde gösterdiğiniz hassasiyeti lütfen bu EN GÜZEL İSİMLEREDE gösterelim.

saçma olan ne.....:saskin

.Bir konuya daha değinmek istiyorum ''ALLAH'' böyle yazılır kücük harflerle değil ben sadece ALLAH ve HZ.MUHAMMMED(S.A.V) ben sadece bu ikisine dikkat ederim ve herkesin de dikkat etmesini isterim.Baska isimlerde gösterdiğiniz hassasiyeti lütfen bu EN GÜZEL İSİMLEREDE gösterelim.

Düzeltildi...Uyarın için teşekkürler.:aşk

Rica ederim bu konuda cok hassasım gördüğümde dayanamıyorum.

savunun arkadaşlar aq p'yi savunun sizler...
kaynak gosterin diyen ey memleketimin ileri goruslu zihniyetleri.. siz hangi memlekette yaşıyosunuz? ben bişey diyorum belge sunuyorum "inanmam", başka bi arkadaş "inanmam" gazeteler "inanmam" tv, siyasi partiler, sivil toplum orguleri, o bu şu..."inanmam"... e be zihin sahibi insanevlatları, vatan dustukten sonra bize hak vermeniz, yalnızca Çanakkalede salak bi alman komutan yuzunden onbinleri feda etmemizden daha farklı olmayacaktır... o yuzden anlayın artık. salak sulak dayanagı destegi ideolojisi doktrini olmayan bi partiye kraldan cok kralcı olup komik duruma dusmeyin, partizan olmayın.
lutfen bkz : Abdullatif Şener...(kendisi bile artk...)

Atatürk Libyada iken Alman generallerin Raporunu hazırlamış.Falkenhany alman generali Alman cıkarı için Türk askerini nasıl kullandığını ve alman askerleinin nasıl yattığını ....Çanakkalede de aynı olmuştur.Bağzı geri akıllılar halen Cankkale savasını alman generali Limon Fan.sanders kazandı diye Vaaz veriyor..Atatürk ü küçük düşürmek için..Yazıklar olsun..

O Alman komutanın kazandırdıgını söleyen zaten vatan hainidir Atatürk öncülük etti ve tüm TÜRK MİLLETİ kazanmıştır.Hem konu neden buraya geldi onuda anlayamadım ya.Konuyla ne alakası var.Arkadaslar tartısmayı severim ama dogru dürüst tartısalım ya konunun dısından örnekler vermeyelim Sorun burdA Atatürk değil akp yi tartısıyoruz

O Alman komutanın kazandırdıgını söleyen zaten vatan hainidir Atatürk öncülük etti ve tüm TÜRK MİLLETİ kazanmıştır.Hem konu neden buraya geldi onuda anlayamadım ya.Konuyla ne alakası var.Arkadaslar tartısmayı severim ama dogru dürüst tartısalım ya konunun dısından örnekler vermeyelim Sorun burdA Atatürk değil akp yi tartısıyoruz

DEMEK İSTENEN VATAN HAİNLERİ HERZAMAN HERYERDE ....

Vatan haini diyemesseniz bu adamlara kötü yönleri var yok demedim ama iyi yönleri kötü yanlarından kat kat daha fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri