Akp Yi Savunanlar ...okuyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen bu yazıyı babandanmıı aldın

evet vatan sever arkadaşım sen bunları nereden aldın sana bunların böyle oldugunu söyleyen o sözde vatan severlere (bu vatan aşkıyla yanıp duran sözde atatürkçüler ulusalcılar laikçiler )AKP ikdidarını hazmedemeyen hertürlü topluluk AKP ikdidarnın hızlı tırmanışını durdurmak ve önceden kendi ellerinde tuttukları rantiyeli kaymagını hep kendilerinin yedigi işleri alabilmek için yaptkları çirkin degerleri inancı yoksayan halkı aptal sayan bir gurubun yazısını getirip koymuşşun .inançlı bir müslüman gerçek bir vatan sever halkını ve insanları sadece yaratıcı(allah) yarattıgı için koşulsuz seven ve hizmet için gece gündüz demeden çalışan AKP ikdidarına tüm türkiyeyi sahip çıkmaya davet ediyorum.ben bir AKP seçmeniyim ve yaptklarıı hizmetleri yakndan takip ediyorum ben hatalı bir uygulama göremiyorum çevrenize bir bakın yollar saglk hizmetleri belediye hizmetleri egitim de yapılan hizmetler turizm yatırımları bence cumhuriyet tarihinin en yapıcı ve en hızlı hizmetleri daha fazlasını ve daha iyilerini yapacaklarına da inanıyorum sadece rahat bıraksınlar herkes sunu çok iyi düşünsün türkiye biziz bu vatan bizim zarar vermeyelim siyasi degeri kaybolmuş CHP nin oyununa gelmeyin çetelerin ve bizi bölmeye parçalamaya çalışanların yannda olmayın

Zaten Ne Chp'nın nede baskasının oyununa inanmıyoruz.Turkiyede her parti oyunlar oynuyor.Hem Ak Parti Hem Diyer PartiLer.Ama Biraz Gozlerimizi Acalım Dikkatli Bakalım.Sadece Yol Ve Okulla bitmiyor yonetim ....

Meyve Veren ağaç Taşlanır , Bana Dokunmayan Yılan Bin yıl yaşasın , Allah Büyük Yelken Küçük ... bu ve benzerleri Bize ait olmayan Sözler ..Ağaç meyve veriyorsa Neden Taşlansın..Meyve vermesi için uğraş sonra taşla ...Akıl işi değil...1.sayfada da yazdığım gibi Particilik yapmıyoruz...Yapılanları sergiliyoruz....evet Gerçekleri kabullenmek , Atomu PArçalamaktan ZORDUR.:durdurun...Sabitlenmesi gereken bir konu...

Gündemde AKP nin kapanması var...Ergenekona AKP nin gücü yetmez ( Gerçek ergenekon ABD Güdümlü Nato Gizli SERVİSİDİR ) AKP kendine huhalif olanları topluyor baskı uyguluyor..Ergun Poyraz.....Tuncay yada diğerleri beni ilgilendirmez beni Ülke Yararına çalışanlar ilgilendirir...%47--ya da %99 oyda alsan REJİM kanunlarına Karşı duramazsın..Yoksa HAKİMLER SAVCILAR NE DİYE VAR..HALKA hizmet diye yardım edersen ve halkta da o yardım bu hükümet gidse kesilecek diye korkular yaratırsan Aciz ve muhtaç halktan oyunu alırsın..( Herkes için değil ) Medeni Halka Yardım edemezsin sadece sosyal hizmet edersin arasında cok fark var.Türkiye de bunu kavrayacak halk kitlesi yok..Herkes cıkarcı ve menfaat ci olmuş..AKP kurucuları AKlanıp Paklanıp da mı Miller vekili oldu..Bunca sermayeyi ve Bilgi birikimini nerden bUldu..Siyonizme savaş açanların tabanından geleneler ŞİMDİ SİYONİSTLERLE TÜRKİYEYİ YUTUYOR...ŞEVKET KAZAN ANLATIYOR: ABDULLAH GÜL AMERİKAN ELÇİLİĞİ’NDEN HİÇ ÇIKMAZDI.........

kay:http://ahmetdursun374.blogcu.com/2725840/

Şevket Kazan'a asla güvenmem ve inanmam.

Benden de ülkemden deuzak hatta ırak olsun...

Çomağı hazırlasamıydık ne ?:biggrin

ne olur ne olmaz :goz:

Sonuna kadar katılıyorum

Evet kardeşim doğruları yazmışsın. Ellerine ve yüreğine sağlık.
DİKKAT ÇOK ÖNEMLİ!

ben bir öğretmenim..

5 yıl önceki;

gelirim= 575 + 150 =725
kiram= 250
diğer gider= 500
ARTAN= 25

30 Mart 2008
gelirim= 1250 + 650 = 1900
kiram= 90 (lojman)
diğer gider= 700
ARTAN= 900

geçen 5 yıl içinde aldıklarım
14000 araba
11000 evlendim (850 kişilik yemek-eğlence ve gezi)
2000 askerde harcadım
25000 ev eşyalarımı yeniledim (lcd tv-notebook-yazıcı-tüm oda takımları-perdeler-halılar vb kaliteli)
5000 Çocuğum 2 yaşına girdi ona hiçbir masraftan kaçınmadım
5000 kredi borcumu ödedim
2000 çeşitli yardımlarda bulundum
3000 ablama ev alması için destek oldum
7000 tokiden ev aldım şimdi kendi kendini öder durumda
şuan banka hesabımda 8500 birikmiş param var

DEĞİŞENLER:
ülkem dünyada tanınan bir yere geldi ve ilerlemeye devam ediyor
insanlar yurtdışına daha ziyade para kazanmak için değil başka sebeplerden gidiyor
canımın istediği birşeyi alabilirim
ailemin ihtiyaçlarını karşılayabiliyorum
kişisel eğitimim için para harcaya biliyorum
muhasebe kursuna gidiyorum AB fonundan günlük 12 ytl alıyorum. öğretmen değil öğrenci olarak!
bir bilgisayar satış ve bakım dükkanı açmayı planlıyorum eskiden sadece hayal ederdim

ya şimdi şöyle bir durum var..

eskiden borcumuz 100 liraymış yıllık gelirimizde 200 liraymış
şimdi borcumuz 200 lira yıllık gelirimiz 600 lira..

borcumuz artmış ama ödememiz kolaylaşmış.. borç yiğidin kamçısı derler yukarıdaki harcamalarımı borca girmeden yapmadım elbet!

DÜNYADAKİ BÜYÜK EKONOMİLER!

AMERİKA borcu:250 trilyon dolarlar
JAPONYA:borcu:100 trilyon dolarlar
İNGİLTERE:borcu:80 trilyon dolarlar
ALMANYA:borcu:40 trilyon dolarlar
ÇİN:borcu:40 trilyon dolarlar
FRANSA:borcu:30 trilyon dolarlar
TÜRKİYE:borcu:0,3 trilyon dolarlar

MAÇ SKORU

AKP 7 - DİĞERLERİ 0
GOLLER:
1.GOL= 1.DK. TAYİP BAŞBAKAN AKP %35
2.GOL= DYP-MHP-ANAP-DP- vb SANDIK DİBİ
3.GOL= BAYKAL KENDİ KALESİNE
4.GOL= BAHÇELİ KENDİ KALESİNE
5.GOL= AKP % 47
6.GOL= GÜL CUMHURBAŞKANI
7.GOL= YÖK BAŞKANI

LAİK,CUMHURİYETÇİ,ÖZGÜRLÜKÇÜ,DEMOKRATİK,BAĞIMSIZ,GÜÇLÜ BİR ÜLKE İÇİN
YAŞASIN AKP...

youtube ye akp yazın r.tayyip erdoganın bu sözleri söylediğine dair orjinal videoları vardır. inanmıyorsanız deneyin.

Oooooooooof oooooof, Alllahim cok sey yazilip ciziliyor ama ben kimseyi tutmayacagim, Allahim sen bizim kalkinmamiza ve büyümemize yardimci ol. Ne olursa olsun, bizim kalkinmamiz gerek

AKP ne yaptı delilleri ile ekledim..Utandım YOUTUBE konuşmalarını koyamadım..Koskocaman T.C nin başına geçmiş zat neler sölemiş ve yapmış...Aklıma şöyle soru geliyor..T.C de nasıl Başbakan olunur..Dünyada İngiltere , ABD ve Yahudi Cemaatlerin desdeğini almadan , T.C ülkesinde ise Cemaat Tarikat , sivil kuruluş örgütlerinin desdeğini almadan Başbakan olunur mu..? Yok olunmaz ise bu alınan desdek sayesinde neler vaad edilmişti....Bu yapılan satışlar bunun parçasımıdır..(Toprak satısı,Özelleştirme ...) PKK , Hizbullah İBDA-C.. Ne den Medyada duyulmuyor..Kapkaç bitti mi ? Bunlar Her TÜrkiye li vatandaşın düşünmesi gereken sorular...

@sun light...

O yazdığın şeyin bir kaynağı yok... Öylesine yazılmış saçma sapan bir yazı...

Akp'yi savunanlara sadece şaşırarak bakıyorum ve aldırmıyorum...

İnsanlar neden bukadar kor anlamıyorum.Adamlar ulkeyi satıyolar.İc savas cıkarmaya calısıyorlar.(Turban ile sag sol gibi ...) Bidetv'ye cıkıp diyor bizi bolmeye calısıyorlar inanmayn :mad: . Yazık cok yazık bu millete.

Herkes memleketini öldüresiye seviyormuş.Bu kadar çok sevmesek de onu yaşatsak daha iyi olacak.Demokrasi denen şeyi hazmetmek kolay değil.Umarım bunun için bize bir kaç yüzyıl daha gerekmez.

Herkes memleketini öldüresiye seviyormuş.Bu kadar çok sevmesek de onu yaşatsak daha iyi olacak.Demokrasi denen şeyi hazmetmek kolay değil.Umarım bunun için bize bir kaç yüzyıl daha gerekmez.

Senin Anladığın Demokrasi Anlayısı Nedir acaba..Demeokrasi Herşeyi yapabilirsin demek mi.Bir sınırı var mı..:goz:

Meyve veren ağaç taşlanır... Atatürkten sonraki en büyük adam... Çok zorunuza gidiyor değilmi ? ... Durmak yok yola devam... Efsane.....

bir yerlerimle gülüyorum, aslında ağlanacak halinize gülmemek gerek
durmak yok yola devammmmm edin ,bir yerlerde görüşürüz...

bir yerlerimle gülüyorum, aslında ağlanacak halinize gülmemek gerek
durmak yok yola devammmmm edin ,bir yerlerde görüşürüz...

:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun
secim5.jpg

38188d1184832457t-durmak-yola-devam-istikrarali-bir-sekidle-aynen-devam-akp_kuran_kursu_1-jpg

Türkiye ve Türk Halkı Dönüm Noktasında....:melek

Hacı kim iyi yonetecekse yazın adınıda OY'u ona verelim tamam tayyip' iyi bi başbakan olmuyabilir onu anlatmışsın iyi olanıda yaz bari, eğer baykal felan diyeceksen baykala gühanımı bile vermem :)

ARKADAŞ YAZDIKLARINI TEK TEK OKUDUM BEN TAMAMEN BİR AKP LİYİM HER ZAMAN SAVUNDUM ANCAK ÜLKEMİZE ARTILARIDA OLMADIMI HEP BELDEN AŞAGI VURUYORSUN PEKALA O ZAMAN KİM GELSİN BAŞA HANGİ PARTİ GELSİN HEPSİDE AYNI DEGİLMİ BİZ DENİZ BAYKALIN DA NASIL OLDUGUNU BİLİYORUZ BENCE SOL KANAT YENİ BİR OLUŞUMUN İÇİNE GİRMELİDİR HEMDE DERHAL ARTIK BU ÜLKE DENİZ BAYKAL DAN NEFRET ETMEYE BAŞLAMIŞTIR NASIL OLUYORDA 71 YAŞINDAKİ BİR ADAM ATATÜRK ÜN KURDUGU BİR PARTİNİN BAŞINDA KALABİLİYOR HAYRET EDİYORUM BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ HEP BAYKAL HEP BAYKAL ARTIK DEGİŞMELİ CHP GENÇLEŞMELİ YETER ARTIK DİYORUM AYRICA ŞUNU BELİRTMEK İSTİYORUM TURKIYE CUMHURIYETİ ANAYASASI 1982 DARBE ANAYASASIDIR ARTIK ANAYASA Yİ DEGİŞTİRE DEGİŞTRE KALBURA DÖNMÜŞTÜR TÜRKİYE NİN HALLETMESİ GEREKEN EN ÖNEMLİ SORUN BUDUR BEN AKP NİN KAPATILMA DAVASINI TAMAMEN BUNA DAYANDIRIYORUM saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri