Akp Yi Savunanlar ...okuyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
toplumu bilinçlendirmeye calıstıgın icin tesekkurler.kaynak isteyenler etrafına satın aldıgı urunlere,
reklamlara,bankaların kimlerin olduguna baksa yeter.devletin yuzde 40nı sahip oldugu telekom 1 milyon ytl tarkana veriyo.kimin cebinden cıkıyo bu para acaba?

arkadasım kaynak olmadıgı surece neye yarar
bende yavuz sultan selim

Evet bankalarda hortumlama yok millet biraz nefes aldı,batı çalışma gurupları cirit atamaz oldu,memlekette sansasyon yaratan sağdan,soldan,hiristiyan ve yahudilerin birlikte hareket ettiği menfaat çetelerini duyduk,hepsinden önemlisi Allahın varlığına inanan akıl sahipleri hak batıl mücadelesinde tarafınızı belirleyin artık.

fazla söze gerek yok hepsi gerçek sesli görüntülü ve yazili olaylardan derlenmiş hadiseler emeğin için çok tşk ederim

bırakın böyle şeyleri kaynaksız açıklama olmaz bizde bu türkiye de yaşıyoruz ne şirket kapanması hergün yeni bir şirket açılıyor ne yatırımlar yapılıyor.. elbette zarar eden bir kurumu özelleştirilecek ne yapsın zarar mı etsin türkiye sanki bundan önceki partiler ne yaptılar hepsi kasasını doldurmak için uğraştılar. peki bu yazıyı ekleyen arkadaş sen ne yapıyorsun bu ülke için tek bir şey söyle... tamam işçiye memura zam yapmadı ama günün koşullarında neye zam geldi?

Bu kadar komik bir yazı bütünü daha görmedim. inanmak istediğine inanıyor duymak istediğini duyuyor olmuş insanlar. bir ara bir yazı yayılmıştı sanal aleme aradım bulamadım. bulursam burdan yazarım. başlığıda her okuduğunuza sazan gibi atlamayın.

şimdi gusel yazmısssın da boyle yazılar tum partıler tum ıs adamları tum devlet daırelerı adına mevcut hangı bırıne ınanacaz bunu yazanın tarafsız oldugunu nerden bılecez unutma kardes burası turkıye burada adamı bır kalemde padısah bır kalemde soytarı yaparlar......
sen bu yazıyı herhlade bır gazeteden tvden aldın bunlar kımın bu yazıyı yazan medya kuruluslarının arkasında kımler var sence bu ulkede tarafsız medya kurulursu ve partı varmı,
gec bunları parası olan amerıka ve ısraıl ıstedıgı ulkede at oynatır kımsede bır sey yapamaz bu zmanın hukumetlerıının kazıdıgı cukurlar yuzunden bu ısler bır yıllık on yıllık planlar degıl bunlar asırlardır planlanan seyler ak parıtyı kapat yerıne chp yı getır onlarda kac yılldır hukumetlerın ıcınde yer almıs ne yapmıs bu devletın bu durumda olmasının sebebı zamanın dsp sı anavatanı chpsı mhpsıdır,
unutmayın sevgılı gencler sıyaset boyle gazete kupurlerınden ınternteern ogrenılmez arkasında neler var bunların ,
saygılarımla........

bırakın böyle şeyleri kaynaksız açıklama olmaz bizde bu türkiye de yaşıyoruz ne şirket kapanması hergün yeni bir şirket açılıyor ne yatırımlar yapılıyor.. elbette zarar eden bir kurumu özelleştirilecek ne yapsın zarar mı etsin türkiye sanki bundan önceki partiler ne yaptılar hepsi kasasını doldurmak için uğraştılar. peki bu yazıyı ekleyen arkadaş sen ne yapıyorsun bu ülke için tek bir şey söyle... tamam işçiye memura zam yapmadı ama günün koşullarında neye zam geldi?

neye mi zam geldi ???
yuh artık... aramızda zimbabwe'den katılan arkadaşlar da var heralde..
ayrıca yazıları okuyun , kaynaklar belirtilmiş ....
ayrıca bir şey daha....

155 dönümlük arazi , zarar atmez kar etmez. sadece inşa bölgesi.. değil mi ?? boş arazi zarar getirmez. önceden yerinde çalışan bir fabrika yoksa tabi...
neyse bu 155 dönümlük arazi akp iktidarına yakın bir kişiye 3 milyon dolara satılıyor..
neden yakın diyorum onu da anlatayım..

155 dönüm arazi 3 milyon dolara satıldıktan sonra sadece yarısından biraz fazlasını 13.5 milyon dolara başka bir şirkete satıyor alan kişi...
sadece yarısının satışından 10.5 milyon dolar kar.... verdiğin parayı da çıkardın hem de...
ya diğer yarısı ??
gelecek seçimlerde kim para akıtacak bunlara ???

bu arada ananı da al git lafını da ilk kez bu başbakan söylemiştir

akape den nefret ediyorum haklarında idam kararı çıksa idam sandalyelerine gözümü kırpmadan tekmeyi ben vururum.:vur

Bende Senden Ve Senin Gibilerden Nefret Ediyordum Peki Sana Bir Soru Müslüman Mısın Elhamdülillah Diyecen Bir Can Almak O Kadar Kolaymı?Ak Partiyi Ben Mi SEçtim Sen mii Ak Partiyi Bütün Ülkemiz Demokrasi İle Seçti :) Hade Diyelim Cıktı Kapatma Yasası Kapatıldı :) O Zamanda Sizi Gene İktidara Geçirmezler :) Don't Soryy

Elhamdülillah Elhamdülillah AKP liyim Allahıma çok şükür

Madem AKP'yi sevmiyorsun Ulu Önder Atatürk'ü niye alet ediyorsun. Sayın savcılarım Türkiye Cumhuriyetini parçalamak isteyen bu iddiaları ortaya atan zihniyettir. Derhal hakkında soruşturma açılmasını istiyorum. Ben AKP'liyim aynı zamanda Ulu Önder Atatürk'ün yoluna kendini adamış bir neslin evladıyım. Bu gibi insanlar Türkiyeyi gruplaşmaya, nefrete, kine ve düşmanlığa sürüklemek istiyorlar. Ben bir avukat olarak arkadaşı tesbit ettim. Hakkında yeterli delil topladığım zaman hemen suç duyurumu yapacağım. Bana destek vermek isteyen arkadaşlarda suç duyurusunda bulunabilir. Bakalım aynı sözleri yüce mahkeme huzurundada söyleyebilecek mi bu arkadaş.

Suc AKP de Deil.Bunları basa getirende.

Sen herhalde burada sözünü ettiğin kişilerdensin.şayet öyle olmasan böyle sözetmezsin.sevelim sevmeyelim ancak saygı duymak zorundayız.belki seningibilere daha çok söz söylenebilir ancak senin seviyene düşmek istemiyorum birde sen bu sözlere değmezsin.yazıklar olsun bu ülkedeki bazı insanları adam edemeyeceğiz.neyaparsan yap faydası yok.

Arkadaşlar herkez seviyesini korusun.....Konu daha önce seviye yüzünden kapatıldı...burda paylaşmak esas..Herkes Karşısın dakinin görüşüne saygılı olacak ki kendi yazdıklarına da başkaları saygı göstersin..

29qcbnl.jpg

Olmuyor işte!!!

Yüce Rabbim'in bize verdiği Akılla gözle bir defa da anlayaman algılayamayan arkadaşlar size sesleniyorum hepiniz hayal dünyasında yaşıyorsunuz.Bilmiyorum kim ne iş yapıyor veyahut bu memleket te yapılan işleri değerlendirebilecek kadar hatta ve hatta onaylayıp peşinden gidecek kadar ne görüyorsunuz.Bol vaktim olsa herkesle teker teker tartışırdım herkes le ama şu aralar yaptığım imalatlardan ve satışlardan kazanamadığım %60 civarında vergi yi ve SSK yı ödemekle; tamamen duran yurt içi ekonomisinde ay sonu ödemelerini yapmaya çalışmakla ve ayrıca çalışanlarımın maaşlarını ödemeye çalışmakla uğraşıyorum o yüzden kusura bakmayın ilgilenemiyorum sizinle an be an. Arkadaşlar vatan burada toprak burada da millet nerede hiç görüyormusunuz ezildi insanlar kimsenin sesi çıkmıyor yapılanlar ellerinden alınan haklar yüzünden kimse de konuşacak, ses çıkaracak derman kalmadı diye; meydanı boş bulup atıp tutmayalım lütfen. Forum un başından beri dir bi ispattır gidiyor ne ispat ı arkadaşım yaşamadınız sa eğer bu ülkede bu yıllarda o zaman ispat a ihtiyacınız da yoktur. Ülke Rahmetli Turgut Özal zamanında bile böyle sefalet çekmedi büyümelerden duble yollardan tünellerden alt geçitlerden tüp geçitlerden bahsediyorsunuz Pardon kim yapıyor bu işleri acaba ve kaç paralara yapılıyor ayrıca 15 yıldır üzerinde çalışılan Bolu tünelini biz yaptık diye üstüne konmak ne demek hiç durmadı ki o çalışma size denk geldi sadece.Duble yol lar yapıldı dört bitarafta hangi araç sahibi huzurla gidebiliyor üzerinde madem çok başarılı bu çalışmada yollar ne halde çıkıpta görmüyorsunuz galiba pardon Ankara ve İstanbul da yok tabi bu sorunlar yanlız bizim burada kasko firmaları araçları kasko yapmaktan çekinir oldu artık riskli müşteri oluyormuşuz senede 10 kere cam değitirince haklı tabi adamlar da keyfimizden değilki!!! E yapmayacakmısınız zaten işleri nereye gidecek bu vergiler 3 liralık iş 6 liraya yapılınca çare yok yapılacak zaten oh ne güzel gemsini yüzdüren kaptan nasıl olsa.Takım tutar gibi AK Parti'yi tutan arkadaşlarım tamam birey olarak seçme ve seçilme hakkına sahibiz şimdilik çok şükür Ancaaak bence önce bu memleket ekonomisinde faydalı birşeyler yapmış olmalısınyani katkı vermiş olmalısın ondan sonra buralara gelip yorum yapmalısın yanlız birşey var eğer baba serveti harcamıyorsanız ve ticaret yapıyorsanız bunları zaten söylemezsiniz.Kusura bakmayın karmakarışık yazıyorum. Ben iddia ediyorum bir çıkarı ve bir rant ı olmayan hiç kimse bu hükümet i desteklemezz ya da zır cahil yada kör yada sağır olmalı. Sokağa çıktığınızda çok mu huzurlusunuz yada bir iş yapmaya kalktığınızda şu kadar kar edebiliyorum diyormusunuz diyemiyorsunuz çünkü yok öle bişey artık. Bu milletin her türlü duygusunu kullanıp en zayıf noktalarından bastırıp (laiklik-türban-v.b.) gibi konularla gündemler yaratıp el altından istediğiniz yasayı meclisten geçirip kimse farketmeden zamları dayanıp çok güzel geminizi yüzdürüyorsunuz. Tekme falan atılmaz sandalyelerine bize kalmaz zaten korkmayın Yüce ALLAH'IM kendi işini bırakmaz kimseye öle bir an gelirki kimse anlamadan bilmeden o yaptıklarının hesabını sorar kendinden çeşitli yollarla bilirizki en YÜCE ADALET O'ndadır.Mazlum ların ahı tüğü bitmemiş yetmin hakkı ile o çok yaptıkları hesapları denkleştiremeyecek SIRAT köprüsünün yanına bile yaklaşamayacaksınız çünkü KUL hakkıyla gideceksiniz. Bunları söyledim e sen ne diyorsun peki diye sorarsanız eğer kendi dilinizle anlatmaya çalıştım duygu ve düşüncelerimi umarım anlarsınız. Neyse kafam karışık ve yorgunum bu saatte bu kadar toparlayabildim.Saygılarımla.

arkadaşlar ortaya bişey atılmış yok akp böle yok şu böle böle kazıklıyolar böyle soyuyorlar baksen ya ya kardeşim hangi çağdayız bu senin dediğin resmen ükalalık demek türkiyenin yarısı bunu göremiyecek kadar salak yani yuuuuuh be ayıp oluyor sen aydınlatmak milleti uyandırmak istiyorsan buraya gerçekci seyler yaz nerden böyle olduğunu yaz olmaz ki böle karalamayın milleti amerika eflasyonu zarar görmüş ardındanda türkiye zarar gçrmüş hikaye zarar görmeyen bir yer söyleyin dünyada
aman arkadaşlar iyi irdeleyin ben akp li değilim ama buda hakzızlık ya o kadar düşünceye ... yazık olucak ama böyle düşünüldükçe çatışma çıkacak adamlar iyi çalışıyor istersen bide yaptıklarından söz et ben sana yaptıklarını kaynakları ile göndereyimmm... ayıp ya ayıp

Resmi gazete Dökümleri , Yazılı basın Dökümleri ; ( Birebir Video sesli kayıt da koyacaktım Youtube kapalı....) hala neden inanmak istemiyorsunuz....Kabullenmek ATOMu parçalamak tan zor AKP için..Onlar Müslüman ya yapmaz mantığı dimi..

karalama bunlar yapılanlara bakın hep kotulerı anlatma taraf tutma uşaksınız sız uşak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri