Akp Yi Savunanlar ...okuyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten akpnin doğulalara karşı çok cömert olduğunu biliyoruz.
Adamlar zaten çok çocuklu, sen bide bunlara çocuk için ayrıyetten para ver,
Çocuk başına 30 milyon.
Acayip planlar dönüyor varya.
Baksanıza diyarbakır belediye yaratığının konusuna gidipte bi tane yorum yapan varmı.

Devlet, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da ilköğretime devam eden her bir erkek çocuk için 19.5 YTL, kız çocuk için 23 YTL, okula gitmeyen çocuk için de 15 YTL veriyor.
Ee kardeşim öyle deme belediyeler çok iyi hizmet yapıyormuş ya..:):):):)

Akp Yı Bende Sevmıyoru Ama Idam Sehpasında Tekmeyı Falan Vurmam Bu ülke Hepimizin Neleri Var Sokakta Bangır Bangır Bölücü örgüt Adına Bağırıyor Sesiniz çıkmıyor Akp Yanlış Yapıncamı Tekmeyı Vuruyorsunuz. Laftan çok Icraat Zamanı Birlik Dirlik Zamanı. Milliyetçiliği Yaşama Zamanı ülke Elden Gitmeden.

Akp Yı Bende Sevmıyoru Ama Idam Sehpasında Tekmeyı Falan Vurmam Bu ülke Hepimizin Neleri Var Sokakta Bangır Bangır Bölücü örgüt Adına Bağırıyor Sesiniz çıkmıyor Akp Yanlış Yapıncamı Tekmeyı Vuruyorsunuz. Laftan çok Icraat Zamanı Birlik Dirlik Zamanı. Milliyetçiliği Yaşama Zamanı ülke Elden Gitmeden.

Sokakta bölücü örgüt adına bağıranlara laf yok devletten, ama şehit cenazesindeki yaslı insalara var nedense...Kimileri "sayın" olur bu memlekette,kimileri "kelle" umarım bizi daha iyi anlayabilrisiniz...

AKP yi savunanlar diye başlık açan arkadaş sen hangi partiyi destekliyorsun. Bunu bize bir açıklasana şimdiden söylüyorum açıklayamazsın.

beyler ÖZELLİKLE AKP Yİ SAVUNANLAR iyi dinleyin beni;

İktisatta birşey vardır, (mecazi anlamda) suyun ortasına bir taş atarsın ve bu taş dalgalara vurur bu dalgalar zamanla taşın şiddetine göre kıyıya vurur ve toprakları parçalar.

şimdi burda ne demek istedim?

Gelişmekte olan ülkelerin ekonomileri o kadar hassastır ki. Attığınız her küçük taş parçası kasırgalara neden olabilir. Ben olaya bir iktisatçı gözünden bakıyorum. Bir ülkede önemli olan iki şey vardır:

1- GELİŞME
2- KALKINMA

Gelişme rakamsal birşeydir. Yani kişi başına düşen gelir gelişmenin kalemlerinden biridir. şimdi olaya nerden bakıyoruz. Türkiyenin kişi başına düşen gelirini ve kişi başına düşen borcu bilmeyeniniz yoktur herhalde.
bunları istatistiki olarak www.tcmb.gov.tr adresinden bulabilirsiniz. burdaki rakamlar asla yalan söylemez. ya da devlet istatistik enstitüsü kurumunun internet sayfasından da bakabilirsiniz.
Burdaki rakamlara bakarken Tayyip Erdoğanın yaptığı hatalara ve doğrulara tanıklık edeceksiniz. Bir iktisatçı gözünden size ilk ben söyleyim hataları doğrularından kat ve kat fazladır. Bunu siz de göreceksiniz.

2-KALKINMA

Burada asıl olan bölgeler arası gelir dengesidir. Devlet hizmetlerini her bölgeye aynı dengede gönderiyor mu? Bir devlet için olmazsa olmaz kalkınmadır. ama gelişme olmadan da kalkınma olmaz.

AKP hükümeti yıllık büyümeyi ortalama %7 olarak açıkladı.(yani şimdiye kadar)
Bu büyümeyi tayyip değilde sıradan bir iktisat öğrencisi olsa o da gerçekleştirirdi. Kimse kusura bakmasın bu rakamları herkes sağlar.
Şimdi soracaksınız bundan önce niye sağlanmadı.
Ben de size soracam??? Bundan önce bu devlet hiç bu kadar borçlandırılmışmıydı.

Suni büyüme diye bişey vardır. Merak edenler ceterusparibus.com internet sitesinden faydalanabilir.

şimdi iktisatçı değilde normal bir vatandaş olarak soruyorum AKP taraftarlarına?

---Oyların yiyecekle yakıtla satılmadığını nerden biliyosunuz? Bunları görmek için kör olmak gerekir diycem ama siz zaten körsünüz. (Bu aşağılama değildir, ama cidden körsünüz)

---BOP nedir? ve bunun içinde kimler yer alır?

---Zamanında Tüpraşı 1,5 milyar dolara, üstelik taksitle satmaya çalışan RTE değilmidir? (Not: Tüpraşın bir yıllık karı satmaya çalıştıkları dönem 1,8 milyar dolardı)

---Ekonomide özelleştirme olmazsa olmazdır. Yani ben de savunuyorum özelleştirmeyi. Ama bu stratejik noktalar olamaz. Bu stratejik kurumlar satılamaz. Şimdi bide otobanlarla köprüleri satacaklarmış. (Rahmetli Kemal Sunal bir filminde Fatih köprüsünü satın almıştı, ve köprü başından para toplamaya çalışıyodu. Rahmetli demek ki geleceği o zamandan görmüş. Ruhu şad olsun...)

---Benim ülkemde kimse benim şehidime, benim aslanıma, benim namusumu gözetleyen askerime KELLE diyemez. Bu ülkede tek bir kelle vardır o da başımızdadır malesef.

---Atatürk sevgisini puta tapmak olarak tanımlayan bir cemaati (Nur cemaati) başını Türkiyeye getiremezsiniz. Not: bu adam F.G dir.

---SİZİN SAVUNDUĞUNUZ ADAMIN TALİBAN BİR LİDERİN DİZİNİN DİBİNDE OTURDUĞUNU BİLİYORMUYDUNUZ? ÇOK İSTERSENİZ BU FOTOGRAFI BURAYA KOYARIM. SIRF BİRİLERİNE İBRET OLSUN DİYE...

Daha fazla yazamıycam çünkü sinir bozulması had safhaya ulaştı...

Son söz: Son nefesimizde son sözümüzü söyleyeceğiz. Biz her zaman burdayız. Ne Amerika, Ne Tayyip, Ne pkk bu ülkeyi bölemez. Zamanında biz Çanakkalede şehit düştük, şimdi de düşmek için and içiyoruz.

Helal olsun siezma ama sanada inanmayacaklar..:):)Neyse boşver sonları geldi inşallah..Hele bi dokunulmazlıklar kalksında ozaman görürüz kim ak kim kara..:):)

Helal olsun siezma ama sanada inanmayacaklar..:):)Neyse boşver sonları geldi inşallah..Hele bi dokunulmazlıklar kalksında ozaman görürüz kim ak kim kara..:):)

biliyomusun hiç te sonumuz gelme di o savcı bu kararı ile büyük bir yanlış yaptı eğer kapatılırsa şunu bilki AKP den başka hiçbir parti belediye seçimlerinde çöp bile alamayacak (((istisnalar kaideyi bozmaz))) asıl siz ne yapacaksınız o zaman onu merak ediyorum ben sonumuz gelmez merak etme :mad:

Yabancılaşmaya çalışan Dev Sol ! Sizcen bi cacık olmadı 0lmayacak... C-C-C Bırakmayız..

geçmişe bakın sözlere bakın şimdiye bakın yapılanlara bakın anlamak zor değil arkadaşlar mesele görmek ve kollrı sıvamakta...

Youtube çok beğendiğim bir site olduğu için örnek vermedim ben. Atatürk'ün baş harfi diğer özel isimlerde olduğu gibi(her ne kadar O bambaşka olsada) büyük yazılır bu arada....

Bence hackhell yönetimi Atatürk'ün ismini yazarken sehven yazılmaklığımı, yani akva isimli üyenin niyet sorgulamasının yapılıp forumdan beş yıl yasaklanmasını talep etmemene şaşırdım...

neyse olaylar karşısında sanalda olsa ifade etmek istediğim; artık bu ülkede ne bir başbakan asılabiliceğini, ne bir başbakana bir atanmışın keyfe mebni dava açıp kapatma isteminde bulunabileceğini ve halkında bunu böylece izleyip çok rahat "hah müstehakkı başlarına geldi" demiyeceklerini halkın bir parçası ve özellikle bir seçmen olarak, bu forumdan ima ve hatta açıkca ifade etmek istedim. Yoksa bu evet bir inanç meselesidir. Herkesin inandığı ve takındığı bir siyasi tutum vardır. Buda doğaldır. Böylecede olmalıdır.

Yeterki, saygı. Azınlığın çoğunluğa tahakkümü ve hele bu devletin belli başlı organlarında yer alan kişi yada kişilerin duygu ve düşüncesi ile olursa bunun sayın Ecevitin deyimiyle " hazmedilmesi" mümkün değildir.

Bir yazarın dediği gibi " Bunun önüne tek bir şekilde geçersiniz, AKP ile birlikte seçmeninide 5 yıl yasaklı hale getirin" başka yolu yok bunun.....

Allah bu ülkeye bir Çanakkale savaşı daha yaşatmasın:( Orda şehid olanlar Ahmetti Mehmetti Musabtı.....Allah için Türküde vardı, Kürdüde, Arabıda, Sarhoşuda Ayyaşıda Dervişide, Tek bir bilek oldu, tek bir yürek oldu... Allah için Aziz milletin şerefli tarihi üzerinden siyaset yapmayı terk edin. Hakikaten bana klişe gelen bir laf vardı...Ama artık bende inanıyorum... Millet özünde aslında kimlerin ne halt olduğunu biliyor.

Bu kafi değilmi??

eline sağlık kardeşim
anlamak isteyene

Buyur okuduk, okurmusun?

olmaz da düşünüyorum:

yüce divan'ın derhal toplanıp, anayasa mahkemesine yargıtay makamının suç işlediğini bildirmek -cumhurbaşkanını anayasaya aykırı olarak dava konusu etmek gerekçesi ile- ve divan'a mevzuyu taşımak nasıl bir usul olurdu acaba?

vatan hainliği ne demek?

bir ülkenin prestijini, çıkarlarını, onurunu ve var oluşu dinamiklerinin en önemli temsiliyetini ziyan edici bir tavır acaba ne kapsamında değerlendirilmeli?

bir ülkenin cumhurbaşkanını -isnadı kanunda olmayan bir şekilde- dava konusu yapmak ne demek?

o cumhurbaşkanı kim?

orduların başkomutanı!

vatanın birliğini dirliğini temsil eden mercii'nin başı!

milletin reisi!

bu zatı küçük düşürse birisi! o birisi, konumuna, etkisine göre ceza alır!

bu zatı küçük düşürmek, lekelemek, neyi lekelemektir aslında?

başbakan haydi neyse!

o, siyasi bir kimlik denilse

cumhurbaşkanının siyasi bir kimliği yok!

onu küçük düşürücü, ona yafta yakıştırıcı bir suç ona isnad etmek, nasıl bir sav ile mümkün olabiliyor?

bunu kim neden kime yaranmak için yapar?

devletse, o, devletin başı
orduysa, o, ordunun başı
milletse, o, milletin başı
sistemse, o, sistemin başı...

devletin küçük düşürüldüğünü düşünüyorum. orhan pamuk veya alayı asla böyle bir küçük düşürmeyi beceremezdi!

turkey 'hindi' diye katıla katıla gülenlerin var olduğunu düşünüyorum şu an, ermenistan'da, yunanistan'da, kandil dağları'nda!

düşmanlarımıza fırsat verildiğini düşünüyorum!

bu durumu devletin şerefine saldırı olarak telakki ediyorum ve vatana ihanet ne demek diye savcılara soruyorum!

cumhurbaşkanını dava konusu yapmak ne demektir?

kime karşıdır bu duruş?

ben devlete diyorum

yargı mensubları acaba ne diyor?

ideolojik diktatorya demokrasisi! SEN ÇOK YAŞA

AKP nin İcraatları Buraya Yazmakla Bitmezki Arkadaşım Sen Gibi Önünü Gören İnsanlar Olmadıkça Allah Kitap, Din İman Toz Duman Gidip Aziz Vatanı Daha Çok Peşkeş Çeker Bu Adamlar. Yavaş Yavaş Batağa Gidiyoruz Polisin Yetkisi Azaldı, Askerin Yetkisi Azaldı, Yargıtay Başsavcısına By-Pass Yapılacak Geriye Ne Kaldı ki??? Emeklerine Sağlık Bize Bu Gerçeği Bir Daha Gösterdin. Ama Dediğin Gibi Anlayana...

kandan, senin inancını sorgulamıyorum ama adamın sandalyesine tekmeyi basıyor birileri...

kaptanın yazdığı yüzlerce yalan; akp'nin bir doğrusuna galebe çalamaz.

Hangisi yalan yazda silelim..senin yüregin doğruya doğru diyemez çünkü AKP'lisin...:durdurun
AKP NİN DOĞRULARINI YAZ.....HERKES OKUSUN.
AKP yi savunanlar diye başlık açan arkadaş sen hangi partiyi destekliyorsun. Bunu bize bir açıklasana şimdiden söylüyorum açıklayamazsın.

Kendi adına yaz...Ben gecen secimlerde MHP ye oy verdim..Böyle olacagını bilseydim vermezdim..Ben Türküm ve Atatürk'cüyüm..Başka parti gelecek oda Cumhuriyet ve Atatürk Rejimine Saldırır sa oda aynı karşılığı görecek..Akp arkadaşlar Takım tutar gibi Parti tutmayın...Acık yürekli olun.yok bu son cırpınışlarınız mı olacak..

beyler bardağın boş taarafını gösteriyorsunuz yorumlar hep tek taraflı elbette kolay değil 70 milyon nüfuslu bir ülkeyi yönetmek herkesin hataları olmuştur ancak şu döneme kadar siz daha iyi bir yönetim gördünüz mü? Atatürk'ü mezardan çıkarıp geri getiremeyeceğimize göre lütfen şu yazılan kötü niteliklerin yanına yaşadığınız çevredeki değişimi düşünerek tekrar kafa patlatın ne demek istediğmi daha iyi anlayakcaksınız

1-)Özel sektörle devlet borcunu karıştırmayalım...Devletin borcu imf'e...Özel sektörün borcu yunan'a,abd'ye ve bilimum diğer ülkelere...Neden?Devletin bankası mı yokmuş...:)YOK TABİ SATTINIZ YA!Peki diyelim ki devletin dış hiç borcu yok..:)İÇ BORCU KİME?ÖZEL SEKTÖRE!YANİ DIŞARIYA!!!YANİ İÇ BORÇTA DIŞ BORÇTA ASLINDA DIŞARIYA!

-Demogojiyi iyi beceriyorsun..Seni gidi akpli..:D

2-3-)Senin paran neden dünyada geçmiyor bunun sebebi ÜRETİMİNİN OLMAMASI OLABİLİR Mİ?YANİ NEYMİİİİŞŞŞ BORÇLA BÜYÜNMEZMİŞ!KREDİ ALIP ÜRETİME YATIRILMIYORMUŞ ALINAN KREDİLEEEERRR!!!!!!!

4-)Yani senin insanın yabancıya hizmet ediyor...Hani eskiden almancılara derdik..Gidip tuvalet temizliyor orada onlara çalışıyor diye..NE OLDU KENDİ ÜLKENDE ALMANA ÇALIŞIR OLDUN ALMANCIDAN NE FARKIN KALDI?:eek:ha

5-)Sendikalrıda ne sallıyorsunuz ya!Eylem olunca yine ne için yürüyo bu densizler demiyormusunuz?

6-)Abdnin 2-3 eyaleti kadar toprağımız var sadece..:)Ona bakacak olursan : Dünya'nın nüfusuda çok fazla Türkiye'ye göre..:):)

Sen esen kal..ESAN değil..:)Yani Türkçe...Anlayana....

eminim sende bu söylediklerinin yazmak için çok düşündün ancak şöyle söyleyeyim az çok işeltme nedir bilsen bu borç olayına çok takmazsın işletmenin alfabesini bilen biri işletmede kaynak diye bi faktör olduğğunu bilir yani bu borç olayı bi bakkalda da vardır bir holdingde de bir ülkede de önemli olan borç olması deil borçun nasıl kullanıldığı
bu arada yeri gelmişken esen yerine esan yazan arkadaşımızı alaycı bi tavırla uyarman hiç hoş değil akp li olmayan ancak umarım sokakta yarım saat yürürken geçmiş ile bugünü kıyas ettikten sonra akp li olacak arkadaşım :)

Bakıyorum Her yerde AKP Yıpratma kampanyası başlatıldı,Forumlarada Sıçradı.İyi İyi demek ki AKP Parti Bir Şeyleri Başarıyor ve Bu başarılar Sol düşünceye sahip şahıslar tarafından kıskanılıyor ve karalama kampanyaları başlatılıyor.
Efendiler sizin değil halkın ne dediği önemli,Ummayın ki bir daha ki seçimlerde Sol düşünceye sahip olan partiler bir 10 sene boyunca artık barajıda aşamayacaklar.Bu televizyonlara ve basına dağıttığınız milyon dolarlarla bile sağlanamayacak,Halk artık ATATÜRK'ün düşüncesine sahip parti değil onun bu düşüncelerini uygulayacak bir partiye ihtiyaçları var ve ne yazık ki bu zaman ki sol düşünceli parti veya partiler artık halkın gözünden düşütüler,Halka dağıtılan 150 YTL'ler veya yemekler hediyeler de Sol düşünceli partileri kurtaramayacak hem yerel seçinlerde hem de Genel seçimlerde artık kimse sol düşünceli partilere oy vermek istemiyorlar,sebebi gözle görülür hiç bir şeyi orataya koyamdıkları gibi,toplumu ve partileri hizipçilikleriyle yıpratma yönelik çalışmalarından dolayı artık halk Sol düşünceli partileri Üvey Anne gibi görüyor (Hırçın,Geçimsiz,Kompleksli,Kişiliksiz),Bu da artık Halkın gitgide bilinçlendiğini gösteriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri