Evt kardeşim doğru diyosun bu kadar açık olmasına rağmen siz hala daha niye konuşuyosunuz anlamadım. Siz taa başından(ya da neresindense artık) bi kere AKP kötü bilmem ne diye şartlamışsınız kendinizi, sonrada böle aslı astarı olmayan şeylere inanıyorsunuz(öyle olmasını istediğiniz için)
Bir kere konuyu açan arkadaşa sölemek istiyorum,
Yazdığın yazıda kaynak olmamakla birlikte çoğunun uydurma olduğunu gerçekten olaylara tarafsız bakan biri anlayabilir şöyle ki:
1) Yazılarda güya hep olan olumsuzluklar yazılmış(ne kadarı doğruysa artık), Peki bu parti hiç mi iyi bi şey yapmadı? her yaptığı yanlış diyemi 2 defa üstüste hatta 2.seferde daha fazla oyla iktidar oldu bu oy veren %47lik kesim kör mü Diyosun?
2) Bence eğer bi kişi tek taraflı yorum yapıyorsa zaten onun ne olduğu baştan bellidir. AKP ağzıyla kuş tutsa gene yaranamaz ve ne yapsa yaranamadığı bi yığın gazete ve parti var ben bunların AKP hakkında hiç iyi bi şey dekiklerini duymadığım için dedikleri olumsuzluklara da inanmam
3)Yanlış anlaşılmasın ama Atatürk'ün hayatını ii bilenler bilirler. Atatürk Atatürk olmadan önce ne zorluklar yaşadı ne iftiralara kurban gitti, mahkemelere çıktı, hatta idaman bile döndüğünü okumuştum(tam hatırlamıyorum daha neler vardı ama Atatürkçü Düşünce Topluluğu'nun hazırladığı bi afişti.) . Sonuç olarak demek istediğim benzetme diil ama bugün Tayyip Erdoğana yapılanlarda bi nevi aynı.
Bu arada şunuda belirtmez istiyorum ben AKP yanlış işler yapmamış demiyorum her parti gibi elbette yanlışları vardır. Hatasız bir parti bekleyenler daha çok bekler.Hatta iyi bir siyasetçi değil bile diyebilirim. Ama şunuda çok iyi biliyorum ki BU ZAMANDAKİ SİYASİ PARTİLER İÇİNDE OY VERİLEBİLECEK TEK PARTİ AKPdir.