Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2712125' Alıntı:ya okunmamış iddianamenin içerğini buraya nasıl yazıyorsunuz?
Size söyleyeeğim şudur : Bunlar Hürriyet'in yürüttüğü tahminlerden ibaret
Anayasa Mahkemesi Başkanı çıktı ben sadece göz gezdirdim dedi
hayatımda bu kadar sacma iddialar duymadım bunlar yüzünden partimi kapatılır kaldiki parti kapatmak zaten yalnıs bişey böyle parti kapatma davası acmak bile yalnıs neymiş efendim mayo reklamına yasak getirilmiş bunlar daha önce ispatlanmıs yalan oldugu ortaya cıkmıs bişeyi iddia nameye koymak anca bu bagnaz zihniyetteki adamlara yakışır bülent arınç isdediği düşünceyi savunur bu tarz laikliğe herkes karsı sokaktan cevir cogu insan ahmet necnet sezerin uydurdugu laiklik tanımlarına göremi haraket etmek zorunda meclisin 550 milvet vekilinin 400 küsürü türban için evet demiş sen kim oluyorsunda meclisin iradesini suc teşkil ediyo diye iddianameye koyarsın genel baskanlar cıkıp fıkıh alimliği yaparken (deniz baykal) basbakan ulemaya danısalım demiş cok mu yani bastan asağı zırvalarla dolu, bu insanlar varken türkiye iyiye gitmez sanki akp kapanınca baska parti kurulmuyo yargı bagımsız ama solculara bagımsız zuhaha cok gülüyorum ya bu insanlara kukladan farkları yok
Kapatamazlar kapattırmayız
%47 yi Hiçe Sayamazlar.
Hem İddanamede ki iddalar saçma sapan gazete haberlerinden başka birşey değildir.
Gazetelerde akp karşıtı ne bulmuşsa koymuş Sayın cumhuriyet başsavcısı
yalnız bişeyi unutmuş o gazete haberlerinde geçen milletvekillerini akp zaten disiplin kuruluna vermişti.
Bu denli davalar hukuk cumhuriyeti olan türkiye de hukuk die bişe bırakmaz
bunlar ülke de çatışmalar çıkartır.
Ülkemizi Bölmek için var olan ortadoğu planına yardımcı olmaktan başka bir şey yapmaz.
Baş Örtüsü diyince aha laiklik gidio dienler.Böle davalara ses çıkarmıolar bu ülkeyi 50 yıl geriye götürür.
kapatmaları birseyi değistirmez yeni bir parti kurar ve yeniden iktidar olur önemli olan halkın ne istediği
yeni bir parti kuramazlar.. eğerki akp kapatilirsa abdullah gül tayyip bülent arinc ve 71 millet vekiline ömür boyu siyasi yasak getirilecek saygilarimla..
ömür boyu değil 5 yıl olarak biliyom[/QUOT
bu anayasa mahkemesinin vereceği bir karar tayyip ve diğerlerinin daha önceden de yasakli olmaları ve benzer faaliyetlerden yasaklanmaları buna etken olacaktır saygılarımla..
yani 5 yıl yasal olarak yasaklanabilirler ama daha önceden de bu tür faaliyetlerde bulundukları ve yasaklandıkları dikkate alinirsa ömür boyu siyasetten men edilebilirler.. ki zaten siyasi olarak yasaklansalar tahmini 20 yıl falan ceza evinden çıkabilceklerini sanmiyorum saygilarimla..
kardes%47 mi dedin hangi %47 suanda bir arastirma yap istersen
kardes sen ülkeyi bölmeden bahsediyorsun sence ülke bölünmedimi ? türbanlı türbansız müslüman olan gayri müslüman olan yada olmayan die ? bunları akp yapmadmı ? kaçak kuran kurslarındaki konusmalara hiç şahit olmadın mı ? başı açık cehennemlik başı kapalı cennetlik vs die ? sende ülke 50 yıl geri gider demişsin ah keşke gitsede ne borcumuz olsa nede bukadar aç olsak
yaw senin ülken gelmişin geçmişin en büyük krizinde akp sayesinde hemde
ekonomik gelir kaynakların bir bir yabancıların elinde
sen 50 yıl geri gitsen ne olur gitmesen ne olur
belki kapanırsa 50 yıl geri gidicez ama akp kapanmazsada bir kaç yüz yıl akp nin aldiği 200 milyar dolarcığı ödeyeceğiz diye aç gezecez saygılarımla..
Bir Araştırma Şirketinin Yaptığı Ankette Türbanı Üniversite lerde istiomusunuz sorusuna Halkın %75 i istediğini belirtti.
Senin Çevrendekiler istemio die oralardan bahsedip durma.
Ayrıca Ülke Bölünmedi Bu basın tarafından abartıldı. Sadece haberlerdeki yazılarla bana cevap yazma tamam protestolar oldu buda ülkenin ne kadar laik ve özgür olduğunu gösterir.İnsanlar fikirlerini belirtiolar.
Ayrıca 50 yıl geri gider die dediğimde gayet güzel lafı kıvırmasını bilmişsin.
Onuda senin espri anlayışına ve zekana veriorum.
Son olarakta bana cevap yazma konuya yaz.