Akp YÜzde 60'i AŞar

Volkan doğru bir tespitte bulunmuş belediye başka parti hükümet
başka parti olunca işlerin çok geç yürüdüğü bilinen bir gerçek.

Yıllardır Ankara / Çankayada bunun canlı örneğini yaşıyoruz zaten
Melih gökçek ile Muzaffer eryılmaz bir birlerine olanca güçlüğü bürokratik
pürüzleri her geçen yıl daha fazla yoğunlaştırarak çıkartıyorlar
olan da hizmet alamayan halka oluyor tabi bu arada : (

baykalın dediği gibi "hem ağlıyorsunuz hem oy veriyorsunuz"
traji komik bir durum.

Ağlatan akp ama oy verilmesini sağlatan ise chp adamlar 2 dk rahat dursa halk anlıyacak kimin ne mal oldugunu etki tepki meselesi(Yolsuzluk çıkışları dışında)Chp rahat dursa asker rahat durmaz seçimden hemen önce laf sokar hea oda rahat dursa basın rahat durmaz bir tiyatroda yaşıyoz haberimiz yok...

kişiye göre oy değerlendirmesi yapılsaydı emin ol ki senin oyun geçersiz olurdu.....adamın asabını bozma ben seni bi mundar ederim şimdi tadı damağında kalır.........

yoksul halka yardım yapılıyo bulunduğum ilde de ama mhp ye chp ye üye olan bi yoksula yardım yapıldığını görmedim daha boş boş konuşma......

dediğin gibi hizmetin karşılığı rey dir tayyibin yaptığın karşılı bende NAHHHHH hem de oy gibi bi tane de değil kullanma hakkım.Mİlyonlarca var büyüyk çoğunluğu da sizin gibiler için ayırdımm

dostum ,ne olur sen AKP'ye oy atma ,bozma bu ülkenin ahengini,

benim çevremde dağıtım yapılırken hiç bir ayırım yapılmıyor.kürdü,alevisi,sünnisi ayırılmıyor.oturduğu evi geziyorlar,herhangi bir sosyal güvenlik kuruluna bağlı olup olmadığını araştırıyorlar..bu kadar ondan sonra kömür ve marketten alışveriş için kupon veriyorlar..
sende mundar olmadan bir başvur..ama tarafsız ol..sonucunu gel burada yaz...

hizmetten zarar gelmez..

asabın bozulduysa pm'den mesaj at yüzyüze buluşalım,tartışalım,kim mundar oluyor konuşalım...

terbiyesizlik yapma,...

dostum ,ne olur sen AKP'ye oy atma ,bozma bu ülkenin ahengini,

benim çevremde dağıtım yapılırken hiç bir ayırım yapılmıyor.kürdü,alevisi,sünnisi ayırılmıyor.oturduğu evi geziyorlar,herhangi bir sosyal güvenlik kuruluna bağlı olup olmadığını araştırıyorlar..bu kadar ondan sonra kömür ve marketten alışveriş için kupon veriyorlar..
sende mundar olmadan bir başvur..ama tarafsız ol..sonucunu gel burada yaz...

hizmetten zarar gelmez..

asabın bozulduysa pm'den mesaj at yüzyüze buluşalım,tartışalım,kim mundar oluyor konuşalım...

terbiyesizlik yapma,...

belli kimin terbiyesizliği başlattığı pm zaten attım önce posta kutuna bakmayı öğren ayrım yapılmıyo diyon da 2003 te tayyip "belediyesi bizden olmayan il hükümetten yardım beklemesin" dedi sen bu laf üzerine hala bu adamın şeffaflığından ayrımcı olmadığından bahsediyosan ben senle zaten tartışmam.tarafsızlığı sen kendin benimse önce tayiyp satınca özelleştirme ecevit satınca şerefsiz diyen zihniyetlerden ne beklersin ki.....

senin bahsettiğin teşkilatlanma eskişehir kütahya uşak çevresinde yok heralde dediğin gibi şeffaflığa rastlamadım da ha oy toplamak için seçim zamanı yardımdan bahsediyon onda haklısın herkesin yalıyolar biyerini hatta benim akp ye tavrımı bile bile bi paket kahve getirmişler......

tabi gözleri önünde çöpe attım yüzleri bile kızarmadı nasıl olsa tayyip satar bi kurumu daha kahve kömür fonu çıkar işte bi paket çöpe gitmiş çok muu????

belli kimin terbiyesizliği başlattığı pm zaten attım önce posta kutuna bakmayı öğren ayrım yapılmıyo diyon da 2003 te tayyip "belediyesi bizden olmayan il hükümetten yardım beklemesin" dedi sen bu laf üzerine hala bu adamın şeffaflığından ayrımcı olmadığından bahsediyosan ben senle zaten tartışmam.tarafsızlığı sen kendin benimse önce tayiyp satınca özelleştirme ecevit satınca şerefsiz diyen zihniyetlerden ne beklersin ki.....

senin bahsettiğin teşkilatlanma eskişehir kütahya uşak çevresinde yok heralde dediğin gibi şeffaflığa rastlamadım da ha oy toplamak için seçim zamanı yardımdan bahsediyon onda haklısın herkesin yalıyolar biyerini hatta benim akp ye tavrımı bile bile bi paket kahve getirmişler......

tabi gözleri önünde çöpe attım yüzleri bile kızarmadı nasıl olsa tayyip satar bi kurumu daha kahve kömür fonu çıkar işte bi paket çöpe gitmiş çok muu????

forum yöneticilerinden ,bu kişinin IP nosunu istiyorum, PM atmasını istedim,adresini vermesi için ama gönderdiği PM'de küfürlü yazılar var..Lütfen bu şahsın bana IP nosunu verin,,başka bir şey istemiyorum..
Teşekkürler..

forum yöneticilerinden ,bu kişinin IP nosunu istiyorum, PM atmasını istedim,adresini vermesi için ama gönderdiği PM'de küfürlü yazılar var..Lütfen bu şahsın bana IP nosunu verin,,başka bir şey istemiyorum..
Teşekkürler..

ben sana ilk mundar kelimenden sonra pm attım sen adres istedikten sonra değil ki küfür etmedim hakaret etmedim duyanda gerçekten baya bi küfür hakaret ettim sancak......

ananı da al git lafı çook zoruna gidiyo demi insanın ama burda savunuyon o lafı diyen insanı çelişkiye bakk...
o laf sana şahsi değil tayyibin lafı hani yere göğe sığdıramadığınız tayyibin...

Geri