Ulan adam utanmadan Kürtce konusuyorsa Her cezayı hakeder.Bu ulkenın dıli Turkce.Bu sadece kürtce konusanlar ıcın değıl Ingılızce vb konusanlar ıcın de gecerlı anladın mı.Bence Okullarda yabancı dıl oğrenılmesı de yasaklanmalı ama sadece bu yavas yavas olmalı.Cunku butun dunyayı feth edıp,Turanı yayıp,Tum dunyayı Turklestırıp/Turk hımayesı altına alana kadar serefsızlerın dılını bılmek gerekcek.Bu da yakın zamandır.Yakında tum dunya Turk ırkının gucune tekrar sahıt olacak buna emın olun.Onumuzdekı 10 yıl ıcınde Dunyada onemlı soz sahıbı halıne geleceğız tekrardan.Ve bıze zulum edenlerı bırbır yok edeceğız.Kürtler.Avrupalılar.Amerıkalılar,Yahudıler gorecekler.Turkıye;Dığer Turk ulkelerı,Rusya,Iran,Japonya gbi ulkelerle bırlık olup gosterecekler.
Yasasın Btun Irklardan Ustun Olan Turk Irkı,Yasasın Turk Bırlığı,Yasasın Cumhurıyet,Allah'ın Gucu hep ıcımzde olsun
Ayrıca ben dısarıda Kürtce konusan bırıyle selamlasmam bıle.Emın ol kı kürtce konusana pek az rastlıyorum ama genelde ameleler konusuyorlar.Onların da uzerlerıne tukuruyorum ve her daım ızerımde tasıdığım Turk Bayraklı kolyemı gosterıyorum.Eğer sabıt bıryer bulsam dtp bınası falan ben o adamları doverım anladın mı.Yerı gelıyor soysuz kurtler bana laf atıyor ulkucu oldugum ıcın.Okulda da var bu serefsızlerden.Ancak ne var kı okul secımını yanlıs yapmıslar.Bız Demetevler Alparslan lısesındenız kocum.Temız dayak atarım IRKIMA,DINIME,BAYRAĞIMA LAF ATANA
Ya sev ya terket
Yasasın Btun Irklardan Ustun Olan Turk Irkı,Yasasın Turk Bırlığı,Yasasın Cumhurıyet,Allah'ın Gucu hep ıcımzde olsun
Ayrıca ben dısarıda Kürtce konusan bırıyle selamlasmam bıle.Emın ol kı kürtce konusana pek az rastlıyorum ama genelde ameleler konusuyorlar.Onların da uzerlerıne tukuruyorum ve her daım ızerımde tasıdığım Turk Bayraklı kolyemı gosterıyorum.Eğer sabıt bıryer bulsam dtp bınası falan ben o adamları doverım anladın mı.Yerı gelıyor soysuz kurtler bana laf atıyor ulkucu oldugum ıcın.Okulda da var bu serefsızlerden.Ancak ne var kı okul secımını yanlıs yapmıslar.Bız Demetevler Alparslan lısesındenız kocum.Temız dayak atarım IRKIMA,DINIME,BAYRAĞIMA LAF ATANA
Ya sev ya terket