AKP Taraf'a TAM SAYFA İLAN VERDİ

yüce_türk

Banned
Reaction score
0
NAZIM TÜRK VATANDAŞI OLUYOR

Geçtiğimiz günlerde AKP Hükümeti, Nazım Hikmet'e Türk vatanlığını geri veren bir kararname hazırladı. Bakanlar Kurulu'nda imzaya açılan kararname ile 25 Temmuz 1951 tarihinde vatandaşlıktan çıkarılan Nazım Hikmet tekrar T.C. vatandaşı olacak. Bu kararın konumuzla ne ilgisi var demeyin. Aslında konumuz tam da bununla ilgili.

AKP'DEN REKLAM KOKAN HAREKETLER

Yılbaşında Taraf Gazetesi'ne ilan veren AKP İzmir teşkilatı, bugün yine Taraf Gazetesi'nin arka sayfasını kapattı. AKP İzmir teşkilatı bu tam sayfa ilanı Nazım Hikmet'e ayırdı. AKP'nin hem Taraf Gazetesi'ne ilan vermiş olması hem de Nazım Hikmet'e bu denli sahip çıkması bir kesmi oldukça şaşırttı. Hatta AKP'nin İzmir'i alma stratejisinin bir parçası olarak değerlendirildi.

BİZİM ÇINARLI BİR TEPEMİZ VAR NAZIM

Teşkilatın Taraf'a verdiği ilanda şunlar yazılıydı:
Yargılandın. Hapis yattın. En kötüsü, hiç anlaşılmadın. Sana Anadolu'da bir çınarın gölgesi bile yasaklandı... Özgürlük tutkunu İzmir, 6 Ocak'ta, 50 yıldır beklediği haberle çalkalandı. Bakanlar Kurulu, aldığı kararla; sana vatandaşlık hakkını, bize de seninle vatandaş olma onurunu iade etti. Karara katkısı olanlara şükranlarımızı sunarız. Şimdi sıra mezarında. Bizim çınarlı bir tepemiz var NAZIM..

2582vsn.jpg

mrwy7n.jpg

KAYNAK

ve siteden bir yorum :

Siyasette hiç bu kadar seviyesizlik yaşanmamıştı oy alabilmek için sinekten yağ çıkarılıyor adeta,bunlar İzmirliyi hiç tanıyamamış,İzmirli bırakın kömürü bedava Benzine bile oy satmaz,kaldıki Allahın rahmetine kavuşmuş Nazım Hikmet in üzerinden yapılan siyaseti asla onaylamaz bunu en iyi Ertuğrul Günayın bilmesi gerekir,haydi başka kapıya.

cumhuriyetin tüm kazanımlarını devrimlerini tabiri caizse çınarlarını bir bir yerinden sökmeye çalış
sonrada nazım ustanın üstünden gavur izmirde oy avcılığı yap
siz nazımın mezarına dikseniz dikseniz kara çalı dikersiniz

AKP ne yapsa suç nereye el atsa seçim mantığı çıkıyor bu insanlara nasıl davranılacak bende anlamadım

AKP ne yapsa suç nereye el atsa seçim mantığı çıkıyor bu insanlara nasıl davranılacak bende anlamadım

İnsanları seçime kadarki döneme kadar, elektrik zammı, doğalgaz zammı vs. ler ile bunaltıp bunaltıp seçim yaklaştığında da indirim mindirim hikayesi ile, doğalgazın yasak olduğu bölgelerde tonlarca kömür dağıtarak kendisiyle çelişen bir Partinin el attığı bütün konulardan SEÇİM MANTIĞI (Senin Tabirinle) ÇIKARILIR.
AKP Sırf çıkarları için çalışıyor, yandaşları için çalışıyor. Ülkesi için, Üyesi olmayan insan için ne yaptı ki. :saskin
SEÇİM YAKLAŞINCA CANIM CİCİM, SEÇİM GEÇİNCE HADE LEEEEENNNNN. AKP'nin felsefesi bu. Köprüyü geçene kadar yaaniii..

Akp Nİn Nazim Hİkmet İn Mezarini Getİrmesİndekİ AmaÇ Nazim AŞki DeĞİldİr ÖnÜmÜzdekİ Yillarda Vahİdettİn İn Mezarini TÜrkİye Ye Getİrtebİlmek ÖnÜmÜze Koyulan Yem Dİr Bende İsterİm Tabİİ Nazimin Mezarinin TÜrkİyeye Gelmesİnİ Ama Bunlar Tarafindan DeĞİl EĞer Akp Bunu Yapabİlİrse BÖylece Hem Kendİ Tabanindakİ Vahİdettİn Sevdalilarina HoŞ GÖrÜnecek Hemde Psİkolojİk SavaŞta Bİr ÜstÜnlÜk Elde Edecektİr AmaÇ Budur Tabİ Bu Benİm Fİkrİm

İnsanları seçime kadarki döneme kadar, elektrik zammı, doğalgaz zammı vs. ler ile bunaltıp bunaltıp seçim yaklaştığında da indirim mindirim hikayesi ile, doğalgazın yasak olduğu bölgelerde tonlarca kömür dağıtarak kendisiyle çelişen bir Partinin el attığı bütün konulardan SEÇİM MANTIĞI (Senin Tabirinle) ÇIKARILIR.
AKP Sırf çıkarları için çalışıyor, yandaşları için çalışıyor. Ülkesi için, Üyesi olmayan insan için ne yaptı ki. :saskin
SEÇİM YAKLAŞINCA CANIM CİCİM, SEÇİM GEÇİNCE HADE LEEEEENNNNN. AKP'nin felsefesi bu. Köprüyü geçene kadar yaaniii..

AKP bi siyasi parti farkındaysan oy toplamakta en doğal hakları bunu nasıl yapmak isterse öyle yapar CHP de yapıyor MHP de bunu kim nasıl yapabiliyorsa yapar oylarını toplar.Siz AKP ye islamın sözcüsü gözüyle mi bakıyorsunuz oda en nihayetinde siyaset ticareti yapıyor beceremeyenlerin elemanlarınada burda karalamak düşüyor

NAZIM H İ K M E T

Nazim HIKMET Hk.da yazilanlar cizilenler söylenenler bir yana, bir türlü kimligi T.C.ti tarafindan iade edilemeyen Dünyaya mal olmus Sair Nazim HİKMET gerçegi.

Bir Nazım vardı ele avuca sığmaz
Coşardı,yazardı icindeki sevdayı,
Haykırırdı Dünyaya özgürlük diye,diye
kovuldu anlamadılar özgürlük niye…?

Bir Nazım Vardı ele avuca sığmaz
bir ask vardı icinde dünyaya bedel
Bir derya vardı içinde Demokrasi der
kovuldu anlamadılar Demokrasi ne…?

Bir Nazım vardı birde Türk milleti,
Bir dili vardı birde cemiyeti
Nazımlar gider,Nazımlar gelir
yaşasın Demokrasi neferleri.

Nazım YILMAZ

daha 3 ay önce resmi başvuru Lazım dedikLeri bir konuydu bu.ama şimdi işbirLikçi anti-Laik akp hükümeti ne yaptı??bakın biz demokratik bir hükümetiz kimsenin yapamadığını biz yapıyoruz NAZIM HİKMET'i TÜRK vatandaşı yapıyoruz dedi.şimdi şunu sormak Lazım siz NAZIM'ı TÜRK vatandaşı yapsanız ne oLur yapmasanız ne oLur??NAZIM HİKMET DÜNYA VATANDAŞI EY akp!!!

Tarafa ilan verir vermez o ayrı ama doğan medyasına CHP ilan verse ne diceksiniz orasıda apayrı..Siz despotsunuz hala kafanızda dikdatorya var başa gelseniz halkın canını okuyacaksnız burasını her zaman görüyoruz her görüşünüz aynı.

Bu işleri AKP nin neden yaptığını sorgulamak yerine AKP den öncekilerin neden yapamadığını sorgulamak daha mantıklı geliyor bana...

akp ile taraf aynı taraf daha ne olacak

cumhuriyetin tüm kazanımlarını devrimlerini tabiri caizse çınarlarını bir bir yerinden sökmeye çalış
sonrada nazım ustanın üstünden gavur izmirde oy avcılığı yap
siz nazımın mezarına dikseniz dikseniz kara çalı dikersiniz

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
DOĞRU DOĞRU...ÇAKMA KARA ÇALILARI DOLDURDUNUZ MECLİSİNİZE...

Her ne olursa olsun. Nazım Hikmet'i seven seveceği kadar seviyor. Bu sayede tanımayanlar da tanımış oluyor. Çok iyi. Ama altında bit yeniği var gibi geliyor bana.

bir yandan tek bayrak tek millet de bir yandan terör örgütünün yayın organına ilan ver .

bu ne tutarsızlık .

akp lilerin geçmişine baktığınız zaman zaten neyin ne olduğunu görürsünüz . dün sövdükleri ile bugün kol kolalar . daha dün güneydoğuda tek bayrak tek vatan diyen tayyibin elemanları şimdi tek bayrak tek vatan diyemeyen tarafcılarla kol kola . işte akp nin iki yüzü

AKP bi siyasi parti farkındaysan oy toplamakta en doğal hakları bunu nasıl yapmak isterse öyle yapar CHP de yapıyor MHP de bunu kim nasıl yapabiliyorsa yapar oylarını toplar.Siz AKP ye islamın sözcüsü gözüyle mi bakıyorsunuz oda en nihayetinde siyaset ticareti yapıyor beceremeyenlerin elemanlarınada burda karalamak düşüyor

Bilmediğin birşey var, söyleyeyim;
Akp kendi kasasından değil, Devlet hazinesinin kasasından dağıtıyor o kömürleri. Üzerinde TC Başbakanlık yazan kömür torbasını, akp dağıtıyor sanan saf insanlar var. Parti kendi bütcesinden dağıtsın kömürü bilmemneyi,
Ayrıca; Beceremeyenlerin elemanı olarak gördüğün için teşekkür ederim, Akp nin yaptığı YOLSUZLUKLARI, ADAM KAYIRICILIKLARI, FAKİRDEN ALIP ZENGİNİN MALINA MAL KATMAYI Benim mensubu olduğum parti beceremedi. O kadar düşemediler. Haklısın. :saskin:saskin:saskin:durdurun:durdurun:durdurun

Siz Nazım Hikmet' i Türk vatandaşı yaptınız ama, acaba siz Türk olabildiniz mi??! Ama eminim Nazım Hikmet yaşıyor olsaydı şiirleriyle sizi öyle güzel Türk' de yapardı, vatandaşı da... O zaman ne kimlik sorunu diye küçümsediğiniz Türk kelimesinin anlamını da öğrenirdiniz!!!

gürse;3927300' Alıntı:
Akp kendi kasasından değil, Devlet hazinesinin kasasından dağıtıyor o kömürleri. Üzerinde TC Başbakanlık yazan kömür torbasını, akp dağıtıyor sanan saf insanlar var. Parti kendi bütcesinden dağıtsın kömürü bilmemneyi

Ben AKP'li değilim onu belirteyim önce, sonra da şunları ekleyeyim:
Devlet hazinesindeki paralar ülke ve o ülke halkı için vardır. Yani bu paranın halka hizmet vermek için harcanması çok normaldir. O kadar kömürü hiçbir siyasi otorite kendi bütçesinden dağıtamaz, kaldı ki AKP'nin hazineden alacağı ödenek yarı yarıya kesildi. Bugün sıcacık evinde ana-baba parasıyla rahat rahat yaşayanlar, sokakta sürünenleri, soğuktan donanları, açları, savaş bölgesindeki insanları gerçekte zerre kadar düşünmüyorlar, sonra da yok kömür dağıtıldı, yok hava kirlendi, yok devletin parasından harcama yapıldı diyerek acımasızca eleştirmeye başlıyorlar. Yine söylüyorum ben AKP taraftarı veya yalakası değilim; fakat diğer partilerin %90'ının da ne durumda olduklarını, bugüne kadar ne yapıp yapmadıklarını gayet iyi biliyorum. Kim ne derse desin bu ülke 1950'den sonraki en iyi günlerini yaşıyor, sadece bazıları ne kadar rahat olduklarının farkında değiller. Kimse yazdıklarımı okuduktan sonra beni eleştirmeye kalkmasın, çünkü ben kendi görüşümü yazdım, yazımda kimseyi hedef almadım, kalın sağlıcakla...

Ben AKP'li değilim onu belirteyim önce, sonra da şunları ekleyeyim:
Devlet hazinesindeki paralar ülke ve o ülke halkı için vardır. Yani bu paranın halka hizmet vermek için harcanması çok normaldir. O kadar kömürü hiçbir siyasi otorite kendi bütçesinden dağıtamaz, kaldı ki AKP'nin hazineden alacağı ödenek yarı yarıya kesildi. Bugün sıcacık evinde ana-baba parasıyla rahat rahat yaşayanlar, sokakta sürünenleri, soğuktan donanları, açları, savaş bölgesindeki insanları gerçekte zerre kadar düşünmüyorlar, sonra da yok kömür dağıtıldı, yok hava kirlendi, yok devletin parasından harcama yapıldı diyerek acımasızca eleştirmeye başlıyorlar. Yine söylüyorum ben AKP taraftarı veya yalakası değilim; fakat diğer partilerin %90'ının da ne durumda olduklarını, bugüne kadar ne yapıp yapmadıklarını gayet iyi biliyorum. Kim ne derse desin bu ülke 1950'den sonraki en iyi günlerini yaşıyor, sadece bazıları ne kadar rahat olduklarının farkında değiller. Kimse yazdıklarımı okuduktan sonra beni eleştirmeye kalkmasın, çünkü ben kendi görüşümü yazdım, yazımda kimseyi hedef almadım, kalın sağlıcakla...

Bende diyorum ki; bu kömürü Devlet'in kasasından dağıttıklarını İktidar partisi akp olmasa bile bu yardımın zaten yapılacağını ve Akp nin kendi partilerine ait yardımı olmadığını söylesinler. Akp li olmayan gariban insanların da hakkı var bu yardımlarda, ama akp il teşkilatlarında ismi kayıtlı olmayan garibe kömür vs. yardımı gitmiyooooooo. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum arkadaşım..

Geri