AKP seçimde HİLE YAPACAK

Yapılacak bu yerel seçimlerde eğer hile yapıldığı tespit edilirse iktidar partisinin
almış olduğu oylara da gölge düşeceği aşikardır : ( seçimin herkez adına eşit
dürüst ve yüksek katılımla geçmesini umarım.

Adamları diğer belediyelere kaydırmak nedir ki?Sen bunu tayyibe sorsan o bunun bir suç oldugunu bile kabul etmez.Yerel seçim olsun diger seçimler olsun,adamların oyunu satan alan bir parti ve oyunu satan bir seçmen var.Sorun Akp de değil,sorun halkta...

Kocaoğlu, CHP'nin 'AKP kömür, pirinç ve altın dağıtarak seçmeni satın alıyor' şeklindeki çıkışlarına rağmen, İzmir'de 50 bine yakın aileye 'para yardımında' bulunmuştu.

Cümle ne güzel özetliyor durumu =)

Her bi boka ellerini soktukalrı için akp yapar gene yapacağğını su altından kimse de farkedemeyim bişi diyemez

deilecek çok sey var ama diyemiyoz işte susturuyolar hezaman ama sonunda bişiler olacak kurtulacak türkieye akp ızdırapından

Rize'de 3 Kasım 2002'deki milletvekili genel seçimlerinde mükerrer oy kullandığı gerekçesiyle 26
ay hapis cezasına çarptırılan bir vatandaş olduğunu unutmayalım bu tip hile yapılmasının anayasal
bir suç olduğunu ve ciddi yaptırımları olduğunuda unutmayalım ?

ağzı olan konuşuyor, klavyesi olan yazıyor...
arkadaş bu akp ne kadar hileciymiş seçimleri üstüste alıyor.
bu halk herşeyi bilenlere göre ne akılsızmış :)
arkadaşlar akp sütten çıkma ak kaşık değil. tamam, dört dörtlük bir parti de değil ama akp ye alternatif daha iyi bir parti kuruluncaya kadar en iyisi bu.
yarın seçim olsa elle tutulur başka bir parti olmadığı için yine akp 1. olur. varsa aksini düşünen fikrine saygı duyarım ama sonuç ortada gözleri kapamanın bi anlamı yok

Sıkıldım artık, siyasi konulara bulaşmayayım diyorum ama CHP' nin çalınan oyları çöpten, denizden, tarladan çıktı şeklindeki komik ifadeler duydum mu dayanamıyorum yine. Ya arkadaşlar; bu AKP ne kadar avanakmış ki çaldığı oyları oraya buraya atıyorlar birileri hemencecik bulsun da foyaları ortaya çıksın diye mi? Böyle birşeyin gerçek olabileceğini nasıl kabullenebiliyorsunuz çok şaşıyorum. Yani çalınan oyları bir dakika içinde yakıp kül etmek varken hangi cahil insanlar çaldıkları sandıkları -ki aslında bu mümkün değil- buyrun kardeşim bulun da bizim ne mal olduğumuzu cümle aleme yayın diye sağa-sola savursun!

Sıkıldım artık, siyasi konulara bulaşmayayım diyorum ama CHP' nin çalınan oyları çöpten, denizden, tarladan çıktı şeklindeki komik ifadeler duydum mu dayanamıyorum yine. Ya arkadaşlar; bu AKP ne kadar avanakmış ki çaldığı oyları oraya buraya atıyorlar birileri hemencecik bulsun da foyaları ortaya çıksın diye mi? Böyle birşeyin gerçek olabileceğini nasıl kabullenebiliyorsunuz çok şaşıyorum. Yani çalınan oyları bir dakika içinde yakıp kül etmek varken hangi cahil insanlar çaldıkları sandıkları -ki aslında bu mümkün değil- buyrun kardeşim bulun da bizim ne mal olduğumuzu cümle aleme yayın diye sağa-sola savursun!

kardeş helal olsun ben de benzer şeyler ekleyecektim benden önce davrandın :)

Şimdi sen bu yaptığın yorumumda aslında oyların çalınabileceğini ama bunu ortalığa atıp insanların çalınan bu oylara ulaşabilmesini gerçekleştirmenin vede bunu yapan kişilerin bir cahillik sergilediğini aslında çalınan bu oyların yakılıp kül edilmesi gerektiğini demokrasi kulvarında da hiç şüphe uyandırmadan yola devam denilebileceğini ama bununda bir ölçüde mümkün olmadığını farklı bir eleştiri getirerek ifade ediyorsun.

Demekki çalabilen insanlar abdüllatif şener gibi daha sonra akp ye küsmüşlerki çalınan bu oyları seçimin üzerinden 1 yıldan fazla bir süre geçtikten sonra aleme yayın diye aslında çok akıllıca davranarak sağa - sola savurmuş olamazlarmı acaba?

Şimdi sen bu yaptığın yorumumda aslında oyların çalınabileceğini ama bunu ortalığa atıp insanların çalınan bu oylara ulaşabilmesini gerçekleştirmenin vede bunu yapan kişilerin bir cahillik sergilediğini aslında çalınan bu oyların yakılıp kül edilmesi gerektiğini demokrasi kulvarında da hiç şüphe uyandırmadan yola devam denilebileceğini ama bununda bir ölçüde mümkün olmadığını farklı bir eleştiri getirerek ifade ediyorsun.

Demekki çalabilen insanlar abdüllatif şener gibi daha sonra akp ye küsmüşlerki çalınan bu oyları seçimin üzerinden 1 yıldan fazla bir süre geçtikten sonra aleme yayın diye aslında çok akıllıca davranarak sağa - sola savurmuş olamazlarmı acaba?

Ya newwave, öncelikle seninle veya başka biriyle tartışmaya girmek gibi bir niyetle bu yazıyı yazmadığımı bilmeni isterim.
Gelelim yanlış anladığın kısma. Ya da anladığın halde bu şekilde geri dönmüşsen yorumumu çarpıttığın kısma. Ben oylar hazır çalınmışken yakılmalıydı gibi bir ifadeyi asla kullanmadım. Tam tersine dikkat edersen "- ki aslında bu mümkün değil-" derken oyların zaten çalınamayacağını vurguladım. Yani yazımda "madem çaldınız bari adam gibi yakıp, karda yürüyüp izinizi belli etmeseydiniz" tarzı alçakça bir ifadeyi hele hiç kullanmadım. Rica ediyorum çok dikkatli oku, beni çok acımasızca suçlamışsın. Eğer Hakkaniyetli davranırlar da Allah' tan, kul hakkından korkarlar da insana hizmette çılgın gibi çabalarlarsa ben her parti ile uyum sağlarım. Bir parti benim için kafamda biter, medyanın sunumlarıyla değil. Çalındığını kastettiğin oyların, "ilerde partimize küsersek şayet, bunları da onlardan intikam almak için kullanırız" diye bazılarının 1 sene saklamış olabileceği tahminine de birşey diyemiyorum.

Burada yaptığın söylem ile
Yani yazımda "madem çaldınız bari adam gibi yakıp, karda yürüyüp izinizi belli etmeseydiniz" tarzı alçakça bir ifadeyi hele hiç kullanmadım. dersen bir birini tutmayan yorumlar yapmış olursun her neyse herkesin fikrine saygı duyarım : )

yapacaksa ,diyarbakır'da ,batmanda,diğer dtp'nin elindeki illerde yapsında biraz olsun pkk'nın beli bükülsün ve yardım gittmesin,yaralılarına bakılmasın,leşlerine cenaze aracı verilmesin,gömülmesi için vatanımdan bir karış toprak verilmesin...

Muhtarları satın alarak seçim bölgelerine kendi seçmenlerini kaydırmak akp nin yapamayacağı iş değil

Zeki Müren de bizi görecek mi?

Her seçim 46 seçimleri gibi olmaz.Tipik CHP klasiği...Fikir olmayınca sadece gündem değiştirme taktiği

çok doğru kardeşim bunlar ortaya bi iddia atar fakat ne hikmetse ispatlayamadan millete maskara olur. . .

low akp nın hıle yapmasına gerek yoqqı ztn tum partıleri sandıga gomuyo

zaten herşeyi yolsuzlukla yapıyorlar

Bir önceki seçimlerdeki milletin vurduğu tokat etkisini kaybetmemiş demek halen kendilerine gelememişler hanisülasyon görüyorlar zavallılar...

Hep söylüyorum ateş olmayan yerden duman çıkmaz ortada ciddi şüpheler var çöpte bulunan
oy pusulaları var her halde sandığın içinden buharlaşıp kendi kendine gitmedi o pusulalar çöplüğe ?
Yapılacak bu yerel seçimlerde özellikle siyasi partilerin gönderdiği sandık denetçilerinin çok daha fazla
dikkatli olması bunun yanısıra yüksek seçim kurulunun çok daha fazla itinalı çalışması gerekmektedir.

Geri