AKP mErkez Bankasını ABD'ye taşısın mı?

_eRay_

Banned
Reaction score
0
AKP’nin tarihi düşmanlarımızla işbirliği içinde olanlara hazırlattığı ve milletin içine bir bomba gibi atmaya hazırlandığı anayasada bana göre kesinleşen iki madde var.

Birincisi, Türkiye’deki ulus devleti yıkıp, yerine iki milletli bir devlet yaratmaya çalışacaklar. Nüfusun ancak yüzde 10’u Kürt kökenli ve bu Kürtlerin ancak yüzde biri ayrılıkçı olmasını görmezden gelip Türkiye’ yi bölmek için iki milletli bir devlete çevirecekler. Türkçe’yi Kürtçe ile eş tutacaklar. Buradan soruyorum. Bu anayasa geçerse Kürtleri Türkiye’de yaşayan ve bayrağımızı namusu gibi gören başta Türk milleti olmak üzere, Arap, Çerkez Boşnak, Arnavut, Gürcü, Torbeş, Acem, Azeri, Pomak, Çepni ve Laz’dan kim nasıl koruyacak? Böyle dayatma bir anayasa Türkiye’de uyuyor zannedilen milleti ayaklandırır. Hatta üniter devlet parçalandığından anayasa gereği silahlı savunma hakkını doğurur ve Türkiye ateş topuna döner. Ekonominin kalbi Ege, Akdeniz ve Marmara bölgelerindeki Kürtlere kim iş verir onu da merak ediyorum? Bu yasa toplumda Türk Kürt ayrımından çok, Kürtlere nefreti doruk noktaya taşıyıp bölünmenin fitilini ateşler.En büyük ve gizli amaçları da bu. İddia ediyorum böyle bir anayasadan sonra mahallelerde yol kesme ve silahlı çatışmalar başlar. Hastanelerde doktorlar, hemşireler, hastabakıcılar bu bayrağı kutsal sayanlarla, istiklal marşını inkar edip, okumasını bilmeyenler arasında ayrım yapmaya başlar. En kötüsü, nüfus kağıdında yazılı olan doğum yeri, her şeyin önüne geçer ve toplum kaosa sürüklenir.

İkincisi, görünen o ki, kanunları, yasakları ve kararları tanımayarak türban’ı devlet dairelerine ve üniversitelere sokacak yasayı, kılık kıyafet maddesini kullanarak serbest bırakacaklar. Bıraktıktan sonra 6 yıldır didiklenen üniversitelerde yaşanacak olayların, istifaların, boşalan kadroların ve çöken eğitim sisteminin tek sorumlusu bu yasayı çıkartanlar hesap vermeye hazır olmalıdırlar. Edirne’ye Üniversite kuran ama öğretim görevlisi bulunamadığı için öğrencileri İstanbul Üniversitesine misafir olarak gönderen AKP’nin amacı açık ve tektir. Türkiye’nin eğitim, sağlık ve güvenlik sistemini temelinden çökertmek ve milleti cahil, yobaz ulema cenneti haline gelmiş, tuhaf şeriat devletine döndürmektir. Humeyni gibi bir gericiyi besleyip yer altı ve yerüstü zengini İran’a gönderen ve çağın en az 50 yıl gerisinde kalmasını sağlayan emperyalistler, vatanını borç içinde yüzdüren Tayip Erdoğan’ın sırtını boşu boşuna sıvazlamıyor. Karşısında maskelerini düşüren eğitimli bir kadın, başarılı bir bilim adamı, gözü açık asker ve toplumu yönlendiren aydın istemeyen batı ile AKP’nin karanlık, Müslüman düşmanı Hıristiyanlarla işbirlikçi zihniyetinin birebir uyuşması bir tesadüf değildir.

AKP içinde olup da farklı görüşte olduğunu söyleyenlerin ya banka hesaplarını ya da geçmiş nüfus kütüklerini inceleyin neden o saflarda yer alır gibi gözüktüklerini anlarsınız. Artık yeni şüpheler başladı.

Türkiye’nin üniter ve ulus devlet yapısını yok etmeyi amaçlayan yeni anayasa gündemdeyken ve Türbanın siyasi bir simge olarak meydana sürüdüğü bir süreçte, cumhuriyetin, ulus ve üniter devletin muhafızı olduklarını söyleyenlere soruyorum: Sadece PKK’nın dağ kadrosu ile mücadele ederek bölücülüğe; kurumun belli tesislerine türbanlıları sokmayarak da gericiliğe karşı koyduklarını ve böylece görevlerini yaptıklarını mı zannediyorlar?

MERKEZ BANKASI NEW YORK’A TAŞINSIN !..

Merkez bankası egemenliğin simgesidir. Biz egemen değiliz ki. Bizi İMF ve Dünya Bankası kontrol edip yönetiyor. Tayyip Erdoğan, Kürt asıllı İngiliz vatandaşı devlet bakanımız Mehmet Şimşek ile birlikte bence bankayı Ankara’dan sözde finans merkezi İstanbul’a taşıyacaklarına; sıkı sıkıya bağlı oldukları finans merkezi New York’a taşısınlar. Koordinasyon daha iyi olur. Nasıl olsa yöneticilerimiz ABD ile iç içe ve stratejik ortak. Zırt pırt gitmeye gelmeye de gerek kalmaz. Türk parasına da nasıl olsa ihtiyaçları yok. İşleri güçleri dolarla. Hatta ikinci bir adım olarak da seneye TL’yi kullanımdan kaldıralım ve ABD dolarına geçelim. Allah sonumuzu hayır etsin!!!

Kaynak:http://www.internetajans.com/default...&aid=1592:m03:

Geri