AKP Meclis'e Bile Giremez

Dalga Mı Geçiyorsun.. :)

Sizin Yandaş AKPCiler'in Kaç Tane Clon Var Haberin Var Mı :)

Kaç Tanesi Banlı Şu An Haberin Var Mı Sen Burada Kaç Tane AKP'li Var Sanıyon 3 5 Tane Ama Ne Hikmetse o 3 5'in 5 6 Tane Clon'u Olunca Oluyor Sana 15 20 Kapiş... Sen Olaylardan Haberin Olmadığın Yorum Yapma.. :goz:

Evrim Teoremi Bitti Dedin Kim Bitirdi ??? Adnan Okkar Mı :)

Ayrıca Konuya Yorum Yapmak Gerekirse.. AKP-CHP Koalisyon'una Şaşılacak Bişey Olmaz... Çünkü İkisininde Tirendi O Yönde Gidiyorlar.. :goz:

MHP-BDP-TDH-HEPAR'da Arkalarına Sıralanırlar.. Önümüzdeki Seçimde Çok Partili bir Meclis Göreceğimizin Kanaat'ındayım.. :goz:

Tamam hepsi birleşsin o zaman bende diyorumki Allahu Alem oyları fizik değil metafizik belirler.Sağ güçlü oldukça sola zırnok koklatmaz millet...
Klonmuş.Tabi tabi.Biz senide seviyoruz sevmesine ama abarttın.Sende biliyorsun ki Erdoğan şehid olmadan Ak partiyi kimse deviremez.

Bak göreceksin 2011 de Ak parti gene iktidar olmazsa ben burdayım inşaAllah.Buraya uğrarasam namerdim.Bu sayfayı sakla.İlerde beni burdan def etmek için kullanabilirsin.El mi yaban halk mı 2011 de Tüm dünya şahid olacaktır...

Evrime inanmam 2009da tarihe gömüldü.Benim yaman milletim akıllıdır kimi seçeceğini bilir bugün o soğua rağmen onu yalnız bırakmadılar...

2009 da mı tarih oLdu..benim kitabımda evrim diye bir safsata oLmadığı 1400 sene önce yazıLmış..sen hangi kaynağa inanırsında ki 2009 senesini baz aLırsın..

ilk 11 mesaja bakın
10 yandaş 1 mühalif oy ortada...
Tartışmaya gerek yok ..
Bazılarının evrimini tamamlamasını bekleyeceğiz.
Söz konusu kesim sayıca fazla olduğu için uzun zaman alacak....
Durum bu kabul etmek gerekir ........

Biz maymunla aynı atadan gelmiyoruz , ama senin maymunlara bir ilgin varsa o bizi bağlamaz bizde evrim yoktur direkt mükemmel yaratıldık , senin yaratılışında bir sorun varsa o da Allah tarafından bize ibretlik...

baraj altında kalacak olsa niye darbe planları yapsınlar ki niye onca iftira atsınlar ki AKPye...
asıl Sarıgül bi kursun bakalım partisini oyu %15 lere çıkarsa görürüm o baykalı Rodosa doğru giderken...

2009 da mı tarih oLdu..benim kitabımda evrim diye bir safsata oLmadığı 1400 sene önce yazıLmış..sen hangi kaynağa inanırsında ki 2009 senesini baz aLırsın..

klasik düz kontak akıl işte=).Bir dönem Dünyanın yarısı gorilden geldiğine inanıyordu,bu sebepten dolayı faşizm çıktı hitler,stalin milyonlarca insanı katletti.Bizim kitabımız bunu kanıtladı deyip geçmekle olmuyor.Sorsam nerde kanıtladı ayet bile yazamayacaksın belkide.Ateizm çok önceden bitmişmiş...tozpembe gözlüklerle Alice harikalar diyarında=)

1400 yıl önce evrim denen safsata yoktu ki çürütülsün son 200 300 senenin sapkınlığı...
Adnan Oktar gerçekten çok faydalı oldu çürütülmesinde ...

klasik düz kontak akıl işte=).Bir dönem Dünyanın yarısı gorilden geldiğine inanıyordu,bu sebepten dolayı faşizm çıktı hitler,stalin milyonlarca insanı katletti.Bizim kitabımız bunu kanıtladı deyip geçmekle olmuyor.Sorsam nerde kanıtladı ayet bile yazamayacaksın belkide.Ateizm çok önceden bitmişmiş...tozpembe gözlüklerle Alice harikalar diyarında=)

Sümme halaknen nutfete alekaten fe halaknel alekate mudğaten fe halaknel mudğate izamen fe kesevnel izame lahmen sümme enşe'nahü halkan ahar fe tebarakellahü ahsenül halikiyn

Sonra o damlayı bir pıhtıya dönüştürdük, bu pıhtıyı bir et parçacığına dönüştürdük, bu et parçacığını bir takım kemiklere çevirdik,derken bu kemiklere bir et giydirdik; sonra ona bambaşka bir yaratık olarak hayat verdik. Bak ne şanlı o Allah, yaratanların en güzeli!

sen kendi inandığınLa yaşa ben de kendi inandığımLa..ama sakın benim inandığımLa iLgiLi şuursuzca yorum yapma ters kontağın tadını aLdın mı vazgeçemezsin..

sen kendi inandığınLa yaşa ben de kendi inandığımLa..ama sakın benim inandığımLa iLgiLi şuursuzca yorum yapma ters kontağın tadını aLdın mı vazgeçemezsin..

karanlığa küfretceğine git bi mum yak..Oturduğun yerden evrim bitti demek nefse en uygun olan şey=)

Bilim olarak tabiki Kur'an-ı Kerimin muhkeö ayetleri vardır biliyorum inşaAllah.Ama Allah evrimin yok olmasında HarunYahya'yı vesile etmiştir.
Bana 4.sınıfta evrim anlatıldı elim kolum bağlı yd şaşırım kaldım.Hatta eve geldim Aile fertlriyle münakaşaya girdim Allah affetsin neler düşündüm.Bilimle evrimi bir tutmak istediler hakbuki bilim evrime büyük darbe vurdu.HarunYahya dünyaya nefes aldırmadı.Şimdi teşebbüs bile edemiyorlar.Keç kere dünyadan özür dilediler.Dilerler tabi safsatadan aşka bişi değil..Neyse Allah(cc) Adnan hocadan razı olsun elimizi dilimizin bağını açılmasında vesile oldu...

karanlığa küfretceğine git bi mum yak..Oturduğun yerden evrim bitti demek nefse en uygun olan şey=)

benim nerde ne yaptığımı ne yapacağımı biLen biLiyor zaten..yeri geLdiğin de mum da yaktık başka şey de..fikrin oLmadığı konuLarda zikrin de oLmasın..zira komik duruma düşersin..az önce oLduğu gibi..hadi sen şimdi git mario oyna..ama dikkat et super mario oynama kasar seni..güLe güLe

chp liler bu zamana kadar Atatürk ün partisi adı altında oy aldılar.... ama millet akıllandı yok öyle yağma.. tarafsızca bakabilen kafası çalışan bir insan akp nin tekrar tek başına geleceğini görür. tamam biraz oy kaybı olabilir.... o da sarıgül tarafına kaçan oylar. en nihayetinde sarıgül gerçek halkçı - demokrat- yenilikçi- baykal ve bahçeliye göre daha vatanperver bence... ondan dolayıdırki chp ve mhp den sarıgüle oy çıkmaz. yine akp den çıkar bu noktada oy kaybı olduğunu düşünüyorum...

aman size bişi olmasın baykal ve saz arkadaşları chp nin başından eksik olmasın gerisi boş :p

Konuda birazcik evrim meselesinede girildi izin olursa bende bir iki cümle eklemek istiyorum.
Bir Hiristiyan Profesörü kendi uzman oldugu Bioloji dalinda evrimi su sekilde anlatti. Belgeseli baya uzun kisa kesecegim.

Evrimde türden türe gecmek imkansizdir. Misal bir maymundan insan olmasi. Maymun hayvan türüdür.
Evrimi tamamen gercek disi sayamayiz o da su, degisiklikler kendi türünde kalip hayat sartlarina uyum saglamasi. Misal bir kusun kakmaginin duruma göre gelismesi ama onun kustan baska bir tür gecmesi söz konusu degil Türden türe gecme olayi varsa bunu laborlarda gerceklestirin o zaman dedi.
Tabi bunu bilimdalindaki belgeleriyle altyapisini kurdu, tek bilmisel terimler ile derinlere inildigi icin bizim anlama sinirimizi asti.
Fosillerdede maymun kafa taslarinin bulundugunu ama onlarin insan türüne gecimi belgelenemedi ve gectiyse aralarinda gecise dair büyük bir bosluk oldugunu söyledi. Böylelikle Adem (a.s) bahsetti ve o sanki dünyaya bir el ile birakilmis bir sekli var dedi.
Tabi sonucta bunuda söyledi.

Hepsi sonucta inanmaya bagli. Türden türe gecen evrime inananlarda sonucta bilmiyorlar inaniyorlar ayni bizim Ademin dünyaya gelisinde o zamanda orada olmadigimizdan onun ilk insan olduguna inandigimiz gibi.

Tekrar söyliyeyim bu bir Hiristiyan inancina bagli Biolji profesoru. Belgeselin dili almanca, isteyen olursa linkini arayip sunabilirim.

eminim tavuklar bile gülüyordur bu laflara

dogru adını andıgınız parti 50 senedir iktidar olamamış
ama kim allah kitap imamhatip demişse iktidar olmuş
memleketi bu hale getirmiş

Söz konusu partiyi aklamış oluyorsunuz nasılsa elli senedir iktidar olamamış demek ki şu anki yada 50 senelik durum andıgınız parti haricindekilerin eseri
eser ile övünün ...

annadıgım kadarıyla sen chpye oy weriosun dimi.Kim alah kitap dediyse o iktidar olmus die laf atıyosun ya sen chpnin neyine oy weriosun.bi icraatımı war bu ulkeye Atatürk dedi die oy weriosun.ewrim meselesine gelince normal duzeye cıkamamıssın daha.bilmedigin içinde yukardakilerin ewrim gecirip senin gibi olcagını sanıosun.inş.yakın bi zmnda yakalarsın normal duzeyi

chp zihniyetinin insana yaklaşımını yine chp nin ortak olduğu işbankası şubelerinde anlayabilirsiniz..
işlem yaptıracaksınız sıra numarası aldınız. eğer bankamatik kartınız varsa 1 adım öndesiniz..hesabınızın işlem hacmi yüksek 2 adım öndesiniz. kredi kartınız varsa 3 adım öndesiniz kartınızın limiti yüksekse 4 adım öndesiniz .. bunların hiçbiri olmayan gariban vatandaş ise fişi en önce alsa bile en sona kalır itiraz etse bide fırça yer..chp iktidarında vatandaşın hali de pek farklı olmayacak.statüko ayrımcılık had safhaya çıkacak.daha muhalefetteyken bile şahit oluyoruz.

hayırdır yakında darbe filan var da bizimmi haberimiz yok

Geri