akp liler hangi çağda yasıyor

ya sen hatayı zaten o partiye girerek yapmışın.harem selamlık yerde el mi sıkarlar.

L@c!v€rT;2178550' Alıntı:
Bu soruyu soran Milliyet'e ben de şunu sorayım; siz hangi ülkede yaşıyorsunuz?
Bu ülkenin gerçeklerinden bu kadar uzak kalan insanlar Akp'nin %47 ile başa gelmesini tabii ki anlayamayacaklar. Be hey anlayışı kıt adam, senin medeniyet dediğin şey benim dinime, örfüme, adetime aykırı! Bunun AKP'yle ne alakası var?

hangi ülkede olduğumuz çok açık TÜRKİYE CUMHURİYETTİ ...çağdaş,uygar, medeni ülkem benim bir kadınla tokalaşmayı milli bir mesele haline getiren zihniyetten tek şüphem ya kendine güveni yok yada karşısındaki kadına..din örf adet dediğin eğer buysa yozlaşmanın ta kendisidir...tokalaşmayan adetine örfüne bağlı tokalaşan edep ve hayyada uzak öylemi pehh..

" İnsan topluluğu kadın ve erkek denilen iki cins insandan oluşur. Kabil midir bu kütlenin bir parçasını ilerletelim, ötekini ihmal edelim de kütlenin bütünü ilerleyebilsin? Mümkün müdür ki bir cismin yarısı toprağa bağlı kaldıkça, öteki yarısı göklere yükselebilsin?"
ATATÜRK

Urzais dostum hiç uğraşma asla bu gerçekleri kabul etmez ve klasik tayyip savunucusu laflarıyla geçiştirirler.Tayyip savunucuları herşeye ama herşeye bir kılıf buldu bu forumda sonunda insanlar bıktı gerçekelri anlatmaktan çünkü uğraşılmıyor aklının alabileceği tayyip bütün hainliklerini olağan birşeymiş gibi açıklıyorlar.Benden sana öneri boşuna kendini yorma.

Ben akp nin haremliğine selamlığına tokalşmasına tokalşmamasına karışmam yalnız...

Biliyorum ki AKP nin yaşadığı çağ ve sistemi ;

Devletin Malı Deniz Yemeyen Keriz.
Amerikadan gel Hocam Bu ülkenin fikir babası ol milyon dolarları oraya sevk edip zevki sefanı sekteye uğratmayalım.
Devletten ihalemi olacaksın yada bir müdürlük koltuğumu istiyosun. Gülen hocanın kitaplarını oku tarikatına bağış yap günlük sohbetlerine git.

AKP nin çağı din üzerinden insanları tavuk kaz misali yolma ve Amerikadaki hocalarına yağlı okkalı bir kese hazırlama çağıdır.

AKP nin çağı
fakirin daha fakirleştiği.
zenginin daha zenginleştiği.
İmansızın imanlı gibi görünüp ahkam kesmesi
Vatanı satanların ülke sınırları içerisinde çirit attığı bir çağdır....

Bu Çağın adamı olmaktan erdoğanı başbakan olarak görmenin ezikliğini yaşamaktayım. Cocuklarımın ve torunlarımın bu karanlık çağın ezikliğini yaşamaması için erdoğan ve ekibinin Türk Milleti ve devleti üzerinde açtığı yaraları kapatmalıyız. Başka çaremiz yok....

sana şunu hatırlatayım ben o zman islam dini çağlara göre değişmiyo nasıl geldiyse öle gider ama siz takmışsınız bi gericiliğe gidiyo bakalım.
o zman bizde hristiyanlar ve yahudiler gibi kitabı değiştirelim kafamıza göre nasıl olur:D

sana şunu hatırlatayım ben o zman islam dini çağlara göre değişmiyo nasıl geldiyse öle gider ama siz takmışsınız bi gericiliğe gidiyo bakalım.
o zman bizde hristiyanlar ve yahudiler gibi kitabı değiştirelim kafamıza göre nasıl olur:D

işte saçmalardan seçmeler kim sana böle bişi söledi ya da kim bunun oduğunu iddaa etti
olayları saptırmayalım lütfen burda başka bişey konuşuluyor

sen kendi adına konuş. senin dinine örfüne adetine aykırı ama bende elhemdülillah müslümanım. benim dinime töreme adetime aykırı değil. ne olacak şimdi? Kuran da el sıkışmak günahtır yazıyormu kardeşim? onların yaptığı şey dini suistimal etmekten başka birşey değil

bırakın artık %47 adına konuşmayı. kendi adınıza konuşun

ewet sende müslümansın ama herşeyin kuranda yazmıcanı bilmiyosun
bak sana SENİN DİNİNİ anlatayım islam demek sadece kuran değildir bunun yanında bide sünnet vardır yani peygamberimizin yaptıkları..
ve peygamberimiz kadınlarla tokalaşmamış. bunuda yaptıysa bi bildiği vardır

Tokalaşan tokalaşsın ama kimsede bana neden tokalaşıyorsun diyemez.Bu tür bagnazlıkları gördükçe bazı şeyleri sorgulamaya başladım.Ellerime bakıyorum,bazen cinsel organa benzeyen bir şey var mı? diye bir şey göremiyorum.Eger insan zina işleyecekse,beyniyle bile yapabiliyor o işi.Bir insanın diger bir insanın elini sıkabilmesi,nasıl günah olabiliyor anlayamıyorum?O zaman erkeklerde tokalaşmasın.İbnelik olayıda var bilirsiniz.Yeter ki kalp fesat olmasın.Ben şu yaşımda boşandım ve gidip dengimde,yaşımda bir eş seçtim.Bende gidip 20-30 yaş farkıyla,bir eş aramaya çıkabilirdim.Kendi cinsel egom yüzünden,ama yapmadım.Ama din adına,en yüksek makam,gidip o kadar eşi varken,6 yaşındaki bir çocukla evlenebiliyor ve 9 yaşındaki bir çocukla zifaf edebiliyor.Bu normal oluyor ama kalplerde hiç bir şey olmayan can dostu insanlar ve akrabalar tokalaşması günah oluyor.Ben tokalaşacagım arkadaş...Yeter ki kalpler temiz olsun.

tamamda kardeş bunu bize değil bu kuralları koyana söyle yani allaha..
de ki ben bu işi senden daha ii biliyorum aslında bu işin doğrusu bu
ama ne der bilmiyorum:)

herkesin dini kendine kardeşim ya kimse ne sorgulansın ama %47 bahsden arkadaşların yüzünden bu konuları tartışıyoruzzzzz

Buyrun mahalle baskısına;
Vay sen neden kadın eli sıkmadın? Akp böyle Akp şöyle sanki kadın eli sıkmayanlar AKP de toplanmış... Bu serzenişte bulunan arkadaşlar aynı zamanda demokrasiden ve inanç özgürlüğünden bahseder bizde bu hallerine bakar bakar güleriz...

%47yi Anlamıorm durum ne kadar vahimmiş be inanamamıştım ne diim medyayı altına aldı herşeyi özelleştirip altın yumurtlayan tavuğu kesti yapay ve geçici bi refah sağladı haliyle gelecekte hep beraber göreceimiz krize zemin hazırladı. avrupa birliği dedi binbir türlü taviz verdi herifler için anayasa bile deişti avrupa birliği bizi sallayınca bunlar unutuldu. incirliği amerikaya açtı. üs olarak kullanılabilcek bazı bölgeleri özelleştirme ayağına elden gitti tabi yahudiler ve amerika kaptı bu bölgeleri. soraaa tezkere çıkartmak için onca vatanevladının şehit olmasını bekledi. ücretsiz kitap vs ayağına milletin gözünü boyadı. sonuçta çok başarılı oldu nerdeyse %50 oy aldı başarısız bi muhalefet ve artık sizin neyiniz diyim bilmiormki saflıkmı desem ne desem en iisi şöyle diim ÜLKELER HAKETTİKLERİ GİBİ YÖNETİLİRLER. o kadar çok boş adam varki memlekette

ben yazmıyorum kardeşim sonra bannlıyolar..aslında verilcek cok güzel bir cevap var ama...neyse cenemi kapayım...incubus84 sana katılıyorum dostum

%47yi Anlamıorm durum ne kadar vahimmiş be inanamamıştım ne diim medyayı altına aldı herşeyi özelleştirip altın yumurtlayan tavuğu kesti yapay ve geçici bi refah sağladı haliyle gelecekte hep beraber göreceimiz krize zemin hazırladı. avrupa birliği dedi binbir türlü taviz verdi herifler için anayasa bile deişti avrupa birliği bizi sallayınca bunlar unutuldu. incirliği amerikaya açtı. üs olarak kullanılabilcek bazı bölgeleri özelleştirme ayağına elden gitti tabi yahudiler ve amerika kaptı bu bölgeleri. soraaa tezkere çıkartmak için onca vatanevladının şehit olmasını bekledi. ücretsiz kitap vs ayağına milletin gözünü boyadı. sonuçta çok başarılı oldu nerdeyse %50 oy aldı başarısız bi muhalefet ve artık sizin neyiniz diyim bilmiormki saflıkmı desem ne desem en iisi şöyle diim ÜLKELER HAKETTİKLERİ GİBİ YÖNETİLİRLER. o kadar çok boş adam varki memlekette

ben bu yorumun altına imzamı atarım arkadaş tam anlamıyla hislerime tercüman olmuşsun
konu el sıktı sıkmadı deil aslında
konu bu akp'nin esasen ne oldu ve nerden geldiğidir ne yapmak istediğidir
bunlarıda gayet iyi bir biçimde zaten açıklamışsın

ama şurası çok doğru ki

ÜLKELER HAKETTİKLERİ GİBİ YÖNETLİRLER

ya gerçekten inanamıyorum millet resmen bizimle uğraşmak için mazeret arıyor ya sanane kardeşim isteyen istediği gibi davranır arkadaşımın da dediği gibi sen bu soruyu sorarak hangi mantıkta bulunuyorsun

Başlığa bakarak cvp verdiğmizde hemen akla cevap olarak, Orta Çağ karanlığında yaşıyorlar geliyor.

Lakin şimdi biraz durum daha farklı, o zamanlar insanlar yanlış bildiklerini söyleyemiyolardı, şimdi ise biliyorlar ama söylemiyorlar.

Durum bundan ibaret.

zaten akp yi dini bir partiymiş gbi üstüne gidip muhafazakar olan halkın hepsini oraya yönlendiriyorlar bunlar aslında akpye hizmet ediyo

hangi çag sorusuna emperyalizm ile iş birliği çagı demek istiyorum

Geri