kanaryam12
New member
ya sen hatayı zaten o partiye girerek yapmışın.harem selamlık yerde el mi sıkarlar.
L@c!v€rT;2178550' Alıntı:Bu soruyu soran Milliyet'e ben de şunu sorayım; siz hangi ülkede yaşıyorsunuz?
Bu ülkenin gerçeklerinden bu kadar uzak kalan insanlar Akp'nin %47 ile başa gelmesini tabii ki anlayamayacaklar. Be hey anlayışı kıt adam, senin medeniyet dediğin şey benim dinime, örfüme, adetime aykırı! Bunun AKP'yle ne alakası var?
hakaret etmeden de görüşlerinizi belirtebilirsiniz..!
sana şunu hatırlatayım ben o zman islam dini çağlara göre değişmiyo nasıl geldiyse öle gider ama siz takmışsınız bi gericiliğe gidiyo bakalım.
o zman bizde hristiyanlar ve yahudiler gibi kitabı değiştirelim kafamıza göre nasıl olur
sen kendi adına konuş. senin dinine örfüne adetine aykırı ama bende elhemdülillah müslümanım. benim dinime töreme adetime aykırı değil. ne olacak şimdi? Kuran da el sıkışmak günahtır yazıyormu kardeşim? onların yaptığı şey dini suistimal etmekten başka birşey değil
bırakın artık %47 adına konuşmayı. kendi adınıza konuşun
Tokalaşan tokalaşsın ama kimsede bana neden tokalaşıyorsun diyemez.Bu tür bagnazlıkları gördükçe bazı şeyleri sorgulamaya başladım.Ellerime bakıyorum,bazen cinsel organa benzeyen bir şey var mı? diye bir şey göremiyorum.Eger insan zina işleyecekse,beyniyle bile yapabiliyor o işi.Bir insanın diger bir insanın elini sıkabilmesi,nasıl günah olabiliyor anlayamıyorum?O zaman erkeklerde tokalaşmasın.İbnelik olayıda var bilirsiniz.Yeter ki kalp fesat olmasın.Ben şu yaşımda boşandım ve gidip dengimde,yaşımda bir eş seçtim.Bende gidip 20-30 yaş farkıyla,bir eş aramaya çıkabilirdim.Kendi cinsel egom yüzünden,ama yapmadım.Ama din adına,en yüksek makam,gidip o kadar eşi varken,6 yaşındaki bir çocukla evlenebiliyor ve 9 yaşındaki bir çocukla zifaf edebiliyor.Bu normal oluyor ama kalplerde hiç bir şey olmayan can dostu insanlar ve akrabalar tokalaşması günah oluyor.Ben tokalaşacagım arkadaş...Yeter ki kalpler temiz olsun.
%47yi Anlamıorm durum ne kadar vahimmiş be inanamamıştım ne diim medyayı altına aldı herşeyi özelleştirip altın yumurtlayan tavuğu kesti yapay ve geçici bi refah sağladı haliyle gelecekte hep beraber göreceimiz krize zemin hazırladı. avrupa birliği dedi binbir türlü taviz verdi herifler için anayasa bile deişti avrupa birliği bizi sallayınca bunlar unutuldu. incirliği amerikaya açtı. üs olarak kullanılabilcek bazı bölgeleri özelleştirme ayağına elden gitti tabi yahudiler ve amerika kaptı bu bölgeleri. soraaa tezkere çıkartmak için onca vatanevladının şehit olmasını bekledi. ücretsiz kitap vs ayağına milletin gözünü boyadı. sonuçta çok başarılı oldu nerdeyse %50 oy aldı başarısız bi muhalefet ve artık sizin neyiniz diyim bilmiormki saflıkmı desem ne desem en iisi şöyle diim ÜLKELER HAKETTİKLERİ GİBİ YÖNETİLİRLER. o kadar çok boş adam varki memlekette