AKP ile PKK arasındaki temel benzerlik!

puhaha akp mektuplaşsada işi almaya genel evinde icraata döken chp yi temsilen kılıçtaroğlu ahmet türkü meclise mebus yapabanda chpdi bu aşk kah almanyada kah ssk dairesinde platonik olarak devam eder akp ye kalmaz yazılarınız mantıklı akıllı uslu bişeyler peşinde koşan insanlardan çok geyik bölümüne konu olabilicek makara yapan atıp tutan boş kahvehane takımı tadında:)

yazık ki akepenin son çırpınışlarının aynası gibisiniz.komik duruma düşüyorsunuz.insanlar artık sizin gibilere inanmıyor.şunu da bilin artık türban hikayenizle de milleti uyutamayacaksınız.kimsenin güveni kalmadı.akepeyi savunanlar ya ihale almıştır, ya kömür torbası almıştır ,ya erzak poşeti almıştır, yada torpilli memur olmuştur.aklı başında kimsesi kalmadı.

yazık ki akepenin son çırpınışlarının aynası gibisiniz.komik duruma düşüyorsunuz.insanlar artık sizin gibilere inanmıyor.şunu da bilin artık türban hikayenizle de milleti uyutamayacaksınız.kimsenin güveni kalmadı.akepeyi savunanlar ya ihale almıştır, ya kömür torbası almıştır ,ya erzak poşeti almıştır, yada torpilli memur olmuştur.aklı başında kimsesi kalmadı.

madem fikrime değil şahsıma saldırarak cevap yazdın yüz göz olmadığın adama sizli bizli girdin bende senin uslubundan cevap vereyim 20 milyon kişi akpye oy vermiş ben hariç 20 milyon kömür torbasımı dağıtılmış?sen onada inanırsın diyelimki öyle olsun demekki millet senin mantığındaki insanlara oy verceğine kömür alıp evinde ısınmayı tercih ediyor hadi diyelimki millet fikre değil menfaat icabı oy veriyor 1 kömüre satılık oyu var bunu düşünmekte ancak sizin mantığınızdaki insanlara yakışır demokrasiye saygınız yok kendi insanınızın fikrine saygınız yok yenilmeye hazmetmeniz yok yapıcı hiç bir hareketiniz yok konuştuklarınız birbirinizden alıntı bir fikir eseri değil ama karalamaya gelince maşallah sen şölesin sen böyle MEYVE VEREN AĞACI TAŞLARLAR VERMEYENİDE KESİP ATARLAR TIPKI HALKIN SİZİ SENELERCE ATTIĞI GİBİ sizli bizli konuşurken bir daha dikkat et fikirlerime konuş şahsıma değil...

benim kahramanım bu vatan ugruna canını veren aziz Şehitlerimiz ve askerlerimizdir.

kendi kahramanınla benimkini karıstırma.

muhalefetteki mantıgı anlayamadıgın icin boyle konusman da normal.cunku insanın ne anlattıgı onemli degil karsısındakinin ne kadar anlayabildigi onemlidir.

ozellikle bu kısımı iyice okuyup anlayıp sonra yorum yap lutfen:

-teröristle pazarlık yapılmaz, 3-5 capulcuya Türkiye Cumhuriyeti hükümetin istegiyle agız egemez.

-dagdan inen terörist için mevzuat bellidir. Türkiye sınırına geldiginde askeri aracla sınırdan alınır asker denetimi altında en yakın nobetci mahkemeye goturulur yani AKPnin yaptıgı gibi dtpnin o teröristleri karsılamasına izin verilmez.AKP kahraman gibi karsılanmasına izin veriyor, dtp de kahraman gibi karsılıyor.al gülüm ver gülüm bundan iyi olamazdı herhalde.

-savcın hakimin ayagına gitmez, savcı hakimin ayagına getirilir terörist.pişman mısın? sorusuna "hayır pişman degilim apo istedi o yuzden geldim" diyen terörist pişmanlık yasasından yararlandırılamaz, cezalandırılır.

AKP bunlara izin verdi.yalan diyebiliyorsan ya biz ayrı ülkelerde yasıyoruz ya da senin akp den kastın baska bir kavram.

kimmiş benim kharamanlarım söyle hele ...

siz öyle bilin...
Aklınızın ermediği neler var...
AKP'nin Allah yardımcısıdır.İnşallah

Ben gerçekciyim siz yine istediğinizi söyleyin...
Allah'ın izni ile Türk islam birliği kuruluyor ve AKP de onun üzerinde çok yoğun bir şekilde çalışıyor bu yeter güven için...hee yanlışları varmıdır yok diyemem ancak o kadar da yanlış olur.Diğerlerine bakarak onlar yanlış da sayılmaz bakın adamlar başa geldi nasıl çözdüler Ergenokundu şuydu buydu kim cesaret etti böyle olaylara cesaret gösterenide ya vurdular ya da astılar zaten...
ayrıca Amerika , İsrail vs. nedir bu düşmanlık onların içlerinde bir sürü senden benden iyi olanlarda vardır mutlaka onlarda Allah'ın kulları devlet başına geçmiş bir iki Gayri Müslim yüzünden Devletlerin isimlerini karalamayın İçlerinden halk ile konuşup öyle yorum yapın Medya dan duyduklarınıza göre hareket ederseniz zihniyet farklı olur böyle Medya'nın büyük bölümünün kimin olduğunu biliyoruz zaten

Ayrıca bu yüzyılda tüm Dünya Müslüman olacak Allah'ın izni ile onlarda kardeştirler bizlere...

Not : Anlayana...

Ben gerçekciyim siz yine istediğinizi söyleyin...
Allah'ın izni ile Türk islam birliği kuruluyor ve AKP de onun üzerinde çok yoğun bir şekilde çalışıyor bu yeter güven için...hee yanlışları varmıdır yok diyemem ancak o kadar da yanlış olur.Diğerlerine bakarak onlar yanlış da sayılmaz bakın adamlar başa geldi nasıl çözdüler Ergenokundu şuydu buydu kim cesaret etti böyle olaylara cesaret gösterenide ya vurdular ya da astılar zaten...
ayrıca Amerika , İsrail vs. nedir bu düşmanlık onların içlerinde bir sürü senden benden iyi olanlarda vardır mutlaka onlarda Allah'ın kulları devlet başına geçmiş bir iki Gayri Müslim yüzünden Devletlerin isimlerini karalamayın İçlerinden halk ile konuşup öyle yorum yapın Medya dan duyduklarınıza göre hareket ederseniz zihniyet farklı olur böyle Medya'nın büyük bölümünün kimin olduğunu biliyoruz zaten

Ayrıca bu yüzyılda tüm Dünya Müslüman olacak Allah'ın izni ile onlarda kardeştirler bizlere...

Not : Anlayana...

Bindokuzyüzdoksandokuzdaki şehit sayısına bak! 2000 yılındakine bak! 2001 yılına bak? hatta 2002'ye bak? oLmadı 2003'e ve hatta ve hatta 2004'e de bakabilirsin! ya 2004ten sonrası ?...

açılım mı vardı o yıllarda? 2002'de pkk kendisini feshederek kadek'i kurmadı mı? 2004'te kongra-gel olarak değişiklik yapmadı mı? eylemlerini 2004 sonrasında arttırmadı mı? apo'nun yakalandığı 1999 başından, 2002 sonuna kadar kaç şehit verdik? pkk, akp döneminde yeniden Alevlenmedimi ?

diğer taraftan, mersin'de karakola saldırılıyor, antalya'da bile karakolun 100 metre arkasında eylemler yapılıyor, polis "lüften alanı terk edin" uyarısından başka hiçbir şey yapmıyor! zerre müdahale yok! ben valiliğin önüne gitsem bırak fiziki olarak güç kullanabileceğim bir eylemi, bağırsam halim nice olur? başbakan'ın konvoyu geçerken mırıldansam halimi düşünün ne olur? e bana bir açılım yok mu hani ?

neymiş, açılım sayesinde pkk faaliyetleri durmuş. pkk şehre inmiş haberiniz yok .

len önce pkk tarihini bir öğren, hangi yıllarda neler olmuş bir öğren, pkk ile mücadele nasıl gerçekleştirilmiş bir öğren. ampul bayrağı altına saklanıp, bilgi sahibi olmadığınızı göstermeyin bari. hem bilgi sahibi değilsiniz, hem de popülistce bu adama "şehit haberleri olmayınca işsiz kalacak eki eki" gibisinden sığ tespitler peşinde koşmayın.

Malatyadan öteye miting yapmaya gitmeyenler doğu insanını dışlayanlar bölmüşler kafalarında ülkeyi ...

PKK dış dünyada bitirildi , avrupa uyusturucu yolları kesildi pjak bitti son çırpınışları o da ergenekoncular yüzünden
devlet kıçını niye yırtıyor meydanlarda ergenekon için
chp liler kimdi Ankara belediye başkan adayınız ha kimdendi?

tutturmuşunuz bi akp şöyle akp böyle lan akp ne yaptı devletin bütün kurumlarını sattı.Kaç tane şehit vermişiz bakın bakalım tayyipin oğlu kaç gün askerlik yaptı 27 gün diğer oğlu hiç niye çürük raporu alınıdı Gülün oğlu çürük raporu alındı.Gönderselerdi ya şırnağa hakkariye bitlise.Niye yapmadılar oğluna gemicik alabildi.Kızları nerde amerikada okuyor bi başbakan maaşıyla nasıl yapmış bunları açıklayında bizde bilelim.Terör en fazla kimin zamanında arttı.Bi bakın şimdide anayasada değişiklilkle apoyu çıkarmaya çalışıyolar.Teröristi çalgılı cümbüşlü vatanamıza soktunuz.Bitane polis bişey yaptımı Ama şehit aileleri eylem yapınca hemen engelle.Polisler orda niye sesini çıkaramdı.İt sürüleri her yerde atatürk büstünü taşlıyo bitane polis bişey yapabiliomu hani nerde devlet nerde akp.Amerikanın has mı has uşağı.Biraz gözünüzü açın birazcık.

iftiralar iftiralar...
zamanında niye asmadı DSP MHP koalisyonu apoyu ha?
o zamanki dsp lilerin coğu chp de simdi niye idamı kaldırdılar terörü bitirmek yerine ...
Kriz oldu hortumlanan bankalar noldu ihlası naptı mhp , git sor pkk lılara en nefret ettikleri parti AKP derler
CHP yi tercih ederler AKP yi asla...
AKP devlete külfet yerleri sattı telekom mesela...
ama Halis Toprak , Aydın Doğan bunlardan da garibin hakkını söke söke alıyor
Sezarın hakkı Sezara

Malatyadan öteye miting yapmaya gitmeyenler doğu insanını dışlayanlar bölmüşler kafalarında ülkeyi ...

PKK dış dünyada bitirildi , avrupa uyusturucu yolları kesildi pjak bitti son çırpınışları o da ergenekoncular yüzünden

yanlış anlaşılmasın ulash sanıp teşekkür ettim v_k'ya

bu nasıl bir haber ya gelde ciddiye al yaz...

O az evvel sacma safan konusan eleman kesın cLon , ortalıgı karıstırmak ıcın geliyor herkimse ama ben kım oldugunu cok ıyı bılıyorum yaralı ceylanı oynuyor bu saatlerde erkek gıbı kendı gelemıyor neyse.. Oncelıkle bu son mesajımdır Ortada olan bir hadise var çözüyormuş gibi yapıp çözemedikleri acıLım hadisesi ! açılım yapılsın mı? yapılsın ama toplumu kuşatacak kapsayacak şekilde yapılsın neymiş efendim , "demokratikleşme" imiş. beşir atalay "anayasa değişikliği olmayacak" diyor. arkadaşım, anayasa değişikliği yapmadan, seçim kanunu ve siyasi partiler kanunu'nda değişiklik yapmadan siz nasıl bir demokratikleşme gerçekleştireceksiniz ben cidden merak ediyorum sayın akp .

DTP liler SAYIN apo'nun hücresini bahane edip şehirleri birbirine kattılar şimdi de "olay mezura meselesi değil, sayın abdullah öcalan'ın muhattap alınması demektir" diyorlar alenen. akp de "biz bunu çözmek istiyoruz ama elimizi kolumuzu bağlıyorlar" edebiyatı .. her zamanki yaptıkları gibi durumun mağdurunu oynayıp, oy peşine düşmek ıcın . ampuller da bunu afiyetle yiyip, "abi adamlar yapacaklardı ama gizli güçler engel oldu" diyecekler.
bakıyorum acılan tum konularda markstan lenin den bilmemkımlerden alıntı yapıp ben bu işi biliyorum başrolünü oynamaya kalkıyorlar ama hıc bır zaman gerceklerı gormuyorlar . Bu ulkede refah ne zaman olur SAYIN OCALAN ASILIP , KURTLER ŞUTLANIP , AKP HUKUMETI BIRAKINCA ..Bunlar yapılmazsa eger "anamızıda alıp gıderız" benden soylemesi ...

Sanada yanLıslıkla tesekkur ettım bilesin . Hadi şimdi gidin kumda oynayın .

Canım pkk ,

Cok uzun zamandır seni göremedim.çok kotuyum üzgünüm bebeşim.halbuki sana dokunmak,seni hissetmek isterdim.annem chp ve babam mhp bıraksa seni kaçırıcam.çok uzaklara gidicez.sadece sen ve ben.birde olucak olan cocuklarımız.
of pkk off,hatırlıyor musun o eski günlerimizi.he askım,he bi tanem.her gün birlikteydik.korkma ama gene birlikte olucaz.gene kucagıma alıcam seni.gene sıcacık yatağımızda birbirimize sarılarak yatıcaz.sen hiç bir düşünme gül yüzlü sultanım.prensesim benim.
aslında kafamda 1-2 plan yok değil.gizliden bulussak diyorum ama karsı komsunun zengin cocugu obama ve alt komsu "Taraf " bizi yakalar.yoksa seni görmek istemez miyim,yoksa el ele verip birlikte rambo filmleri izlemek istemez miyim benim bebeğim benim sevgilim.

son olarak sunları bil.ne yapıp ne edip senı görücem.bekle sadece,biraz zaman gül yüzlü sevgilim.
seni çok özledim.
seni çok seviyorum : ((

akp.

Edit : aralarındaki benzerlik bence sevgili olmaları ..

aga bence olay aşkı memnu olayı oldu pkk akp ye aşık akp hizbullah felan otaraflarda gözü durum karışk

Geri