AKP ile asker karşı karşıya

iran da millete karşı silah kullanıyorlar.nida isimli bir kadın ölmüştü.

Bu gidişle irana benzeyeceğiz bakalım fetullah efendide homo_eyni gibi ülkeye gelecekmi?

En çokda, kışlaları: Ellerinde Kuran ağızlarında Allah kelimesi ederek basıp basmayacaklarını merak ediyorum(iran örneğindeki gibi) ama eminimki benim fikriyatımda olan bir çok insan bir çok asker vardır allah demez yobazın allah diyen ağzına basar tekmeyi/mermiyi.

Bu tip numaraların mucidi yezidin babası mavya(muavviye) dir. mızrakların başına Kuran sayfalarını geçirerek Alinin ordusunu pasifize etmişti ...iranda bu tip numaraları yuttular biz bu oyuna gelmeyiz çok şükür tarihten dersler aldık sabırla fetullah efendinin ülkemize dönüşünü bekliyoruz...

Biz zaten cuntacı,militarist milletin inancına örfüne aykırı zağar paşalarla karşı karşıyayız

Polis teşkilatının niye ağır silahlara ihtiyacı olsunki.
Öncelikle bunu açıklasınlar.Tabancasını bile kullanması
kısıtlı olan polisimiz ağır silahlarla ne yapacak merak ediyorum.

Bu gidişle irana benzeyeceğiz bakalım fetullah efendide homo_eyni gibi ülkeye gelecekmi?

En çokda, kışlaları: Ellerinde Kuran ağızlarında Allah kelimesi ederek basıp basmayacaklarını merak ediyorum(iran örneğindeki gibi) ama eminimki benim fikriyatımda olan bir çok insan bir çok asker vardır allah demez yobazın allah diyen ağzına basar tekmeyi/mermiyi.

Bu tip numaraların mucidi yezidin babası mavya(muavviye) dir. mızrakların başına Kuran sayfalarını geçirerek Alinin ordusunu pasifize etmişti ...iranda bu tip numaraları yuttular biz bu oyuna gelmeyiz çok şükür tarihten dersler aldık sabırla fetullah efendinin ülkemize dönüşünü bekliyoruz...

Tabi tabi amaç o zaten. Sürgündeki sözde devrik lider hesabı;) Gerekli koşulların hazırlanması için ajanlarda işbaşında.

Ama bu cumhuriyet okadar sağlam temeller üzerine kuruldu ki rüyalarında bile göremezler o günleri. Hayallerle avunurlar. Tabi sehbada...

Geri