Ben şahsen kesinlikle Akp'ye kafadan, yanlıştır gözüyle bakmıyorum. Şu an iktidarda başka bir parti olsa ve biz bugünkü olumsuzlukları yaşasak aynı şeyleri söylerim. Haa şu da var; bu günkü iktidar bugün çıkıp,
-Türkiye'de yoksulluk sınırı 2250TL. Onun için asgari ücreti de bu rakama çekiyorum dese
- İçimizdeki çürükleri temizleyemlim derken toptan askeri karşısına almayıp ordunun yanındayım dese
- Özelleştirmelerde keyfi davranmasa
- Kürt açılımında sorunu etnik görmese ve bölgeye yatırım yapsa ve buna rağmen pkk sorunun bitmediğini görürse, sizin sorununuz aş, ekmek değil. Ülkeyi bölmeye çalışıyorsunuz dese ve müdahele etse
- Sırf yatırımı ülkeye getirmek için başkalarına yalakalık yapmasa
- İsrail'in yaptıklarına tepki gösterirken İran'daki, Irak'taki, Pakistan'daki olayları görmezden gelmese
- Anayasa değişikliğini uzlaşmayla yapsa
- Zengin ile fakir arasındaki alım gücü farkını kapatsa
- İşsizlik, eğitim, sağlık temel sorunken milletin gözünü anayasa, yargı ile doldurmasa
- Milletim bizden anayasayı değiştirmemizi istiyor, biz de milletimizin istediğini yapacağız derken, milletin işsizliğin ortadan kalkmasını istmesini görmezden gelmese
- Pancar kotasından dolayı canı yanan çiftçiye ananı da al da git denmese
- Şehitlere kelle apo itine sayın denmese
- Habur'da savcılar ve müsteşarlar bölücülerin ayağına gitmese
- yolsuzluklar hat safhaya çıkmasa
- oy için kömür dağıtılmasa
- Demokratiklikten bahsedilirken neden seçim barajı %10'un altına düşürülmüyorun açıklaması yapılsa
...
oyumu gönül rahatlığıyla Akp'ye veririm. Ama malesef kazın ayağı başka.