AKP iktidara geldiğinden beri zenginleştiniz mi fakirleştiniz mi?

AKP iktidara geldiğinden beri zenginleştiniz mi fakirleştiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    174
Biz karnımız açkende yaşarız.Önemli olan onurumuzun korunmasıydı.Onu da yerden yere vurdular...

humy61 haklısın gelen zaten lale devrini yaşayıp zenginlşip gidiyor

kardeşim akp ile ne ilgisi var zenginleşmenin.
madem tartışma yapacaksınız adam gibi konular seçin.
zenginlik de zevk gibi görecelidir.

misal bizim işlerimiz ecevit zamanında bozuldu.
yani biz eceviti suçladık mı ki siz şimdi parayla tayyibi suçluyorsunuz.

bu ülkede ekonomi herzaman en son tartışma konusu olmalı bence.
çünkü hiçbir hükümet döneminde ekonomimiz düzelmemiştir.

ceplerimden para taşıyor:D

pkk zenginLesti
TÜRK MILLETI fakirLesti

VATANDASA Para Mi KaLdi ?

Bence normal değil bu konu anormal.Benim bildiğim Rızkı Allah verir Erdoğan değil.
Konu saçma geldi bana.Allah rızkı almak için birini vermek için başka birini getirir.Bu hep böyle olmuştur Allahu Alem...

Bence normal değil bu konu anormal.Benim bildiğim Rızkı Allah verir Erdoğan değil.
Konu saçma geldi bana.Allah rızkı almak için birini vermek için başka birini getirir.Bu hep böyle olmuştur Allahu Alem...

NormaL NormaL
Allah Bir De Akil Vermistir, Yürek Vermistir, Vicdan Vermistir
InsanLara Hakkini Vereceksin

Calisanin Hakkini

Anlinin Teri Kurumadan

Vereceksin

NormaL NormaL
Allah Bir De Akil Vermistir, Yürek Vermistir, Vicdan Vermistir
InsanLara Hakkini Vereceksin

Calisanin Hakkini

Anlinin Teri Kurumadan

Vereceksin

Benim ne demek istediğimi anladın mı?

Yalnız bilmeni isterimki şu an ki sıkıntıların hiçbiri ne Erdoğanla ne Baykal ile ilgili tamamen metafizik birşeydir.Senin anladığın anlamda değil bu sıkıntıların kökeni.

Benim ne demek istediğimi anladın mı?

Yalnız bilmeni isterimki şu an ki sıkıntıların hiçbiri ne Erdoğanla ne Baykal ile ilgili tamamen metafizik birşeydir.Senin anladığın anlamda değil bu sıkıntıların kökeni.

Cok Iyi AnLadim

Tamam Senin Dedigin Gibi OLsun

Neyse, Konuyu Dagitmayayim FazLa

kardeşim akp ile ne ilgisi var zenginleşmenin.
madem tartışma yapacaksınız adam gibi konular seçin.
zenginlik de zevk gibi görecelidir.

misal bizim işlerimiz ecevit zamanında bozuldu.
yani biz eceviti suçladık mı ki siz şimdi parayla tayyibi suçluyorsunuz.

bu ülkede ekonomi herzaman en son tartışma konusu olmalı bence.
çünkü hiçbir hükümet döneminde ekonomimiz düzelmemiştir.

kiminle ilgisi olacak zenginleşip fakilreşmenin anlamadım. iktidara gelen hükümetin öncelikli amacı vatandaşlarının refah seviyelerini yükseltmek değilmidir? e bunu yapamamışsan, üstüne de yaşam şartlarını iyice zorlaştırmışsan suçlanmayı hakemişsin demektir. isminin tayyip ecevit demirel olması bi şey değiştirmez. senin eceviti suçlamamış olmanın kimseyi bağlar yanı yoktur.

ayrıca maddi zenginlik göreceli bi kavram değildir. mal varlığı, parası çok olan zengindir. olmayan fakir.

bu rızk paylaşımı nasıl yapılır acaba. çok çalanın rızkı bol gecesini gündüzüne katıp, alnının teriyle çalışanın rızkı az. evet bu hep böyle olmuştur.

AK partinin allah belasını versin. su anda onların yüzünden 20000 tl borcum var bankalara ve yakında icra gelecek.işte ozamnda ben gidecem meclisi patlatacam..

umarım bi çözüm yolu bulursun arkadaşım. ama bu şartlarda çok zor biliyorum. 20000 tl büyük bi rakam. en azından bizim için diyelim. bu durumda olmana rağmen sana şanslısın diyebiliyorum. çünkü çevremde öyle zor durumda insanlar varki. neyse işte durum kötü

böyle bir şuursuzca bir açıklama yapılabilirmi ya süper tebrik ediyorum bir hikaye vardı aslan bir ceylanı yakalayıp yiyor kalanınıda çakallar gelip yiyor arksındada akbabalar geliyor adamda bakıyor ALLAH herkesin rızkını ayağına gönderiyor bende diyor çıkayım şu ağacın ustunde bekliyeyim nasıl olsa benim rızkımıda gönderir senınkide o mantık o zaman sen devletten senın yaşam şartlarını iyileştirmesini bekleme çık bi ağacın ustune otur nasıl olsa senın değişinle ALLAH rızkını gönderir senin hasta herif

Ekonomik kriz sadece Türkiye'yi değil beraberinde Asya ve Avrupa ülkelerinin hemen hemen hepsini etkisi altına almıştır.doğal olarak dış borç iç borç yabancı payı derken bizide etkisi altina almıştır.Bunda tabiki sayın başbakan Erdogan tertemizdir denilmez yanlız ince elemek gerekirse konuyu bu durumdan daha iyi bir duruma ülkeyi taşıyacak siyasetçide malesef yok.yani kısaca eldeki en iyi yönetimle idare edilecekse bu ülke sayın Erdogandan baskası olamaz şimdilik....

Bu kadar lafın üzerine akp yi kayıranlara söylüyorum.. babam işçi emeklisi annem ev hanımı ... annem daha bugün süt et fiyatlarını esnafı görünce " evvelden de kıtlık açlık kriz oldu ama bu kadarını görmedik " dedi .. daha bunun üzerine de laf edin bakalım!!!!!:thumbdown:

Fakirleşsem gene razıyım , ruh sağlığım bozuldu....

+ dindende iyice soğudum, ağzına allah kelimesini alanıda şerifsiz sanmaya başladım müslümanlık denince aklıma ahlaksızlık hırsızlık hainlik geliyor ...

Ya Rab! Aklıma Mukayyet Ol....

zenginleştik

hem de çok...

kıçımızdaki borç deliği iki santimdi, iki metre bollaştı

sokaklarda dolaşan işsiz sayısı kat kat arttı

borç yiğidin kamçısıdır derler, dış borcumuz, cumhuriyet tarihindeki toplam borç hacmi kadar arttı

bütün bu artışlar, zenginliğin göstergesi değilse nedir?

zenginleştik HAMDOLSUN

Geri