AKP iflasını ilân etmiştir!

XXX “Yetim hakkı” diyenlerin Hakkı’yı yetim bırakanlar olduğunu görüyor, yiyenlere afiyet olsun diyemiyorum. XXX

Yetim Hakkından bahsedenler ırakta filistinde çocukları yetim bırakan emperyalist askerleri için dua edip emperyalist projelerinin uşaklığını yapıyor , o kadar başarılı oldularki yahudilerden ödül aldılar...

dini dili ırkı meshepi herne olursa olsun bu vatan için çalışanın önünde eğilirim ama yiyen çalan hortumlayan sömüren haksız kazanç sağlayan dulun yetimin bu ülkenin garibanlarının dürüst insanların vb........ hakkını yiyen herkim olursa olsun ciğeri yansın verem olsun .

off..hala 3. dönem seçilecek diyen adamlar var..hakkım helal değil size.yarın savaşa gitmekten de kaçarsınız!karınıza türban dayatırsınız elalemin karısına kızına bakarsınız..yetimin hakkını yersiniz.3 kuruş menfaat çıkaracaz diye bu satılık adamlara oy atarsınız..biraz da geleceğinizi düşünün,bu günü değil..sonra evlatlarınız hakkım helal değil size diyecek.haa şunu da diyeyim.3.dönem seçilirse akp küllen batacağız..çünkü halk artık olayın sonuna gelecek..ya kürtler devlet kurar ya darbe olur!

Akp 3 dönem ve hatta 4 dönemde kazanacağı kesin gibi...Referandumda tatlıya şerbet gibi olacak :) padişahlıkları ellerinden alınanlar, fildişi kulelerde halkı küçük görenle çocuk gibi ağlamaya başladı :)

Hayırdır?Tayyibin padişahlığı geri falan mı alındı?Tek padişah o ya, onun için sordum...

Geri