algoritmaA
New member
kardeş afedersin ama senin yaşın kac? aşagılamak yada başka bişey degil niyetim yanlış anlama. bizlerde zamanında savundugumuz fikirlere senin gibi cevaplar ve ornekler veriyoduk bizede guluyolardı. tabi yaş kemale erip konuyu kavrayındca bide gulduk kendimize ayrı mesele. unutma ki su siyasete bulaşan hiç kimse suten cıkma ak kaşık falan degil. ama soylediklerinle ve uslubunla daha buyuk tepki toplarsın sadece. benden sana kucuk bi dost tavsiyesi.
saygılarımla...
yav benim savunduğum burda f.gülen değil sanırım oyle bir izlenim çıkıyor:benim savunduğum f.gülen yanlış yaptı diyte bağlı olduğu cemiyetteki herkezde yanlış yapar vatan hainidr denmesine engel olmak..ve ne yazikki boyle deniyor:
sadece şunu soylum ben ;bir atatürkcü hırsızsa tüm atatürkcüler hırsızdır diyemem eee nasıl oluyorda birileri f.gülen şunun bunu yaptı bağlı olduğu cemiyettki herkez aynı şeyi yapar diyebiliyorlar;bence gülünmesi gerekn birşey varsa bu davranıştı...
ve bu düşüncem aradan 100000000 senede geçse değişmez çünkü hayatta gorulenler sadece bizlerin gormeye gücü yettiğidir?ya gormediklerimiz:......