AKP EZİK PARTİ, Erdoğan EZİK LİDER

sen bi ilk başta erkan tam anlamıyla ordaki tartışmayı kavra sonra konuşalım orda tayyip erdoğan hatta diyor:Hilton ların üst katlarını yaptırmak için hem benm hemde belediye başkanımızın yanına geldi diyor yapılmadı diye bize karşı karalama davaları açıldı diyor doğru da diyor!!!
ya bana chp de savunmayın baykal ın sol kolu gördünüz naptı?!?senin nüfus kağıdında ne yazıyor İSLAM dini yazıyor dimi adam gördün Muhammed in yanına mı gitcen diyor(Haşa dielim de biz) bunlar nerde yaşadıklarını bilmiyor bu zındıklar sonrada bana gelmiş ya öle böle

olamazda zaten bu dakkadan sonra halk gördü o sol kolunun dalga geçer gibi babasının oğlu gibi Peygamber Efendimizle dalga geçtiğini gördü herkes

ustam senin kendini ifade edememek gbi durumunmu var yok yani anlamak içi 10 kere okuyoruz biraz daha açıklayıcı olrmusun??

yaznının kaynak linki eklermisin kaçan

kurallarımız geregi mecburi

ustam senin kendini ifade edememek gbi durumunmu var yok yani anlamak içi 10 kere okuyoruz biraz daha açıklayıcı olrmusun??

katılıyorum

ama sonuçta siyasi partiler oldukları için birazdaha soğukkanlı we pro yaklaşmalılar beceremiyolarsa bırakmalılar. buraya tayyipin şu ana kadarki gaflarını yaptklarını saysam hepimiz düşman olrz baykalın ypamadıklarını yazsak ezikden çok daha fazla sıfat we fiillerle argoyla oturduu yerden inmesi için yorum yaparız. ama siyasete din'i karştrmak biraz fazla bu konuda bunun yeri deil. ama yolszlk konsunda çkanları okuorz kadrolaşma özelleştirme tayyip gerçek bi lider weya halk adamı dil deniz baykal hiç diil ben kimseyi destekleyemiorm sırf bu adamların wasıfsızlığı yüzünden. ne köylüye bağıran wasıfsız, Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığını özgür irade we anlayışını lekeleyen bi adamı desteklerim nede iktidarın bu kadar çok gafının olmasına rağmen hala hala hala hala we hala muhalefet yapmaktan aciz iktidardan daha wasıfsız bi adamı desteklerim.

ben çokmu biliyorum yok abi bilmeme gerek yok adamlar o kadar yüssüzki herşeyleri çkmş ortaya hala bıdı bıdı konuşyolar ama lütfen yani akp'yi korumayın ya akıl war mantık war

ikiside labuşların şahhı

biri
renkli tatlı enik

diğeri

dangalak baba:goz:

baykalı alcan vurcan ince kesim bıyığa
deşcen adamım bunları
postları yarar ancak yayığa

chp muhalefet yapmaktan başka ne yapmış.akp kapatılsaydı görürdünüz o zaman türkiyenin halini.zavallı türkiye durumuna nasıl düştüğünü görecektik.ama şükür Allah yardım ediyor.şunu söylemek yeterli.Allah herkesin gönlüne göre versin...

Yaklaşıyor yerel seçimler

bakalım kim ezik kim değil göreceğiz

zaten ezileceğini anlayan baykal Ergenekondan sonra Doğanın hilton meselesinide avukatlığına soyundu

ama faydası yok

Baykal ben seni bildim bileli eziksin.

waybe ezik lidere baq %45 oy alıyor.%45 oy alan ezikse %17 oy alan baykal ne oluyor sünepe mi ?

ya erdoğan aydın doğanla uğraşabilir mi ya yazık lan!! ne biçim bi adamdır bu erdoğan ayıp be utanmıoda adam tv ye çıkıp konuşuo bide!!

bazıları ezik in ya anlamını bilmiyor yada baykalın geçmişini bilmiyor

yatanı muhalif olmakla geçirmiş , ve bu yaşına kadar bir başbakan olamadığı için derin üzüntü içerisinde olan Bayakl mı daha ezik

yoksa 6 yıl önce krurulan bir partinin girdiği her seçimi kazanarak 6 yıldır iktidar olması mı ezik

neyse sizi suçlamıyorum demekki bilgi kapasitenz okadar

neyapalım

bu zamana kadar kimlerin bizi ezdiğini gördük hala o eski günlerden dolayı düze çıkamadık Allah onlardan haklarımı Mahşerde sorar inşallah Ölü Baykal bu ülke için daha hayırlı olur yılan soksun onun dilini

Ustad bu gidisatin sonuda ergenokon 2 olmasinda demedi demeyin
Aydin dogan denilen adamda bu zamana kadar televizyona cıkmadı birden bire televizyona cıkıp acıklama yapma zorunlulugu hıssetti :) alla alla ne ilginç

Allah başımızdan eksik etmesin baykalı. Çok şey borcluyuz ona =)

yoksa 6 yıl önce krurulan bir partinin girdiği her seçimi kazanarak 6 yıldır iktidar olması mı ezik

neyse sizi suçlamıyorum demekki bilgi kapasitenz okadar

neyapalım

akp nin din istismarı ile , çoğunun kökeni dışarıda olan tarikatların cemaatlarin müridlerinin desteği ile , şiiir okuduğu zaman nerdeyse vatan haini ilan edilen ancak bir süre sonra gelen emirle her türlü desteği sağlayan medyanın desteği ile buralara kadar geldiğini çok iyi biliyoruz .

şimdi sen bütün bunları görmeden akp şu kadarla başa geliyor deyip bu başarıyı tamamen tayyipe bağlarsan akp ye bağlarsan asıl senin bilgi kapasiten olmadığı anlaşılır .bu başarının mimarı abd ve bizim her türlü istismara sömürülmeye razı vatandaşımızdır .akp nin değildir bu başarı .

milletin bilgi kapasitesini ölçene kadar kendine bak .seni burda suya götürüp susuz getircek o kadar insan var ki bu forumda .suskunlar diye meydanı boş bulma (yın)

akp nin din istismarı ile , çoğunun kökeni dışarıda olan tarikatların cemaatlarin müridlerinin desteği ile , şiiir okuduğu zaman nerdeyse vatan haini ilan edilen ancak bir süre sonra gelen emirle her türlü desteği sağlayan medyanın desteği ile buralara kadar geldiğini çok iyi biliyoruz .

şimdi sen bütün bunları görmeden akp şu kadarla başa geliyor deyip bu başarıyı tamamen tayyipe bağlarsan akp ye bağlarsan asıl senin bilgi kapasiten olmadığı anlaşılır .bu başarının mimarı abd ve bizim her türlü istismara sömürülmeye razı vatandaşımızdır .akp nin değildir bu başarı .

milletin bilgi kapasitesini ölçene kadar kendine bak .seni burda suya götürüp susuz getircek o kadar insan var ki bu forumda .suskunlar diye meydanı boş bulma (yın)

+1

birilerinin dizinin dibinde oturmş biri Türkiye Cumhuriyetine başbakan oluyo Mustafa Kemal Atatürk mezarında dönüyordur kimseye eğilmemiş bi liderden böle bi adama üzülüyorum sadece milletmizin bilgisizliine

Zavallı baykal amca kendi ruh halini anlatacak kelimeyi bulmuş fakat onu bile
yanlış yerde kullanmış.Eee eziklik bu olsa gerek.
Diğer yandan aydın beyin kuyruğu biryerlere kıstırılmamışsa ve delikanlıysa
tayyip erdoğanın meydan okumasına cevap verecektir,tayyip beyde çiğ yememişse bu lafları söylüyordur,meydan okuyordur,top şimdi aydın doğan efendide.Her şeyde hayır vardır sözü belki ilerki günlerde eteklerindeki taşları
dökmeye başlayacak olanlar için(umuyorum) vatadaş açısındanda bir bilgilendirme fırsatı olur diye düşünüyorum.Kimin ne foyası varsa çıkar ortayada
ne mal oldukları daha iyi anlaşılır.
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.

Geri