AKP EZİK PARTİ, Erdoğan EZİK LİDER

Kaçan Aşık

Yönetmen
Altın Üye
Reaction score
0
128743.jpg

Futbol izleyicileri arasında son dönemin moda deyimi 'ezik' siyasete de girdi. CHP Genel Başkanı Baykal, Başbakan Erdoğan'ın 'ezik' olduğunu ileri sürdü.

BUNUN ALTINDA EZİKLİK YATIYOR
CHP Lideri Deniz Baykal, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın demokratik basını içine sindiremediğini belirterek eziklik ve tedirginlik sebebiyle saldırganlaştığını söyledi.

Baykal şöyle konuştu: "Bunun altında bu eziklik yatıyor. Yayın organları, bu gerçeği yansıtmakla görevlidir. Almanya’da bir iddianame vardır. Bu sözleri Türk halkına duyurmak her gazetenin görevidir. Başbakan bu görev yerine getirildi diye kimseye kızmaya, vay sen bana şöyle yapmıştın, böyle yapmıştın diye olayı çığırından çıkarmaya yetkili değildir. Ortada bir iddia var. Bu iddianın Türk kamuoyuna yansıtılması bir basın görevidir. Ha bu iddianın cevabını başbakan verirse, cevabı da hiç kuşku yok basın tarafından değerlendirilecektir. Başbakan çıksın cevabını söylesin hepimiz de öğrenelim. Gerçek ortadadır. AKP’nin organize ettiği bir tabloyla karşı karşıyayız. Bu gerçek ortaya çıkıyor. Bu gerçek ortaya çıkınca da Başbakan büyük tepki gösteriyor."

Hürriyet

http://www.ensonhaber.com/Politika/150321/AKP-EZIK-PARTI-Erdogan-EZIK-LIDER.html

yine bel altı vurmaya başlamış bide siyaset yapıyorum der bunada bunun yaptığı siyasi muhalefetlik diil artık kişiselliğe döktü olayıartık kuyruğu sıkıştı ne diceğini bilmiyor!!!

yine bel altı vurmaya başlamış bide siyaset yapıyorum der bunada bunun yaptığı siyasi muhalefetlik diil artık kişiselliğe döktü olayıartık kuyruğu sıkıştı ne diceğini bilmiyor!!!

arkadşm ne dediini tam anlamadık açıklarmısn
yani sözün kime onu bile anlamadık :saskin

Baykal son cırpınışlarındasın,bunun en ıyı farkında olan sensın,
Bı deyım vardır"Liderligi tepede bırakmak lazım"
Bence dahada rezıl olmadan bırak Chpyi,yeterı kadar rezıl ettın cunku.
Senın yuzunden Sol %7-8 cıvarlarında oy kaybedıyo.

kİŞİsellikten bahsetmissinde...

Erdogan ve aydın dogan ' ın arasındaki....kişisel tartı$ma deilmi sence ??

Chp nin yaptıkları günden güne su üstüne çıkıyor siyasette yorum yapmam fakat icraatler ortada chp senelerdir muhalefet hala da öyle bir yardımı olmadığını düşünüyorum hükümete...

Baykal son cırpınışlarındasın,bunun en ıyı farkında olan sensın,
Bı deyım vardır"Liderlidi tepede bırakmak lazım"
Bence dahada rezıl olmadan bırak Chpyi,yeterı kadar rezıl ettın cunku.
Senın yuzunden Sol %7-8 cıvarlarında oy kaybedıyo.

büyüklerden bi başbakan bu adam olamadı
sözünün arkasında durup rodosa bile yüzmedi :D
başbakan olsa da kurtulsak bu gidişle bırakmicak siyaseti

akp iktidarda olduğu sürece yanında mutlaka bir sol parti olacak veya olmak zorunda çünkü siyaset çok yönlü bir oyun ama deniz baykal gitmeli derim

Sayın Deniz Baykal'ın ağzından bal damlıyor bal. Ezik Sayın baykal hemde ne ezik. O ezikliği yüzünden bunlar halkçı kesildi başımıza milletçi kesildi özgürlükçü kesildi. Ama biz biliriz onların ciğerini. Daha düne kadar şeriatcıydı bunlar.

yaa bu baykal :D iyice magazinselleştirdi adam kukla gibi ne konuştuğu belli değil
:D çok merak ediyorum başbakan olursa birgün (hiçbir zaman olamaz da ) hadi diyelim oldu bir gün çok merak ediyorum ne yapıcak :D zuahah

büyüklerden bi başbakan bu adam olamadı
sözünün arkasında durup rodosa bile yüzmedi :D
başbakan olsa da kurtulsak bu gidişle bırakmicak siyaseti

zauhahah haklısın yaa ben artık bu adama komedyen gibiymiş sanki rol yapıyormuş gibi bakıyorum :D adam tam komediya izle izle gül :durdurun

Hangi muhalefette İktidara ''ezik''
diyen bir siyaset anLayışı wardır biLmiyorum
BaykaL artık hadiini aşıyor.İktidara değil £rdoğan'a Karşı imaLarı Nedense.SoLun Kara bir Lekesi BaykaL !

BaykaL artık CHP'nin o eski çizgisini resmen kazıdı! Bu sözLeri söyLeyerek BaykaL büyük bi ezikLik yapmı$..Ben AKP'yi savunmuyorum veya Erdoğan'ı...Aydın Doğan mevzusuna geLince geçen seneLerde Aydın Doğan Erdoğan'ın adamıydı Erdoğan'ın aLeyhinde haber yaptı diye nasıLda araLarı açıLdı ? Burdanda gayet açık ve net oLarak anLa$ıLıyor ki tarafsız haber yapanLarı veya gerçekLeri ortaya atanLarı bi $ekiLde sindirmeye çaLı$ıyor AKP...
Ayrıca $uda var BaykaL soLcu moLcu değiLdir...!
Konu$maLarı ve oLayLara yakLa$ımını ben bir soLcuya göre a$ırı derecede tutucu görüyorum.
Dediğim gibi BaykaL partiyi zaten parseLLemi$ kendisine kar$ı çıkanı Erdoğan gibi direk postaLıyor partiden...Bugün CHP'nin içinde oLması gereken SosyaL Demokrat aydınLarın hiçbirisi yok.BunLar BaykaL döneminde fi$LendiLer..Aynı $ekiLde Erdoğan AbdüLLatif $ener'den de rahatsızdı.Erdoğan'da GerçekLeri söyLeyenLer BaykaL gibi fi$Liyor direk..
Sonuca geLeLim eğer ortada bir ezik varsa sadece Erdoğan değiL BaykaL'dır.Çünkü ikiside birbirinden farksızdır bana göre.Ama bir siyasetçinin "ezik" Lafını kuLLanması kadar bir ezikLik yoktur kanımca...

Baykıldan başka bir işe yaramaz ki =) en iyi yaptığı işi mesleğini yapıyor bırakın...

kİŞİsellikten bahsetmissinde...

Erdogan ve aydın dogan ' ın arasındaki....kişisel tartı$ma deilmi sence ??

sen bi ilk başta erkan tam anlamıyla ordaki tartışmayı kavra sonra konuşalım orda tayyip erdoğan hatta diyor:Hilton ların üst katlarını yaptırmak için hem benm hemde belediye başkanımızın yanına geldi diyor yapılmadı diye bize karşı karalama davaları açıldı diyor doğru da diyor!!!
ya bana chp de savunmayın baykal ın sol kolu gördünüz naptı?!?senin nüfus kağıdında ne yazıyor İSLAM dini yazıyor dimi adam gördün Muhammed in yanına mı gitcen diyor(Haşa dielim de biz) bunlar nerde yaşadıklarını bilmiyor bu zındıklar sonrada bana gelmiş ya öle böle

valla abijim CHP'nin bu kadar yolsuzsuzlk yaptıına tanık olmadm yane sen oldysan bilmiyorm:D:D

olamazda zaten bu dakkadan sonra halk gördü o sol kolunun dalga geçer gibi babasının oğlu gibi Peygamber Efendimizle dalga geçtiğini gördü herkes

Geri