Akp 'den Satılık Türkiye !!

Ya arkadaşlar bu millet ne siyasetçiler gördü.
Masonlarmı koministlermi amerkan uşaklarımı

Ya bişey sorcam bu adamları bizler başımıza getiriyoruz.
Demokrasi diyerekten naralar atıyoruz. Bazen bakıyorumda avrupa ülkelerinde halen krallıkla ve diper ülkerlerde askeriye ile yönetilen ülkelelerin durumu bizlerden daha iyi.

Şahısıma göre tamam demokrasi güzel bir olay ama çoğunluğun kararları yanlış ise doğru kararları olan azınlığa hükmediyor.

Sizce demokrasi yönetim biçimi tartışmaya açık değilmi.

İnsanların arkasında konuşmak kolay nedir mesela "Ülkeyi satıyorlar, pahalılık, zam enflasyon" gibi şeyler.

Abiciğim bu adamları tanzanya vatandaşları seçmiyor sizler seçiyorsunuz.

Bu iş böyle net ortamından iki lafla olmaz aslanlar gibi meydana çıkılıp gerekirse bu adamları devirmekı lazım.

Ama nerde Türk insanı olarak lafta üstümüze yoktur bağırır çaığır ortalığı lafla dağıtırız.

Ama; ama diyorum iş icraata gelince inanın herkez sus pus olur.

Birir deseki size bu adamları seçmeyelim. Herkez tamam der. Gelvelakin sanıktan yine bu adamlar çıkar.

Saygılarımla...

tesbitin doğru arkadaşım
yanlızca bir yanlışın var,hepimiz gibi

onları biz seçiyormuşuz gibi yapıyorlar
partiler seçiyor
biz tasdikliyoruz

biz adaya oy vermiyoruz
adamda çıkabilir
odunda
belkide sadece cekette seçiyor olabiliriz

oraya ne koyduklarını bilmeden oy veriyoruz

Allahaşkına benimmi Türkçem kıt yoksa senmi yazmayı biliyorsun...Bırak bu emo

ağızlarınıda normal bi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gibi yaz...Bide gelmişsin burda

ahkam kesiyorsun emo diliyle...Memleketin geleceği emoların eline kaldı anlaşılan...Forumda artık özel

bi bölüm açılsın bu arkadaşlar için.. Çünki günden güne bunların ne yazdıklarını anlamakta biz zorluk

çekiyoruz TC vatandaşı olarak...

türk dil kurumumusun arkadaş sanane ??? sen anlam bütünLüğünü bi harfe bağLadıysan o senin sorun emo ne ya o ne ya sen TC vatandaşıysan emocuLar ( o neyse ) qC vatandaşımı ? ahkam falan kesmiorum görüşümü biLidiriorum he istersem istediğim kadar da ahkam keserim burası serbest kürsü . sen benim harfime takılıcağına konuyla ilgilensen dahah iyi olur. snn icin düzgün yazmaya calıstım ;) q'ya ne kadar cok sazan takılıo yaa :D
qqqqqqqqqqqqqqq :D

konu sapmasın artıqqqq yeter..

ya$asın q
q9.gif

Kardeş biz onu facebook'da eskittik zaten :)

2hdwav6.jpg

buda snn seviyen.. herqes i$ine baqsın ethh satıorus hadi engeLLein !

***** da al git ulann
babalar gibi satarız
SAYIN ö.... aldığı KELLELERİN hesabını veriyor ....vs bunlar da sizin savunduğunuz adamın seviyesi bu seviyesizi savunların seviyesini sen hesap et artık

bak senin için görüntü resmimi de değiştirdim resmi gördükçe seviyem aklına gelsin sana verdiğim cevapları da hatırla...
sana verdiğim her cevabımı okuduktan sonra kullanıcı resmime bak çünkü hiç istisna olmucak hep resmimdeki gibi olcak

Daha önce de belirttiğim gibi Tayyip Erdoğan hükümeti durmayacak ve yoluna devam edecek. İşin daha vahim tarafı bu yolda Tayyip Erdoğan hükümetine yoldaşlık edecek milyonlarca insan olması. Bu nasıl bir zihniyettir hala anlamadım, daha doğrusu Türk halkının böylesine bir tercihi içine nasıl sindirdiğini aklım almadı. Ben Türk halkını milli değerlere fazlasıyla bağlı, vatanının bir çakıl taşını bile vermeyecek bir millet olarak tanırdım ki yanılmışım. Neden mi? Çünkü Türk milletinin büyük bir bölümü "bal gibi de pazarlarımcıların" yanlarında.

Yazının tamamı

YAW BUKADAR OLMAZ ADAM ULKEYI SATTI DION BU DUNYANIN HERYERINDE BOLEDIR ULKE SATMA DIE 1 SE YOK ADAM YABANCI YATIRMI CEKMESE SEN SIMDI NE YAPARDIN ULKE ICIN CALISAN HERKEZ SUCLANIR meyve veren agac taslanır

yabancı kaynak yatırımı olmasa sen evınde oturamazsın bıle sımdı herkez para yok dıe maas az dıe yakıno faturalarını odeyemıo falan ulkeye bukadar yabanıcı yatırım gırerken bıle ulke kalmınmıs deıl sen kalmıs buna ulke satılıo dıon

turkıye baska 1 ulkeye yatırm yapınca sevınıyonuz onlar yapınca satılıo olu ulke yapmayın arkadasar ulke satılmaz bırı demıs zamanı gelınce hesap sorulur dıe goruz ERGENEKONU hesap soruloyor sıyası partı ızmı vemıyeyım sımdı herkez bılıo

konu sapmasın artıqqqq yeter..

ya$asın q
q9.gif

evet konu sapmasın
Türkçe mesaj yazmak ile ilgili kuralı okursan ve bundan sonra alfabemizde q harfinin bulunmadığını da göz önünde bulundurursan ve buna binayen mesajlarını anlaşılabilecek bir şekilde ve de konuyla ilgili yazarsan,
sdtuslu ile beraber sürekli aynı şeyi tekrarlayacaksan forum oyunları bölümüz mevcuttur
birbirinize kapak mapak orda daha rahat atarsınız

bu söylediklerime uyulursa, konunun sapacağını hiçte sanmıyorum
ikinizi de tekrar uyarmayacağım!

Arkadaşlar lütfen tartışmalarınızı olayı kişiselleştirmeden forum kuralları çerçevesinde
birbirimizin görüşlerine saygı göstererek ve dilimizede sahip çıkarak yaparsak herkes
adına daha düzeyli bir tartışma olacaktır teşekkürler ve iyi forumlar dilerim.

yabancı kaynak yatırımı olmasa sen evınde oturamazsın bıle sımdı herkez para yok dıe maas az dıe yakıno faturalarını odeyemıo falan ulkeye bukadar yabanıcı yatırım gırerken bıle ulke kalmınmıs deıl sen kalmıs buna ulke satılıo dıon

turkıye baska 1 ulkeye yatırm yapınca sevınıyonuz onlar yapınca satılıo olu ulke yapmayın arkadasar ulke satılmaz bırı demıs zamanı gelınce hesap sorulur dıe goruz ERGENEKONU hesap soruloyor sıyası partı ızmı vemıyeyım sımdı herkez bılıo

yatırım ayrı şey özelleştirmek ayrı şey satmak bambaşka bişey bizim bahsettiğimiz satmak örneğin telekomun 6 yıllık karına satılması gibi tüpraşın peşkeş çekilmesi gibi..

uLusaLcıLara seLam durmak yok yoLa devam ...

satmayaLımda uLuSaLcıLarmı yesin ergenekondaqi yiyenLeri gördüq,kimi kiLise üyesi,kimi yunan adaLarı dayanı$ma cart curt derneği kurucusu,kimi pkk kurucusu,kimisi aponun yaLakası,KİMİ cumhuriyetçi diye dine saLdıran kimisi miLLiyetçi diye katiL oLan kimiside orgenarele suikast düzenlemeye çaLışan qendini biLmezz bunnara mı para yedirecek devLet...! buna satma değiL küreseL sermaye dioLar yanii kendi yağıyLa kavruLamayanLara yağ takviyesi...paranız varsa siz aLın aLdınızda satmadıq mı _? eLbetteqi zarar eden kurumLar satıLacaktır devLete niye küLfet oLsun _????????​

bu yorumu yapan ve onu destekleyen bünyelere karşı verdiğim cevap dolayısıyla burada mesajımın editlendiğini varsa***** cevabımı göremediğinizi düşünün... boşlukları kendiniz doldurun ...:vur

gamshe_Lee gerçekten senle bir konu hakkında tartışılmaz çünkü saygısızsın bir kere karşındakini dinlemeyi bilmiyorsun dediklerini bir kere bile düşünmüyorsun valla yoksa sende adnan hoca tarafından beyni yıkananlardan mısın diye düşünmeye başladım bu kadar saçma bir şekilde de konuşulmaz yani ve bir sürü -halk diliyle- kapak yemişken hala pişkin pişkin konuşuyon pes doğrusu ...

hükümet iyi çalışıyor...........................

yabancı kaynak geliyor

avrupalılar para getiriyor

araplar para getiriyor

özelleştirmeden para geliyor

enflasyon düşüyor

iyi yatırımlar yapılıyor ..........................

hepsi iyi de

çifçi ben almadım diyor

memur ben almadım diyor

işçi ben almadım diyor

esnaf ben almadım diyor

bu paralar nerede o zaman

yada biri yalan söylüyor.............................

20j36o4.jpg

Geri