AKP den Demire'le Okkalı Cevap

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
Demirel türban konusunda "ıstırap içindeyim" dedi. Ak Parti'nin cevabı gecikmedi.
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ile Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in, türban düzenlemesi ile ilgili açıklamalarını değerlendirdiler.

ZAMANINDA ÇÖZSEYDİ DE ISTIRAP YAŞAMASAYDIK

Meclis’te AKP Grup toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in türban düzenlemesine ilişkin, “Türkiye huzursuzluğa itilmiştir. Büyük ıstırap içerisindeyim. Fevkalade üzgünüm" açıklamalarına tepki gösterdi. Çiçek "Zamanında çözseydi... Ciltler dolusu sözü var millete. Zamanında çözseydi millet bunlarla uğraşmazdı. Ciltler dolusu, bu konuda verdiği sözler var kamuoyuna. Gazete sayfalarını açın, bakın. Zamanında bunları çözseydi, kimse bu ıstırapları yaşamazdı."

Adalet Bakanı Memet Ali Şahin de tepkisini “Allah şifa versin" sözleriyle dile getirdi.

http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=127979

Doğru demiş. Zamanında hortumcu kardeşinle zaman geçireceğine
zamana yayılan çözüm üretseydin şimdi böyle alelacele olmazdı hiçbirşey.
Bu bir sorun ve bi şekilde çözülmesi lazım.
Görmemezlikten gelerek ülke yönettiler.
Bi de hala konuşuyor.

islamın şartınadn dahamı önemli Bu türban dediğiniz yada imanaın yada 32 farzın.Gerçekleri görmeye davet ediyorum.siyasetciler malzeme vermeyelim.

"Verdimse ben verdim" sözünün babası, "Dündür bugün bugündür" lafının mucidi. "Bir elinde Kuran işte geliyor nurlu Süleyman" sloganın aktörü ve gelmiş geçmiş tüm zamanların en büyük siyasi münafığı şu Morrison Süleyman a da bakın hele.Millet ıstitap içindeymiş.Bak sennnnn

Evet doğru .senin altıdefa gidip 7 .kez gelmene rağmen bu ülkenin onca yılını çalıp laf ebeliği yapmaktan öteye geçmeyen icraatlerından dolayı büyük ıstırap içinde.

"Verdimse ben verdim" sözünün babası, "Dündür bugün bugündür" lafının mucidi. "Bir elinde Kuran işte geliyor nurlu Süleyman" sloganın aktörü ve gelmiş geçmiş tüm zamanların en büyük siyasi münafığı şu Morrison Süleyman a da bakın hele.Millet ıstitap içindeymiş.Bak sennnnn

Evet doğru .senin altıdefa gidip 7 .kez gelmene rağmen bu ülkenin onca yılını çalıp laf ebeliği yapmaktan öteye geçmeyen icraatlerından dolayı büyük ıstırap içinde.

Demirel Ecevit zamanında Ülke bölünecek diye korkular ve satılık yerler yoktu.İnsanlar zor geçiniyordu ama mutluydular...

Demirel Ecevit zamanında Ülke bölünecek diye korkular ve satılık yerler yoktu.İnsanlar zor geçiniyordu ama mutluydular...

Demek insanlar mutluydular öylemi.

Mesela Ecevit in başbakan olduğu dönemde çıkan ve türkiyeyi uçurumun kenarına getiren 2001 ekonomik krizin de insanalr mutluluıktan göbek atıyordu yani.

hatta esnafın çoğu iflas edip kepenklerini kapatırken mutluluık göz yaşı döküyordu.

İTürkiye tarihinde bir başbakana çaresiz bir vatandaş yazar kasa fırlatırken bunu mutluluktan yapıyordu sanırım.

ve yine ecevit ve demirel zamanında insanlar kemek ,tüp ve benzin kuyruğunda çile çekerken meğer insanlar bu durumdam gayet memmunmuş

Vyebeee insanlarımızı nekadar mutlu mesutmuşda haberimiz yokmuş

eski siyasetçilerle uğraşmaları ve onları kaale almaları acizliklerini gösteriyor sadece
vizyon sahibi liderler ve kadroları böyle şeylerle uğraşmaz

Heralde Şimdi Bankaya Olan Kredi ve Kredi Kartları borçlarından dolayı Faiz geldiğinde Mutluluktan Uçuyordur Benim Halkım...

Yada Pancar Ekemeyen Buğday Ekemeyen çiftçim mutluluktan ağlıyordur...

Esnafım Akp li süpermarket zincirlerinin şehri ele geçirmesinden değil mutluluktan ağlıyordur...

Memurum ödeyemediği kirası alamadığı bir kilo meyva için ağlamıyordur Mutluluktan ağlıyordur...

Emekli kuyruğunda babası ölen kişi mutluluktan ağlıyordur...

Yada 20 ytl lik yardım için ziraat bankasının önünde ezilen kişide mutluluktan ağlıyordur....

Biz Alıştık Ağlamaya... Ama Erdoğan Artık Benle Beraber Anamıda Ağlatıyor....

Yazıkkkk.....

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Konuyada Şöyle bir cevap verelim :

Onların Hocaları Erbakan Türbanı Cumhuriyet Rejiminin karşısında göstermeseydi, İmam Hatipleri Arka Bahçesi ilan etmeseydi. Bu ülkede bu problem meydana gelirmiydi ? Sormak lazım

Mesela Ecevit in başbakan olduğu dönemde çıkan ve türkiyeyi uçurumun kenarına getiren 2001 ekonomik krizin de insanalr mutluluıktan göbek atıyordu yani.

hatta esnafın çoğu iflas edip kepenklerini kapatırken mutluluık göz yaşı döküyordu.

İTürkiye tarihinde bir başbakana çaresiz bir vatandaş yazar kasa fırlatırken bunu mutluluktan yapıyordu sanırım.

ve yine ecevit ve demirel zamanında insanlar kemek ,tüp ve benzin kuyruğunda çile çekerken meğer insanlar bu durumdam gayet memmunmuş

Ecevit'in iktidarları döneminde ekonomik zorluklar olması çok doğaldır. Çünkü o İngiltere ve Amerika'ya restini çekerek Kıbrıs'a girmeyi gözel alacak kadar idealist bir siyasetçiydi. Bugün Kıbrıs'ın yarısı Türk toprağı ise bunu Ecevit'e borçlular.

Bugün DTP'liler mecliste askerimize hakaret edebiliyorsa, Türk Ordusu sözde kürdistanda kimyasal silah kullanıyor köy boşaltıyor sivil vuruyor gibi şerefsiz iddialarda bulunuyorsa, Amerika'n başkanının elini öpüp icazet almadan kuzey ırak'a bir tek bomba bıiyrakamıyorsa bunu da Tayyip Erdoğan ve yandaşlarına borçlular.

2001 krizinden bahsedenler, o kriz AKP yi iktidara taşımak ve Türkiye'yi islamlaştırmak için yaratılmış bir suni krizdi. O devirdeki siyasi kadroları tasviye etmek Tayyip'in önünü açmak için yaratılmış manipülatif bir hareketti. Buyrun dünya krizle çalkalanıyor Türkiye'de tık yok bunun nedeni mevcut hükümetin tüm milli serveti yok pahasına satmasından kaynaklanıyor olabilir mi? Yabancılara toprak satılmasına izin verildiği gün her şey bitti zaten. Filistin gibi satmaya başladık topraklarımızı.

Erbakan'ın iktidarının ardından Başbakanlık personelinden hizbullahçı memurlar tutuklanmıştı. Bu AKP iktidarının ardında hizbullahçı müsteşar, müdür tutuklanmazsa iyidir. Bunlar daha üst düzey kadrolaştı çünkü.

yaw bırakın bunlarıda işinize bakın ben ne yaptım diye sorun kendinize .ülkeyi senelerce ben olmazsam kominizim gelir diyen bir kaç kendini ülkenin sahibi sanan hortumcuları savunmayalım burda evet ben ecevit gibi düşünmem belki ama onun gibi düşünmesemde ve o bu ülke için yeni şeyler üretememiş olsada hiç değilse samimiydi demirel gibi senelerce insanları yalanla ve laf ebeliği ile oyalamadı yapabildiği o kadardı

Yazarlar

13 Şubat 2008
Yılmaz ÖZDİL [email protected]

Istırap...

Dün, bizim gazete nostalji yapmış...

Demirel manşet.

"Halk bölündü, ülkenin huzuru bozuldu, büyük ıstırap içindeyim, fevkalade üzgünüm" demiş.

*

Bi nostalji de ben yapayım.

Yazmıştım... Gene yazayım.

*

536 imam hatip lisesinin 327'sini tek başına açarak, erişilmesi adeta imkánsız bir rekor kıran kimdir?

a) Barack Obama.

b) Veli Küçük.

c) Maldonado.

d) Muhtar Kent.

e) Süleyman Demirel.

"Hákim kılınacak olan şeyler, İslam'ın getirdiği ana kaidelerdir, sünneti seniyyedir" diyen kim?

a) Sünnetçi Kemal Özkan.

b) John Rambo.

c) Hidayet Türkoğlu.

d) Bart Simpson.

e) Süleyman Demirel.

"İmam hatipler, imam yetiştirsin diye açılmadı. Dinini bilen doktorlar, avukatlar, mühendisler olsun diye açıldı" diyen toplum mühendisi kim?

a) Cemil İpekçi.

b) Jack Bauer.

c) Burhan Altıntop.

d) Çinturato Pirelli.

e) Süleyman Demirel.

"Müslüman bir ülkede, dinini bilen insanlardan niye korkuluyor ki" diye soran mütedeyyin isyankár kim?

a) Haile Selasiye.

b) Paris Hilton.

c) Memati.

d) Amy Winehouse.

e) Süleyman Demirel.

"Türkiye, laikliği dinsizlik olarak anlamış" diyen felsefe insanı kim?

a) Charles Bukowski.

b) Ayn Rand.

c) Alexandr Sergeyeviç Puşkin.

d) Acun.

e) Süleyman Demirel.

Türkiye'nin usul usul getirildiği "ıstıraplı" noktada, laikliği savunacak belki de en son kişi kimdir?

a) Justin Timberlake.

b) Recep İvedik.

c) Kostas Karamanlis.

d) Shrek.

e) Süleyman Demirel.

Bu konuya en güzel cevap bu makale.Dünkü din sömürücüsü bile bugün isyan ediyor yapılan sömürülere ve "Bu kadarına pes" deyip ızdırap duyuyormuş.Herhalde çektigi ıstırap bu günleri görmemizdeki kendi payınıda hesap ediyordur.

Cemil Çiçek açıklama için cevap için teşekkürler.. *************ülkeye ne getirmişte yerinde oturmasını bilmiyor hala :) ciltler dolusu yanlışlarının hesabı daha bitmedi
bıraktıgı balçık hala temizlenmiyor puahh ;)

Lutfen ciddiyetsiz ve hakaret olarak algılanan yorumlarda bulunmayınız

bugun kapatılan kepenk sayıları artmadı değil mi
bugun yazar kasayla gelene ''kasanı da al git''diyen biri yok basımızda
dün insanlar birşey almak için kuyruk çilesi çekiyolardı.bugun onları nakit alacak gücleri yok.herşey karttan geçiriliyor.millet zamanında birşeyler almak için beklerken bugun 1 tane ekmek için birbirlerini eziyorlAR kuyruklarda..

kusura bakma ama sen nerde yasıyorsun arkadasım?bir kriz oldu diye bi daha olmayacagının da garantisi mi var.unakıtan gencliği boyle oluyor heralde..

Geri