Akp de Skandal Görüntüler

fatih pala

Banned
Reaction score
0
İçkili aday tanıtımından sonra AKP şimdi de Güngören Belediye Başkan Yardımcısı Rahmi Berber,'in şok görüntüleriyle çalkalanıyor. İşte AKP'deki çürümenin tavan yaptığı son nokta.

AKP'li Güngören Belediye Başkan Yardımcısı Rahmi Berber,'in makamında bir kadınla cinsel ilişkiye girdiğini gösteren kaset ortalığı karıştırdı. Berber güvenlik kamerası kayıtlarının bulunduğu iddiaları üzerine, bir hafta önce istifa etti.

İstifanın ardından ortaya çıkan kamera kayıtlarında tesettürlü bir kadınla makamında birlikte olduğu görülen evli ve iki çocuk babası 43 yaşındaki Rahmi Berber, "Tamamen özel bir şey. Çok kısa bir dönem bir hanım kardeş, hanımcağız vardı. Belirli bir diyaloga girdik. Ama daha sonra bitti gitti" dedi; ancak istifa gerekçesinin bu kaset değil, 'yorulması' olduğunu söyledi
GÖRÜNTÜLERDE NELER VAR
Güngören Belediyesi'nin güvenlik kamerası kayıtlarına göre, 'özel ilişki', 28 Ağustos 2008 saat 19.39'da şöyle yaşanıyor: Tesettürlü 25-30 yaşlarında bir kadın, Belediye binasına girerek Belediye Başkan Yardımcısı Rahmi Berber'in odasına yöneliyor. Kadını karşılayan Berber, odasının ışığını kapattıktan sonra makam koltuğuna geçiyor. Bu sırada kadın rahat hareketleriyle dikkat çekerken, Rahmi Berber'in bir ara masasının etrafında ahlaka uygun olmayan bir biçimde dolaştığı görülüyor. Yarım saat sonra kadın toparlanıyor.Berber,öperek uğurladığı kadının ayrılması sonrası odayı toparlıyor.

"YORULDUĞUM İÇİN BIRAKTIM"
Güngören Belediyesi ve AKP ilçe teşkilatında günlerdir konuşulan görüntüler, şimdiye kadar ortaya çıkmamıştı. Partililer, Rahmi Berber'in istifa gerekçesinin bu görüntüler olduğunu söylerken, Berber ise bu iddiayı şöyle yalanladı: "Bunun istifamla ilgisi yok. Görevimi uzun zamandır bırakmayı düşünüyordum. Sayın başkana da istifa etmeyi düşündüğümü söylemiştim. Görüntülerde ne olduğunu çok fazla bilmiyorum. Gayriahlaki bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Bu görüntü iddiaları beni yıprattı. Fakat siyaseten değil. Yorulduğum için görevimi bıraktım. Elhamdülillah yaptığım işle ilgili herhangi bir sıkıntı yok. Kaldı ki, partili arkadaşlarımla hiçbir problemim yok. Görev süremde hep doğru olan şeyleri yapmaya çalıştım."

"EVET BİR HANIMCAĞIZ VARDI"
Kamera kayıtlarında neler olduğu anlatılınca ilişkisini kabul eden Rahmi Berber, şunları söyledi: "Tamamen özel bir şey. Çok kısa bir dönem bir hanım kardeş, hanımcağız vardı. Belirli bir diyaloğa girdik. Ama daha sonra bitti gitti. Kapandı gitti. 5 yıl boyunca görev yaptım. Kimse bana hırsızlık, adam kayırma gibi suçlar işlediğimi şeyler söyleyemez. Sonuçta yanlışımız vardır. Yanlış yapmışızdır. Olmaması gereken bir durum yaşandı gitti. İcraatımızla çok fazla ilgisi de yok." Facebook, Xing gibi arkadaşlık sitelerine üye olan Rahmi Berber'in bu sitelerdeki profilinde Belediye Başkan Yardımcısı olduğu da yazıyor.

AKP Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un da benzer nedenlerden dolayı adaylıktan çekildiği iddia edilmişti

not............bız yapınca zına haram dıyenler akp yapınca sıyasette olur dıyorlar ?? akp lı arkadaslar a ???

kaynak=http://www.milligazete.com.tr/haber/akpde-skandal-goruntuler-116087.htm

Ben akp nın bılınmeyen duyulmayan konularını gundeme getırmeye calısıyorum turk um ve muslumanım ama yanlıs yapılanlara karsıyım chp mhp dsp akp hangı partı olursa olsun yanlıssa yanlıstır ayrımcılık yada kendı fıkırlerımı desteklemelerı fark etmez TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNE zarar verecek her turlu olaylara karsıyım suan basımızda akp var ve onların yaptıkları onemlı oldugu ıcın akp den genelde bahsedıyorum basımızda chp olsa yanlıs yapsalar onlarda laık ATATÜRK cüyüz dıyorlar dıye gerceklerı arastırmayacakmıyız onemlı olan vatandır( Vatanı olmayan milletler yok olmaya mahkumdur )M.KEMAL ATATÜRK ............................................

rezillik
özel ilişkin seni ilgilendirir
yani ahlaksızlığın sana ait
ama halkın oylarını alarak geldiğin makamda yapman...
hoş
böyle bir şeyi yapacak kalitesizlikteki birinin değil makam sahibi olması halkın karşısına çıkarılması bile vahim bir hata...

kılıçdaroğlu çok haklıymış
bunlar mücahitti mütaahhit oldular artık herşeye müsaitler

saman altından su yürütüyorlar

benim beğenmediğim o başa takılan 1 metrelik bez dediğim

işte bu gibi olayları saklıyor

anadolumuzun başörtüsünü bırakıp bu filistin bezine dönersen

daha çoooooook böyle olay olacaktır

İstifanın ardından ortaya çıkan kamera kayıtlarında tesettürlü bir kadınla makamında birlikte olduğu görülen evli ve iki çocuk babası 43 yaşındaki Rahmi Berber, "Tamamen özel bir şey. Çok kısa bir dönem bir hanım kardeş, hanımcağız vardı. Belirli bir diyaloga girdik. Ama daha sonra bitti gitti" dedi; ancak istifa gerekçesinin bu kaset değil, 'yorulması' olduğunu söyledi

Tabii kolay değil; insan 43 yaşından sonra makam odasında edepsizlik yapacak kadar azınca yoruluyor. Üzmezgiller familyasından olsa gerek. Yakında hanımının tv ekranlarında pişmiş kelle sırıtır vaziyette hallerini görürürüz artık.

Lütfen konuyu almış olduğunuz kaynaktaki başlık ne şekilde atılmış ise burada da aynı başlığı kullanınız
sizi bu konuda son kez uyarıyorum tekrarında yine farklı bir başlık ile konu açarsanız cezalandırılacaksınız bilginiz olsun.

Görüntülerde neler var

84951.jpg

256985.jpg

Görüntülerde neler var

Güngören Belediyesi’nin güvenlik kamerası kayıtlarına göre, ’özel ilişki’, 28 Ağustos 2008 saat 19.39’da şöyle yaşanıyor: Tesettürlü 25-30 yaşlarında bir kadın, Belediye binasına girerek Belediye Başkan Yardımcısı Rahmi Berber’in odasına yöneliyor. Kadını karşılayan Berber, odasının ışığını kapattıktan sonra makam koltuğuna geçiyor. Bu sırada kadın rahat hareketleriyle dikkat çekerken, Rahmi Berber’in bir ara masasının etrafında yarıçıplak dolaştığı da görülüyor. Yarım saat sonra kadın toparlanıp başını örtüyor. berber, dudaklarından öperek uğurladığı kadının ayrılması sonrası odayı toparlıyor.

http://www.haberalemi.net/84951_AKParti-de-Yeni-Bir-Kaset-Skandali-Daha.htm

* AKP’de skandal görüntüler -
akpde-skandal-goruntuler-medium-0.jpg

Kamuoyu, önceki gün polislere "gay" ve "dost" açılımı getirileceği yönündeki açıklamanın şokunu atlatamadan AKP'li bir Belediye'de fuhuş skandalı patlak verdi.

İçkili aday tanıtımından ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne getirilecek "gay" açılımından sonra AKP'de şimdi de bir Belediye Başkan Yardımcısı'nın şok görüntüleri yozlaşmanın geldiği noktayı ortaya koydu. Vatandaşlar, "AKP bu gidişata neden dur demiyor? Ahlaki çürümenin boyutları korkutucu!" yorumunda bulunuyor.

http://www.milligazete.com.tr/haber/akpde-skandal-goruntuler-116087.htm

yarasın sana türbanlılar başkanım.

Lütfen konuyu almış olduğunuz kaynaktaki başlık ne şekilde atılmış ise burada da aynı başlığı kullanınız
sizi bu konuda son kez uyarıyorum tekrarında yine farklı bir başlık ile konu açarsanız cezalandırılacaksınız bilginiz olsun.

amma uyardın kardes :) baslıgı degıstırınce daha cekıcı oluyor konular :))

insan bunları böyle görünce

milletin neden AKP li olduğunu anlıyorum

tüm AKP li belediyelerde

genelevi neden kapatıyorlar......................?

wahh wahh tüm yiyici takımı birleşmiş bence siz parti kurun, saadet cumhuriyet ve millyet partisi ama, hepsinş toplasan gene muhalefet gene muhalefet:)

sen kardes once kım oldugunu acıkla sonra dınını sonra amacını acıkla oyle yorum yap bence akp de yolsuzluk olur ıyıdır dıyorsunuz adam karı...... atlıyor evlı bıde ıyı dıyorsunuz ulke satılıyor ıyı dıyorsunuz sonra kocakarı agzıyla yıyıcı v.s konusuyorsun sen psıkıyatrı uzmanına danıs bakalım kafan normal mı senın ..............

Geri