akp DE KİM KİMDİR ?

emrah1607

Banned
Reaction score
0
Son zamanlarda başta Atatürk olmak üzere TSK üst kadamesinde bulunan generaller hakkında soy kütükleri hakkında asparagas haberler çıktı

Ancak bu haberleri yapanlar her nedense AKP'nin baş aktörleri hakkında soy kütüğü haberleri yapmadılar.Ama biz yaptık:işte soy kütüğü araştırmamız...

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan:

Rize'nin Güneysu Beldesi'ne gittiğinde hemşerileri başbakanı POTAMYA'YA HOSGELDIN' pankartıyla karşıladı. Medya bu pankart üzerinde hiç durmadı. Potamya ne demekti? Güneysu beldesinin Rumca ismi Potamya'dır. Bu beldenin ahalisinin bir kısmı sonradan Müslüman olmuş Rum'dur. Hala beldenin Rumca adini kullandıklarına göre Türklüğü içlerine tam sindirememişler demektir. Tayyip Erdoğan bu pankarttan rahatsız olmadı.

Yine geçen sene Tayyip Erdoğan Gürcistan Devlet Başkanı'yla görüşmesinde kendisinin de Gürcü olduğunu söyledi. Bu bağlamda Gürcü olma ihtimali de yüksek. Kısacası Tayyip Erdoğan Türk kökenli değildir. Zaten Türklük şuuru da taşımamaktadır. Zorunlu olmadıkça Türk sözünü kullanmaz. Türklüğü ve Türk milliyetçiliğini ayrımcılık olarak değerlendirdiğini çok kere vurgulamıştır. Başbakan olduğundan beri ağzından bir kez bile "Türk milleti" sözü çıkmamıştır. Hep Türkiye halkı der. Çok çarpıcı bir not olarak eklersek 7 Mart 2002'de AKP Genel Merkezinde Tayyip Erdoğan "Kürdistandan gelen haberler bizi mutlu ediyor" demiştir.

Araya Mustafa Kemal'in bir sözünü eklemekte fayda var..

"Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki asli cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalınmasın

Bülent Arınç:

Eski meclis başkanı ,Manisa milletvekili Bülent Arınç hakkında'da 2 farklı iddia var.Birincisi aslen Tunceli kökenli olduğu ve ailesinin sonradan Manisa'ya yerleştiği yönündedir.İkinci iddia ise daha vahimdir.Yazar Ergun Poyraz Bülent Arınç hakkında yaptığı araştırma neticesi kitap yazmış ancak daha sonra Ergenekon soruşturması kapsamında cezaevinde konulmuştur.Ancak yazdığı kitap ve iddialar hakkında kendisine henüz bir tekzip gönderilmemiş vede bu konuda dava açılmamıştır.Ergun Poyraz'ın iddialarına göre Bülent Arınç'ın büyük dedesi Rum kökenlidir.Yazar Ergun Poyraz'a göre

''Menemen isyancısı Derviş Mehmet’in (Menemen-Sümbüller Köyü babadan Girit Rum’u, anadan Mısırlı Arap ) ikinci eşinden torunu, Bülent Arınç'tır

Dengir Mir Mehmet Fırat:

Torunları asla Şeyh Sait’i inkâr etmiyor. Hatta onun isminden, özellikle siyasette nemalananlar bile var. Torunlardan bazıları, onun Atatürk tarafından kandırıldığını savunuyor. Kimileri ise, tartışmanın yersiz olduğunu, artık ruhunun rahat bırakılması gerektiğine inanıyor.

Torun Şeyh Saitleri, Türkiye siyasetinde aslında yakından tanıyoruz. Torunlardan AKP Diyarbakır Merkez İlçe Yöneticisi Muhammed Akar’ın verdiği bilgiye göre; AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, Hak-Par Genel Başkanı Abdülmelik Fırat, Erzurum eski DEHAP İl Başkanı Biyadin Fırat, vefat eden ve beş dönem DYP’de milletvekili olan eski Meclis Başkanı Ali Rıza Septioğlu, RP ve ANAP’ta milletvekilliği yapan Suat Fırat ve Abdülvillah Fırat, son dönem Türkiye siyasetinde kendine yer bulan birkaç isim. Bugün hayatta olanlar, dün olduğu gibi bugün de Kürt sorunuyla yakından ilgileniyorlar.

Yine Akar’ın verdiği bilgiye göre, Şeyh Sait soyundan gelenlerin sayısı bugün yaklaşık iki bin civarında. Siyasetle uğraşanların sayısı ise oldukça fazla. Bunun nedenini ise, “Sıkıntı çekenler çözümü siyasette arıyor. Biz de az sıkıntı çekmedik” diyor. Torunlar oldukça geniş bir yelpazede siyaset yapıyor. Şeyh Sait; AKP, RP, ANAP, DYP ve hatta DEHAP’a bile temsilci yollamış. Bugün en dikkat çeken siyasetçileri ise AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ile Hak-Par Genel Başkanı Abdülmelik Fırat. Dengir Mir Mehmet Fırat, AKP’nin Kürt politikasına yön veren isim olarak biliniyor.

http://habervatan.com/haber.php?hid=473

Rize'nin Güneysu Beldesi'ne gittiğinde hemşerileri başbakanı POTAMYA'YA HOSGELDIN' pankartıyla karşıladı. Medya bu pankart üzerinde hiç durmadı. Potamya ne demekti? Güneysu beldesinin Rumca ismi Potamya'dır. Bu beldenin ahalisinin bir kısmı sonradan Müslüman olmuş Rum'dur. Hala beldenin Rumca adini kullandıklarına göre Türklüğü içlerine tam sindirememişler demektir. Tayyip Erdoğan bu pankarttan rahatsız olmadı.

sanki biras abartı değil mi?bu kadar abartmaya gerek yok bence.ben kırklareliliyim.ailemde büyük dedelerde özellikle kesinlikle rum ve boşnak kökenli gelinleer var ve halende babaannem ve kardeşleri aralarında boşnakça konuşur.ama bu hiç bişeyi deiştirmez.önemli olan insanların düşünceleridir.örneğin babaaennem 82 yaşında sıkıosa desinler bakalım yanında ben bu ülkeyi bölücem diye:)

sanki biras abartı değil mi?bu kadar abartmaya gerek yok bence.ben kırklareliliyim.ailemde büyük dedelerde özellikle kesinlikle rum ve boşnak kökenli gelinleer var ve halende babaannem ve kardeşleri aralarında boşnakça konuşur.ama bu hiç bişeyi deiştirmez.önemli olan insanların düşünceleridir.örneğin babaaennem 82 yaşında sıkıosa desinler bakalım yanında ben bu ülkeyi bölücem diye:)

kardeş abartı değil aslında .bu şuna benzer .istanbulun eski ismi yani bizans dönemindeki kostantiniyeyi mi kullanalım istanbul dururken . güneysu ismi varken rumca potamya nerden çıktı . rum dahi olsa ordakiler türk milletinin oraya verdiği güneysu adını kullanacaklar .buna mecburlar . kendileri aralarında rumca konuşsun beni ilgilendirmez zaten ama benim olduğum yerde türkçe konuşacak .bu ülkede yaşıyorsa bunada mecbur

burda demek istediğim şey bu ülkenin bazı kuralları var ve olmalı .bu devlet oraya güneysu demişse güneysudur orası .devletin birinci ikinci ağzı başbakan buna müdahele etmeliydi .ben güneysuya geldim potamyaya geldim diyebilmeliydi . çünkü o senin benim gibi bir insan değil .bir başbakan olarak bizden fazla bazı şeylere dikkat etmek zorunda

tabi ki olayı başbakan açısından değerlendirirsen haklısın ama o halkın yazdığı bişey olduğu için çok önemsemedim.yoksa başbakan bunu bi konuşmadında söylese çok daha farklı olur tabi ki.

tabi ki olayı başbakan açısından değerlendirirsen haklısın ama o halkın yazdığı bişey olduğu için çok önemsemedim.yoksa başbakan bunu bi konuşmadında söylese çok daha farklı olur tabi ki.

yaw kardeş .bak mesela bir sanatçı gitse oraya da deseler potamyaya hoşgeldin diye pankart açsalar yada neyse dicem ama bu bile uygun değil .ayrıca bu ülkede yasaları yürütmekten sorumlu olan başbakan devletin oraya verdiği güneysu ismini kullanılmasını tembihliyeceği yerde bide selamlıyor o pankartı açanları .

güneydoğuda da kürdistana hoşgeldin desin birileri .herşeye göz yum kimseye bişey deme bunun önünü alamazsın .devletin başbakanı bu kadar duyarsızsa bu konuda yazıklar olsun ona yani .

işte bütün bunları başımızda bir milli çizgisi olmayan başbakan olduğu için yaşıyoruz .allah yardımcımız olsun diyorum ....

''Menemen isyancısı Derviş Mehmet’in (Menemen-Sümbüller Köyü babadan Girit Rum’u, anadan Mısırlı Arap ) ikinci eşinden torunu, Bülent Arınç'tır

bülent arıncı hiç sevmemiştim meğer cibiliyetinde rumluk araplık varmış.

kardeşim bırakın menemen yalanını orda olanlar gerçek tarihte başka şekilde belgeleriyle sunulmuştur
nedir sizdeki bu islam düşmanlığı herhalde şamanizmi kendinize uygun buluyorsunuz ne diyelim

onlar seçme insanlar hepsinin birbirinden farklı özellikleri var mesela melihG Ankara ilik kurutma timi ele başkanı

Geri