AKP Düşmanı Ama AKP Zengini

bunlar parayı görünce Atatürkçülüklerini unuturlar

bu yüzden şaşırmadım

Nasıl ki Tuncay Özkan ın kanalını mücadele ediyorum dediği adamlara sattığı gibi

senin kullanıcı isminin baş harflerindeki şahsiyet makama gelince NELERİ unuttu onlar da aklında mı??

TRT ile RTE yi karıştırmayalım.
Ayrıca TRT tarafsız olmak zorunda
Candan Erçetin değil

böyle özgürlük böyle rahatlık acaba Türkiyeden başka hangi ülkede var. solcular geldi ben onların yanına gitmem sağcılar geldi ben gitmem. bu nasıl sanattır.

yav ne sanatçısı sanatçı asil olur bu işlerle uğraşmaz,sanatçı bana göre siyasetle en son uğraşan kişidir ,düşünebiliyormusunuz chp nin sanatçısı,akp nin sanatçısı ,dtpli sanatçısı v.s..böyle saçmalık olurmu sanatçı bütün halka mal olan kişidir.maşallah solcular burdada bölücülüğe başladılar

yav ne sanatçısı sanatçı asil olur bu işlerle uğraşmaz,sanatçı bana göre siyasetle en son uğraşan kişidir ,düşünebiliyormusunuz chp nin sanatçısı,akp nin sanatçısı ,dtpli sanatçısı v.s..böyle saçmalık olurmu sanatçı bütün halka mal olan kişidir.maşallah solcular burdada bölücülüğe başladılar

böyle saçma bir yorum olabilirmi.Hiç seçim meydanları gördünmü?
Yada seçim otobüsleri ...partisine şiir şarkı yazanları...hiç gördünmü.

Sanatçı ayıp etmiş. Şimdi ki küçük çocuklar bile bu sanatcının yaptığını yapmaz. Yakıştıramadım. Önüne gelen bu lafı söylemeye başladı ben Atatürkçüyüm. Gerisi sanki Atatürk düşmanı. Bir makine olsa insanların sevgisini ölçebilseler. İnanın bizim sevgimiz atatürke daha fazladır. Çünkü biz ALLAH CC için severiz. Gerisi bence hikaye.

Sanatçı ayıp etmiş. Şimdi ki küçük çocuklar bile bu sanatcının yaptığını yapmaz. Yakıştıramadım. Önüne gelen bu lafı söylemeye başladı ben Atatürkçüyüm. Gerisi sanki Atatürk düşmanı. Bir makine olsa insanların sevgisini ölçebilseler. İnanın bizim sevgimiz atatürke daha fazladır. Çünkü biz ALLAH CC için severiz. Gerisi bence hikaye.

akpyi eleştirenlere de din düşmanı gözüyle bakıyolar dediğin makinadan icat edilse keşke...

Zaten moda oldu atatürkün veya türk bayrağının arkasına saklanma. burda cavit çağların fabrikalarına devlet el koyduğunda milli bayram günlerinde iş yerine bayrak asmıyan cavit çağlar o mahkeme muhabbetleri olunca resmi günlerde iş yerine bayrak asar oldu herif neredeyse vucuduna atatürk dövmesi yaptrıracak yalaka oldu :) o kadar zavallı varki o sahte atatürk sevgisi yüzünden kafayı sıyırdılar hatta atatürkün ruhunu çağıma manyaklığına kadar gitti :)

Sanatçı tarafsız olmak durumundadır

Ama kendisine denmiş gel diye ..

gelmezse kıyamet mi kopar ?

BRAVO Candan ERÇETİN'e

tepkini koyacaksın

herkesin başbakanı olacağım dedi kıvırttı

hareketi haketti

BRAVO

sanatçının kendi tercihidir kime söyleyip söylemeyeceği de kimseyi de ilgilendirmez
malum sesin sahibi kendisidir
ama buna siyasi görüşünü katıyorsa "siyasi bir tercih" yapmış olur
Candan Erçetin'in beyanındaki Atatürkçü kelimesi kimilerini o kadar rahatsız etmiş ki saçma sapan bilmemkaç tane post yazılmış Atatürkçülükle ilgili
Atatürk'ün adını bile duymaya tahammül edemeyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları yetişiyor
hepimize hayırlı uğurlu olsun

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;3431562' Alıntı:
sanatçının kendi tercihidir kime söyleyip söylemeyeceği de kimseyi de ilgilendirmez
Candan Erçetin'in beyanındaki Atatürkçü kelimesi kimilerini o kadar rahatsız etmiş ki saçma sapan bilmemkaç tane post yazılmış Atatürkçülükle ilgili
Atatürk'ün adını bile duymaya tahammül edemeyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları yetişiyor

Atasını tanımyan ANASINIDA tanımaz... bence bu kadar karamsar olmamak gerekiyor Türk Genci ATASINI asla unutmaz..

TRT AKP nin yayın organı mı ki? arkadaş düpedüz SAÇMALAMIŞ...

Gökten saika indi siham-ı kazasına
Nebi diliyle uğradı başının belasına...

Ziya Gökalp

Ne demek ya sanatci tarafsiz olacak. Sanatcida insan arkadaslar ülkesi satilirken, millete peskes cekilirken, cumhuriyet rejimi yikilmaya calisilirken tabii ki sanatcilarda belirli bir tarafta olacaklardir.

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;3431562' Alıntı:

Yanılıyorsun arkadaş

yazılan mesajlar Atatürk ün adını duymaya tahammül edememkten değil

bu ülknenin ortak değeri olan Atatürk ü birilrin kendi saçma sapan işlerine alet ederek diğer kesimi Atatürk düşmanıymış gibi bölmek istemesinden kaynaklanıyor

Zaten moda oldu. Hırsızlık yapan Atatürk ün arkasına saklanıyor

askerden kaçan Atattrük ün arkasına saklanıyor

Atatrük sizin babanıızın malı değil düşün yakasından

Sen sorularıma cevap ver!

Sen, Candan Erçetin'i falan boşver! Akp ve oryantel gurubu, tüyü bitmemiş yetimin hakkından kaç milyar dolar götürdü? O gemicikler nasıl alındı? Abdullah Unakıtan Bandırma'da o devası siloları nasıl kurdu? Daha dün eski pardesü ile gezen türbanlılar bugün 250 milyarlık cipe nasıl biniyor? Bir çivi çakmadıkları ve her altın yumurtlayan tavuğu ölmüş eşek fiyatına sattıkları halde 300 milyar dolar borçlandık. Bu para nerede? Sen bunlara cevap ver!

candan erçetini çok severim ama sanat ile siyaseti budenli birbirine karıştırıp alet edecek biri olduğunu bilmezdim. çok yanlış bi ayrım yapmış . ha bu arada AKP yi zerre sevmem ve nefret ederim yanlış anlamayın...

Herkes Bişeyler Peşinde Nasıl Bi Olay Anlamadım Ama Türkiye Ye Birisi Dışarıdan Türk Gözüyle Bakması Gerekiyor Ki Ne Haldeyiz

Geri