AKP döneminde Türkiye nasıl soyuldu?

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Başbakan Erdoğan; ikide bir ‘CHP bu ülkeye bir çivi bile çakmadı!’ diye konuşuyor.
Ama CHP zamanında kurulmuş olan kuruluşları satıyor; harcıyor.
Peki bu hükümetin sattığı yüzlerce kuruluş içinde 1 tane bile AKP tarafından yapılmış olan var mı?
-Yoook!

Adapazarı’na gidip köylerdeki bahçelere çakıl sererek bunu tesis gibi açmak; AKP’nin çaktığı çividir.
- – -
AKP hükümetleri 8 yıldır eski iktidarların kurduğu büyük tesisleri sattılar. Bunu satarken de Türkiye’yi açık açık soydurdular. Alın Tekel’in içki kısmını…
Tekel içkiyi aralarında işadamı Nihat Özdemir’in de bulunduğu gruba 2004′te 292 milyon dolara sattılar.
Bunlar aldıkları malı; 2 sene sonra Amerikalılara 810 milyon dolara sattılar…
Yüzde 250′den fazla kar…
Amerikalı şirket, bizim içkiyi şimdi İngilizlere tam 2 milyar yüz milyon dolara devretmiş…
Yani ilk satış fiyatının 7 katı…
İktidar yandaşlarını zengin etmek için senin benim malımı yağmalattılar. Peki kim soracak bu rezaletin hesabını?
Millet…
Millet bunun farkında mı?
Değil…
Çünkü; bu hükümet, ‘Asker darbe yapacak, Ergenekoncular var!’ diyerek bu milleti oyalıyor, kandırıyor; bu türlü soygunları da gözden saklıyor.

TELEKOM YAĞMASI
Tekel’in temelinde bir çivisi bulunmayan AKP; yine bir çivi bile çakmadığı Türk Telekom’u da ölmüş eşek fiyatına sattı…
Hem de Başbakan Erdoğan; ‘Ben ülkemi pazarlıyorum!’ diyerek; uçağa atlayıp giderek…
Türk Telekom’un yüzde 55′i de 6 milyar dolara Lübnanlı Öger ailesine verildi.
Bu Telekom’un üç yıllık karı ile o para kazanılıyordu zaten.
Bugün; bu kuruluşun değeri 25 milyar dolar civarında…
AKP hükümeti onu 6 milyar dolara sattı.
Şimdi bu Öger-İngiliz şirketi; Telekom’a ait arsaları da satıyor. Ama yüzde 45 hisseyi kontrol eden hükümet; bu soygunu görmezden geliyor.
Başbakan Erdoğan; şimdi geçmiş hükümetleri suçlayarak işte bunun gibi yüzlerce peşkeşin üstünü örtüyor…
- – -
Türkiye’nin limanlarını, fabrikalarını, Tekel’ini, Telekomunu, arsalarını, şeker fabrikalarını, et kombinalarını, büyük petrol tesislerini… Devlet elinde ne varsa… AKP ile bağlantılı olan kişilere neredeyse bedavaya verdiler… Buralarda çalışan on binlerce insanı da sokağa attırıp işsizler kervanına kattılar…
Bakalım bu millet önümüzdeki seçimde bunun hesabını sorabilecek mi?

Rıza Zelyut yazdı: AKP döneminde Türkiye nasıl soyuldu? - İlk Kurşun Gazetesi

oyum akp ye fikrim değişmedi hep aynı politikalar aynı propogandalar herkes bıktı bunlardan artık gerçekçi şeylerle gelin

babalar gibi sattılar iyide yaptılar bundan sonraki hükümetler devletin şirketlerini hortumlıyamıcak ne güzel devlet vergisini alsın cekilsin alınan verilen belli olsun güzel yapmışlar

arap ülkelerine ne oluyor hala görmezler hala otarafa sürüklerler ülkeyi hala görmez bizim halkımız gidip oy verirler

Sen şimdi kendini demoratik biri mi görüyorsun yorum yazıp ergenekoncumusun ? Senin gibileri atıyolar işte içeri.

yok abii kafa ergenekonda hala baksana... adam olup biteni görmüyor.. soğan soyulurken yaşarıyor gözler sözü geldi oturdu buraya..

herşeyi geçtim.. hadi o kadar subay attınız içeri.. insan, millet yalanı çakmasın diyede bir kaç pkk lı atar.. 8 yılda kaç pkk lı attın içeri metaor efendi... yok yanlış sorduk kaç pkklı serbest bıraktın diyelim daha rahat cevap veririsin...

aga bu arap ülkelerinden dem vuran vatandaşların DİN KONUSUNDAKİ GÖRÜŞLERİNİ öğrenebilir miyiz? hangi dine mensuplar.....!

bu olay siyasetten çok din meselesi gibi geliyor bana.. forumda yorumlara bakın ileri geri- dangır dungur yazılar yazan- millete hakaret edenler hep sol zihniyete sahip insanlar. ve hep ÇANKAYANIN YOLLARI ŞERİATA KAPALI tarzında söylemlerle öne çıkıyorlar.
hükümetin her hareketini arap ülkelerine- fetullah gülene yada amerikaya bağlıyorlar..

ne adammış bu fetullah gülen yauw... amma korkutmuş sizi... bu söylemleri çıkaranların topu küçükken fetullah gülenin oldugu yere kaçmış galiba.... çocukluğuna inmeli bu elemanların....!

NOT: yorumlara bakın, herkesin yorumu kendine...

güzel ülkemde savaşmış kanlarını dökmüş şehitlerimiz ve milli değerlerimizi bizim olan yanı devletin olan kuruluşları kurmuşlar devam eden kuşaklarında katkısı olmuş.2002 den berı adamlar satmadığı mal kalmadı nerdeyse peşkeş çekmediği kişi kalmadı.ey akpye oy verenler artık gözünüzü kulağınızı açın.
lüzumsuz ampulları kapatın artıkkkk

babalar gibi sattılar iyide yaptılar bundan sonraki hükümetler devletin şirketlerini hortumlıyamıcak ne güzel devlet vergisini alsın cekilsin alınan verilen belli olsun güzel yapmışlar

Lan ..... senin paralarını alıp kendi hesaplarına yatırıyorlar. Sende diyosun oh ne güzel beni soydular helal olsun. Sonra açlık sefillik çekince aklın başına gelir.

oyum akp ye fikrim değişmedi hep aynı politikalar aynı propogandalar herkes bıktı bunlardan artık gerçekçi şeylerle gelin

Hep aynı propogandalar diye oy vermiyosan sana yazıklar olsun. CHP bir kere iktidara gelse o zaman diyeceksin en iyi kararı vermişim. Ama sen ve senin gibiler at gözlüğüyle baktıkça bu devlet çok ileri gitmez. Sonra akp ye yalvarırsın bana biraz kömür bana biraz pirinç, bulgur, nohut diye. Onlarda seni takmaz.

Lan ..... senin paralarını alıp kendi hesaplarına yatırıyorlar. Sende diyosun oh ne güzel beni soydular helal olsun. Sonra açlık sefillik çekince aklın başına gelir.

Hep aynı propogandalar diye oy vermiyosan sana yazıklar olsun. CHP bir kere iktidara gelse o zaman diyeceksin en iyi kararı vermişim. Ama sen ve senin gibiler at gözlüğüyle baktıkça bu devlet çok ileri gitmez. Sonra akp ye yalvarırsın bana biraz kömür bana biraz pirinç, bulgur, nohut diye. Onlarda seni takmaz.

kısa bir soru umarım sende bu soru kadar kısa bir cevap verirsin

soru : bana hesaplarına aktardıklarına dair bir belge gösterebilirmisin Recep Tayyip ERDOGANIN ???? (şirket acmış gemicik almış degil bana direk belge göster madem bu kadar eminsin uyandır bizi hadi hodri meydan )

soru : bana hesaplarına aktardıklarına dair bir belge gösterebilirmisin Recep Tayyip ERDOGANIN ???? (şirket acmış gemicik almış degil bana direk belge göster madem bu kadar eminsin uyandır bizi hadi hodri meydan )

Sen bakanların ve vekillerin aldıkları 10 binlira maaşla gemi alabileceğine şirket kurabileceğine hatta çocuklarına damatlarına şirket kurabileceğine amerikada özel okullarda okutabileceğine inanıyorsan belgeye hacet yok arkadaş.. Ne deseler bir bahane bulursun sen..

SEn yoktur belgesi getir.. :p: D

Sen bakanların ve vekillerin aldıkları 10 binlira maaşla gemi alabileceğine şirket kurabileceğine hatta çocuklarına damatlarına şirket kurabileceğine amerikada özel okullarda okutabileceğine inanıyorsan belgeye hacet yok arkadaş.. Ne deseler bir bahane bulursun sen..

SEn yoktur belgesi getir.. :p: D

Hasan DOGAN kendisi acıklamadımı amerikada okumaları için karşılıksız burs verdigini _?

sen CALIK holdingdenmi bahsediyorsun yoksa şirket actı diye _??
calık holdingden bahsediyorsan ne gariptirki adam Erdoganın damadı olmadan önce o holdingdeydi vede yönetim kurulundaydı biraz incele bak neler cıkıyor .

neyse ıvır zıvır gereksiz serzenişler ...

merak etme benim ne kömüre ne pirince ihtiyacım var kabak tadı vermeye başladı bu yaomaya çalıştıgınız siyaset milletin gözü açıldı artık bundan sonra iktidara gelemiceksiniz zaten biz kandırıyo olabiliriz madem siyasette herşey var sizde kandırmayı başarında siz iktidar olun o zaman

Hasan DOGAN kendisi acıklamadımı amerikada okumaları için karşılıksız burs verdigini _?

sen CALIK holdingdenmi bahsediyorsun yoksa şirket actı diye _??
calık holdingden bahsediyorsan ne gariptirki adam Erdoganın damadı olmadan önce o holdingdeydi vede yönetim kurulundaydı biraz incele bak neler cıkıyor .

neyse ıvır zıvır gereksiz serzenişler ...

:D hee gereksizz İşine gelen cevap veriyorsun..

Hasan Doğan burs verdi. Doğru ama sorulması gereken soru niye başbakanın çocuklarına burs veriyor.. Cocukları cok sevdiği için deme.. :D Çıkar meselesi.. Millet birbirinin işini yapar olmuş.. Milletin cocugu parasızlıktan harc parasından okuyamaz beyfendinin cocukları cıkar burslarıyla amerikada okuyor.. Bakanların vekillerin cocukları ne olacak.. Unakıtanın cocugu iş yapsın diye 1 günde vergi ile kanun değişmedi mi? Ya da 1 gün için..

17 yaşında şirket kuran yok mu? Gemiciğe başbakan cevap vermişti.. 2. el almış.. Ucuza gidin sizde alın diyor..

Dinle ey vatandaş, sen de gemicik alabilirmişsin (!) | Facebook Videoları İzle - İndir - Paylaş

:D çalık holdingin devletten aldıgı ihaleler nolcak.. 5 yıl önceki mal varlığıyla şimdikini bi karşılastırsak aslında o zman anlarız.. Melih Gökcekin kendi çıkarı için BUrhan kuzu ile telefon görüşmesii.. Yandaşa verilen ihaleler.. Ucuza özelleştirmeler.. Daha gecen gün okudum tekel 300 milyon dolara özelleşmiş. BUgün alan adam 2 milyar dolara başkasına satmış.. Hadi sattın sen gerçek değerine satta savunulcak bir tarafın olsun.. Önce gitti yandaşa sattı 300 milyona ucuza oda gitti 2 milyara baskasına sattı. Ülkenin parası gidiyo anlasılan sana dokunmamış daha.. Dokununca gel..

Soymuş muş çalmış mış. Ötekileri çalmıyordu güya size göre ne yaptılar birşey mi becerdiler ???

Yanı başımızda savaş oldu etkilenmedik dünya krizden yanıp kavruldu bizi evet gerçekten teğet geçti, otoyollar, demir yolları, vesaireler ben bunları görürüm.

Varsın çalsın varsın yesin yemeyen yok zaten, ama yerken hizmet etmeyi de unutmasınlar. Biz yemiyoruz deyip de bir çivi çakmayanlardan olmasınlar.

Al sana belge 1.000.000 ytl.. yi yurt dışında burslu okuyan biri nereden bulmuş hangi banka böyle bir kredi vermiş ipoteği neymiş...Hodri meydan açıkla....Hadi...

herkes yorumlarını adam gibi yapsın isteyen akp ye oy verir isteyen chp ye isteyen başka partiye ...konuya yorum yapın l ...

Admin kardeş herkes istediğine oy vermekte elbette özgürdür. Ama biz halkı bilinçlendirmek zorundayız. Yoksa bu ülkenin durumu gerçekten kötüye gidiyor.

Üstteki arkadaş belgeyi koymuş. Yorumunu alalım.

Arkadasım 2 li polimige cevirmeye calısıyorsun bi kuralları oku lutfen... ßilqilendirmek icin serbest kursu var zaten sabit olarak her konu ıcınde bılqılendırme yapmana qerek yok.. Ki bilqilendirmeye denen bisi yok hakaret soz konusu olduqundan smod bole birsey soyledi...

önce buna bak

sonra buna bak.. ve bilqilen once..

arkadasları bilgilendirmek istiyorsanda buraya qir ve belqeler sorarak bilqilendir...

Al sana belge 1.000.000 ytl.. yi yurt dışında burslu okuyan biri nereden bulmuş hangi banka böyle bir kredi vermiş ipoteği neymiş...Hodri meydan açıkla....Hadi...

AYRICA bir bilgi paylasıyorsan ki onun uzerınden konusulucaksa kaynak koy ps ile ben ondan daha qzlini yapablirim

Geri