![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yukardaki adamı savunan zihniyete (chp genel başkanı)
onu savunan destekleyen zihniyete yazıklar olsun.
bu mu sizin Atatürkçülüğünüz, bu mu sizin cumhuriyetçiliğiniz?
eğer buysa ben ne Atatürkçüyüm ne de cumhuriyeti savunuyorum.
benim Atatürkçülüğüm pkklı köpekleri desteklemeyi yasaklar.
benim cumhuriyete bağlılığım darbe girişimlerini desteklemez.
bunlar üstüne hala ergenekonu destekleyene ne denir?
benim Atatürkçülüğüm pkklı köpekleri desteklemeyi yasaklar.
benim cumhuriyete bağlılığım darbe girişimlerini desteklemez.
ΜεтάĻïڪţ;3925720' Alıntı:Ben Hiçbir Siyasi Partiyi Desteklemiyorum Desteklememde..!!
Asıl sen ne dediğinin farkında mısın ?
Ergenekon'la CHPyi hemen bağladın.. Maşallah sana ya... Siz neden bu kadar kalıplaşmış durumdasınız..? Atatürkçü olanları Cumhuriyetçi Olanlar CHP mi ilan ediyo ? Kendinize gelin..!!
ΜεтάĻïڪţ;3925720' Alıntı:Darbe vardır Darbe vardır... Darbe deyince yapanlar kötü Yapılanlar iyi olarak geliyor mantığınıza...kalıplaşmış zihniyetleriniz artık.. Kırın şu kapları artık... Eğer o darbe Cumhuriyetçiliğe Aksi Bir durum getirmiyorsa Elbet Gerçekleşecektir... Hiç merak etmeyin..
Ama Chp ile Ergenekon'u asla birbirine karıştırmayın...
Sen kendine gel Baykalın ergenekonun avukatı olduğunu bilmiyorsan burdan öğren laf yetiştirmekle olmuyor..
Ayrıca
Bizdeki darbeler hep aynı mantıkla işliyordu bundan sonrakilerde çok farklı olmaz kanımca..Sen ergenekona sahip çıktıkça bu insanlardan kalıplarını kırmasını bekleme farkın ne ki..
Baykal ergenekonun avukatı yukardada söyledim hala neyi savunuyon sen eleman.
yalçın küçüğü de deniz baykalı da seven yok zaten..bu adamları bize bağlayamazsınız..biz siyasi parti avukatı değiliz..Atatürk'ün kemalist askerleriyiz..hani şu sizin g.tünüzü kurtaran adam var ya o işte..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------! Ne o zorunamı gitti?
Bu gün cumhur başkanlığı onun elinde.
Başbakanlık onun elinde.
Adalet bakanlığı onun elinde.
Emniyet onun elinde.
Neresi kaldı?Bir tek askeriye kaldı.Emekli paşaları tutuklayıp askeri halkın gözünde küçük düşürüp yıkmanın bir planı,bir binayı tepeden yıkamıyorsan altını oyup kompile yıkarsın.
Dyelimki ergenekon davasından tutuklu olanlar bu suçu işlemiş peki senin savunduğun feto neler yapmadı.İşlemiş olduğu suçlar ipe götürecek suçlar.Sen bu adamı af ediyorsun
yazıklar olsun daha çok diyeceklerim var ama olmuyor.
akp'nin suyu ısındı, bu memleket için canlarını ortaya koymuş emekli paşalara yapılanlar sindirilir cinsten değil, Başbuğ yakında çekicektir kulağını