Akp Bu Sene Seçimleri Kazanır Mı?

AKP BU SENE SEÇİMLERİ KAZANIR MI?

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .

mtnyvz

New member
Reaction score
0
Buraya Girip Sizde Bişiler Yazarsanız Veya Oy Kullanırsanız Sevinirm

Kazanamazsa çok kötü olacağı için her yolu deniyor şu anda.

bizim halkımıza
kömür,çek vb şeyler ver
kim olursa olsun kazanır şimdi bunu akp yaptığı için kazanacak

insana daral gelio bu konulardan kazanmamasını istiyorum fakat artık bunalıyo insan nereye giderse dio artık. beyaz eşyalar kömürler vs vs bunun içinmi verig verioruz biz bunun içinmi fatura ödüoruz insanlar artık inceldiği yerden kopsun konumunda.

akp lıler koltuk sevdalısı oldugu ıcın herhalde ?her yolu denıyorlar bu kadar ulkemızın durumunun kotu oldugu donemde bıle pıskınlık yapabılıyorlar ya pes dıyorum baska bır sey demıyorum sankı amerıka da beverly hııls de yasıyorlar :) bosuna degıl degıstım demıstı syn basbakanımız demekkı kotu degısım olmus ıyıye degısım olmamıs adıda ne yapalım chp daha beter yapar olmus adıda ılımlı ıslam olmus adıda ne yapalım yenılmıs neslın torunlarıyız olmus boylece halk uyusturucu yemıs gıbı umutsuzluga dusup akp yı kurtarıcı gormus ............................ yanlıs a dusmus halkımız umarım uyanırlarda kurunun yanında yaslarda yanıp gıtmez yoksa bu gıdısle gemı batacak !!!!!!!!!!!

akepe almicek chep alacak kim nederse desin

kazanır kazanır geriye kalan chp antalayayı izmiri mhp de osmaniyeyi korusun yeter.

kazansın
kazansın

öyle ülkeyi batırıp kaçmak yok

yapıklarının hesabını vermeden,gitmek yok

aslanlar gibi kazanacak

hangisi kazanırsa kazansın halk kaybedecek yine.hepsi aynı sistemin bir parçası.

Belediye başkanlarının partili olmasına karşıyım. neden Bir parti mensubu olmak zorunda ? sizce de saçma değil mi?

arkadaşlar yapmayın biraz etrafınıza bakın.kimse dört dörtlük deyil.hep eksik kötü yanlarına bakıyosunuz.akp şimdiye kadar kimsenin yapamadığı şeyleri yaptı,tabiki hatalar olacak.(ben akpli değilim)

kazansın
kazansın

öyle ülkeyi batırıp kaçmak yok

yapıklarının hesabını vermeden,gitmek yok

bizim allah tan başka kimseye verecek hesabımız yok..bizim alnımız açık yüzümüz ak,milletimizden gizlimiz saklımız yok,sandıkta görüşelim...

akepe almicek chep alacak kim nederse desin

anca rüyanızda...bizim elimizin uzandığı yerlere sizin hayalleriniz bile uzanamaz..bunu unutma..29 Mart akşamı halkı yine biz selamlıycaz..

Kazanır Ama %32 I Geçemez Gibi Geliyo Bana Chp Aynı Oyda Kalır çünkü Dsp Nin Oyları Bölüncek Mhp %22 Felan Olacak Benim Düşüncem Bu Arkadaşlar

slm arkadaşlar ben bursadan yazıyorum ben bir akp üyesiyim önümüzdeki yerel seçimlerden hiç mi hiç ümitli değilim mesela bursada çalışma bakanı faruk çelik belediye başkanları hepsi artvinli bütün özel ve resmi kurumlara artvinlileri doldurdular artvinin hangi köyünden olursa olsun adam en kral yerde işe rahatlıkla yerleştiriliyo bu seçimlerde inşallah defolup gidecekler meydanlarda başkan atıyo gayri safi milli hasıla şu kadardu şu kadar oldu ebe başbakan desene biz geldiğimiz zaman işsizlik şu kadardı şu kadar oldu diye onu niye söylemiyon politikacılar hepsi yalancı hepsi üçkağıtçı yazıklar olsun şu güzelim memleketi ne hale soktular..

slm arkadaşlar ben bursadan yazıyorum ben bir akp üyesiyim önümüzdeki yerel seçimlerden hiç mi hiç ümitli değilim mesela bursada çalışma bakanı faruk çelik belediye başkanları hepsi artvinli bütün özel ve resmi kurumlara artvinlileri doldurdular artvinin hangi köyünden olursa olsun adam en kral yerde işe rahatlıkla yerleştiriliyo bu seçimlerde inşallah defolup gidecekler meydanlarda başkan atıyo gayri safi milli hasıla şu kadardu şu kadar oldu ebe başbakan desene biz geldiğimiz zaman işsizlik şu kadardı şu kadar oldu diye onu niye söylemiyon politikacılar hepsi yalancı hepsi üçkağıtçı yazıklar olsun şu güzelim memleketi ne hale soktular..

artvininin%90 ı chp sen rahat ol:biggrin:durdurun

bizim partimizin asıl senin gibi üçkağıtçılarla işi yok,yoluna git sen yoluna...ümitli değilsen çıksana partiden,hem partide kal hem de partiye çamur at ayıptır ayıp...

bence akp her ne kadar istemesemde alır bu seçimleri büyük farkla.

Geri