AKP Bilgileri Fethullah Gülen'e ulaştırılıyor..

uLash

Kaleidoscope
Altın Üye
Reaction score
1
kamer-genc-30129_ic_1100_334.jpg

'Bilgiler Fethullah Gülen'e ulaştırılıyor'

Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a yönelik suikast iddialarını değerlendirirken, bunun AKP iktidarı tarafından düzenlenen bir tezgah olduğunu, bu gelişmelerin Fethullah Gülen'e bildirildiğini öne sürdü.

Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a yönelik suikast iddialarını değerlendirirken, bunun AKP iktidarı tarafından düzenlenen bir tezgah olduğunu, bu gelişmelerin Fethullah Gülen’e bildirildiğini öne sürdü.

Genç, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Arınç’a yönelik suikast iddialarının Meclis’te araştırılması çağrısında bulunarak, konu ile ilgili bir araştırma komisyonunun kurulması gerektiğini söyledi.

Genç, suikastla ilgili gelişmelerde kuşku duyduğunu ifade ederek, bunun bir tezgah olduğunu savunarak, "AKP kendini acındırmayı alışkanlık haline getirmeye başladı. TSK’nin sır saklayan bölümlerine iniliyor. Bu bilgiler de Fethullah Gülen’e ulaştırılıyor" dedi.

Türkiye’nin günlerdir suikast iddialarıyla uğraştığını kaydeden Genç, kamuoyunun aslı astarı olmayan dedikodularla oyalanma çalıştırıldığını savundu.

Genç, Başbakan Erdoğan’ın yanıtlaması istemiyle Meclis Başkanlığı’na sunduğu soru önergesinde de, "TSK tarafından Bülent Arınç’a bir suikast düzenlendiğine ilişkin bir emare var mıdır?" diye sordu.

Genç, şu soruları gündeme taşıdı: "Başbakan olarak emrinizde olan TSK da gerekli denetimleri yaparak, gerekli her türlü bilgileri edinme yetkisine sahip iken bu yola başvurulmadan, işin içine yargıyı sokarak, polis ve askeri karşı karşıya getirerek ve hatta Bülent Arınç’a TSK’nin suikast yapacağı görüşlerine güç katan bu uygulamayı izah edebilir misiniz, Arınç’a karşı bir suikast düşünce ve eylemi olmadığı anlaşıldığında adı geçeni görevden almayı düşünüyor musunuz?"

Kaynak

Bu Adam Söylemişse kesin Doğrudur :durdurun

Ya şu damın haberini verirken resmini komayın en zından tiksiniyorum .Böyle bir insan olamaz.Fesatçılık yalan-dolan, ikiyüzlülük...DAha sayayım mı bu kadar şerefli bir adamın sözlerini dikkate alacak kadar cahil olmayın. Hiçbir sözünü dikkate almayın demiyorum yanlış anlamyın.YAni ararştırınca sizlerde anlayacaksınız.Adam %80-85 yalandan ibaret.

Komedi bu adam bir ara meclis başkanı meclisten atacaktı bir köpürdü bir kördü.Başkan nefretini kustu birden.Adam car car konuşuyor.O da kendi çapında kendini anlatmaya çalışıyor ama çok çocukça işler peşinde.Zaten Arınç'ın işi gücü yokta kendine suikast düznlesin.Çok meraklıysan gidersin doktora Arınç ın akli dengesi yerindemi değilm mi.Hee o zaman deli değilse susacaksın.Böyle bişiye ihtiyacı yok zaten iktidar adam zaten olmasa neyse....

Genç söylediği için demiyorum ama bu suikast işinde bi bit yeniği olduğu kesin. Normalde 5000 kişilik bir Alayı yönetebilecek bir Albay nasıl olurda iki haftadır takip ettiği bir adresi ezberleyemez ve kağıda yazıp cebine koyar Aklım almıyor

Genç söylediği için demiyorum ama bu suikast işinde bi bit yeniği olduğu kesin. Normalde 5000 kişilik bir Alayı yönetebilecek bir Albay nasıl olurda iki haftadır takip ettiği bir adresi ezberleyemez ve kağıda yazıp cebine koyar Aklım almıyor

Subaylardan Biri Ne Dedi Biz Kroki Tutmayız Beynimize yazarız...

Ayrıca İhbar ABD'den gelmiş Bu Çok mü Tesadüf ABD'de Kim VAr ???

Ayrıca O odalar'daki Gizli Belgeler Yavaş Yavaş Dışarıda Pazarlanmıyor Mu ???

Doğru Söyleyeni 9 Köyden Kovarlarmış Ya Bu Takkiyeci AKP'lilerde Bundan Zorlanıyorlar...:goz:

hıhbarın kımden geldıgının hiç önemi yoktur....
önemli olan kötülere karşı savasan en az onlar kadar güçlü olan bir lobinin varliğıdır ve siz o lobiye dua edin yoksa su an turkiye cok ciddi krizlerin eşigindeydi......

İstihbaratın nerden geldiği önemli değil kim için yapılddığı önemli.

Bir saksı sulamak terbiyesizlik yada ne manaya geliyorsa o

Lakin memlekette sulamadık saksı bırakmayanlar..........................buraya

yani noktalı yerlere söz bulamadım.

bENMİ öNDEN GİDİYORUM KONULARmı daha sonra arkadan geliyor anlamadım) yine başka bir konuda bir yorumumda dedimki; her darbenin yaptıranı dış bağlantılı olduğu hep aradan 10-15 yıl sonra çıkıyor ve deniyorki; abd bağlantılı galadyo bağlantılı-natonun çıkarlarına hizmet etmiş ve türkiye her darbede 10 yıl geriye gitmiş falan gibi ifadeler kullanılır..

ve 12 eylülün akabinde ABD yetkililerinin '' bizim çocuklar başardı'' dediği şu darbeler kimin çıkarına görülmüyormu? işe burdan bakınca ABD nin içimize nato ile soktuğu bu derin yapılanma, özel harekat- yada galadyo türü kontrgerilla oluşumuna hizmet eden bu yapılardan ABD nin haberi yok ta sanki)) tayyip polise -poliste fethullah gülene bunları bildiriyor öylemi?):)

güldürmeyin adamı. ABD nin bilmediği bir şeymiki o odadakiler:) onlardan habersiz galdyo -kontrgerilla oluşumu mümkünmü? eeeee ,ozaman daha ne kalıyor geriye..

adamların bilmeidğini bu işler araştırılınca fethullahmı bildirecek yani.. töbe töbe..:())

Tunceliden seviyeli gerçekten araştıran kafa yoran bir milletvekili çıkmazmı yaa.. yazık.. çiçeklerde kurudu belli..)

Geri