AKP İktidarinin Günah Galerisi-1

kendini bombalatan gazete mi yazıyor bunu kaç kişiyle röportaj yapmış bunlara da bakmak lazım.

siz halkı kömüre makarnaya oy satacak alçak olarak görürseniz iktidarıda ancak rüyanızda görürsünüz

cumhriyet gazetesi kendini bombalamş ha gülmekten altıma ederim başka bişey değil... siz sizin gazeteleriniz bile olsa okumuyorsunuz kardeşim... bunu yazan sabah posta gibi sizin yamağınız yazdı... + kendi kendini bombalamş diyorsun o zman danıştayıda cumhuriyet gazetesi ilhan selçuk yaptırdı de tam olsun... bırak arkadaşım yha birazcık siyasetten anlasan bu kadar ucuz laflar etmezsin ; ) halk aç napsın başka 6 senede yiyip yiyip karnını doyurdular hatta patladılar... birazcık küçük beyincikler birazda halka verelim demişler belki yine iktidar oluruzda bu sefer dış ülkelerinde midelerini patlatırız die böle bi işe kalkmşlardır... ;)

MG_eVİL kardeş saydğın olumsuzlukların 100 diğer hükümetlerde vardı
ecevit zamanında günlük faizler %2000lere çıkmıştı 28 şubat ayağına ülkenin 90 mi,lyar doları iç edildi hükümeti eleştir ama bunlarıda gör.
sırf muhalet ağzıyla yazma. yanlış kimi yaparsa yapsın eleştir bu hükümet benden herşeyi doğru bu hükümet benden değil herşeyi yanlış deme baykal gibi.

senin anladığın çok açık hala neyi inkar ediyosunuz anlamıyorum sen daha neyin ne olduğunu bilmiosun biraz tarafsız araştırma yapmanı öneririm..

ecevit zamanında günlük faizler %2000lere çıkmıştı 28 şubat ayağına ülkenin 90 mi,lyar doları iç edildi hükümeti eleştir ama bunlarıda gör.
sırf muhalet ağzıyla yazma. yanlış kimi yaparsa yapsın eleştir bu hükümet benden herşeyi doğru bu hükümet benden değil herşeyi yanlış deme baykal gibi.

bırak hocam kemikleşmiş düşünce yapısı. hayır bunların siyasi görüşüne karşı çıkan yok da neden diğer insanların görüşünü küçümsüyolar? anlamsız...

arakdaşım bn zaten son dönem ecevit hiç bi zaman tasviye etmiş değilim meraklnma... anayasa kitabını bi fırlattı neler oldu buda akp'nin işine yaradı işte... hatta başbakan bile diyor önceki dönemden borç bilmem kaç milyar dolardan baya düşürdük diye.... işte bu sayede siz bu kadar oy alıyorsunuz kardeşim bunu bil... işte halk öle bi kanıyorki... sanki önceki dönem altını pislemiş pislemiş temizleyicisi akp gibi görüyorlar anlayabildin mi...

arakdaşım bn zaten son dönem ecevit hiç bi zaman tasviye etmiş değilim meraklnma... anayasa kitabını bi fırlattı neler oldu buda akp'nin işine yaradı işte... hatta başbakan bile diyor önceki dönemden borç bilmem kaç milyar dolardan baya düşürdük diye.... işte bu sayede siz bu kadar oy alıyorsunuz kardeşim bunu bil... işte halk öle bi kanıyorki... sanki önceki dönem altını pislemiş pislemiş temizleyicisi akp gibi görüyorlar anlayabildin mi...

gibi mi görünüyor o dönemde sadece ecevit mi vardı acaba?? ya gerçekten biraz araştırma yap artık yaa..

sadece sebepi o dedim altındaki devlet bahçeli veya mesut yılmazı zaten konuşmak istemiyorm sadece sebep olarak ecevit'i gösteriyorum.... o zamanlar sanki yenmiyordu diyecem ama demirel'in yeğenini-cavit çağları yakalamadılar diye hatırlıyorum sanki bu hükümetti sanırsam... geçen hükümettin içişleri bakanı saadettin tantan bütün her yere savaş açmştı pkk-dhkpc-hizbullah ne oldu bi çoğunu yıktı.. hizbullahın hücre ewlerini akp'li içişleri bakanı çıkardı bravo walla:clap:clap:clap:clap

samimiyetimle söylüyorum tarafsız medya okuman gözlerini açıcaktır. siyasi görüş anlamında değil gerçekleri görmen için. taraflı olarak söylemiyorum bunu şu an her partinin içinde tiksindirici insanlar var bunları görmen lazım...

sana reklam weren oldu mu göz önü medyanın hepsi taraflıdır. senin amacın belli kly gelsin sana...

tek bildiğiniz şey iyi şeyler de yaptı .. verdiği 20 torba kömür sayesinde %47 oy aldı

O kömürlerin dağıtımı mülki idare amirlerinin insiyatifinde. Muhtaç olan kişilere veriliyor. Burdanda art niyet bulan zihniyeti anlamak elde değil.

ecevit zamanında günlük faizler %2000lere çıkmıştı 28 şubat ayağına ülkenin 90 mi,lyar doları iç edildi

ecevit zamanı faizler 2.000 olurmu yanlış biliyorsun akadaş

50.000 oldu gecelik faiz

hatta bir gece 100.000 bile oldu

belkide saklıyorlardır milletten gerçeği

300.000 olmuştur gecede ama söylemiyorlar

sen yakaladın o yalancıları

artık rahat uyuyabiliriz

Halk neden mi %47 oy verdi? Garibanın kapısına gidip iki çuval kömür 2 paket makarna 2 paket pirinç bırakıp onlardan oy istediği için böyle oldu. :D

Sen de ver dostum imkanın olunca , allah razı olsun deseler yeterli , ama birilerininde iktidara saglam gelebilmesi için bunları yapması lazım .. Chp ile aynı seviyede oldugunu düşünsene 1 .. Ülke ergenekonculara kalır .. Yeriz naneyi..

Sen de ver dostum imkanın olunca , allah razı olsun deseler yeterli , ama birilerininde iktidara saglam gelebilmesi için bunları yapması lazım .. Chp ile aynı seviyede oldugunu düşünsene 1 .. Ülke ergenekonculara kalır .. Yeriz naneyi..

ben kendimi bu kadar ucuza satamam

2 paket kömür

2 paket makarna

2 paket pirinç

5 sene 365 gün bunlarımı yiyeceğiz

bana yetmez

belkide kanıma dokunduğundandır

siz verin oyunuzu

ben veremem bu fiata

bana ev almaları lazım

birde araba

iyide maaş

birazda kenara para

benim fiatım BELKİ bu kadar olabilir

BELKİ

O kömürlerin dağıtımı mülki idare amirlerinin insiyatifinde. Muhtaç olan kişilere veriliyor. Burdanda art niyet bulan zihniyeti anlamak elde değil.

bizim mahallede bi akp li vanlı meclis üyesi var .çoğu zaten kendi aşireti burdakilerin ve haliyle bu adamın olduğu yere oy veriyorlar . hepsine kömür verildi .daha fakir olan insanlar biliyoruz onlara verilmedi .ben olayları izliyorum .ne için verdiklerinide benden iyi kimse bilemez . bu olay üzerine bulunduğum ilçenin tüm mahallerinde araştırma yaptım .her mahallenin meclis üyesi kendini seçenlere ağırlıklı olarak dağıtmış .gördüğüm bu .insiyatif dediğin şey bu

ben kendimi bu kadar ucuza satamam

2 paket kömür

2 paket makarna

2 paket pirinç

5 sene 365 gün bunlarımı yiyeceğiz

bana yetmez

belkide kanıma dokunduğundandır

siz verin oyunuzu

ben veremem bu fiata

bana ev almaları lazım

birde araba

iyide maaş

birazda kenara para

benim fiatım BELKİ bu kadar olabilir

BELKİ

o fiyat senin fiyatın değil senin insanca yaşamanın fiyatıdır .bunuda sağlasın devlet .sen vatandaş olarak üstüne düşeni yapıyosan devlet de üstüne düşeni yapsın .

mesele fakire kömür vermekte değil

mesele kömürün karşılığında oy istemekte

mesele geleceğini 2 torba kömür için satmakta

mesele kömürü rüşvet olarak almakta

oyunu ver

sonra hizmet etinler

köürü al sonra gebe kal,oy ver

yanlışlık burada

o fiyat senin fiyatın değil senin insanca yaşamanın fiyatıdır .bunuda sağlasın devlet .sen vatandaş olarak üstüne düşeni yapıyosan devlet de üstüne düşeni yapsın .

benim fiatım zaten olamaz

ama fiatı bu kadar olanlar var

sözüm onlara

nedir vatandaşın görevi

oy ver

askere git

vergi ver

ama birde ananelerimiz öğrettikleri var

namuslu ol

yetim hakkı yeme

çalma,

yalan söyleme