'AKP’nin seçmesi anasının ak sütü gibi helaldir'

İηvictus

Banned
Reaction score
0
'AKP’nin seçmesi anasının ak sütü gibi helaldir'

Bahçeli’nin Köşk oylamasına ilişkin açıklamasına Demokrat Parti’den de destek geldi. DP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Keçeli, “Bahçeli’nin söylediğini takdirle karşılıyorum. Vekilin asli görevi Meclis’e girmektir. dedi.
64811.jpg

Keçeli, “Bahçeli’nin söylediğini takdirle karşılıyorum. Vekilin asli görevi Meclis’e girmektir. Bahçeli, doğru bir şey söylüyor. Meclis’i çalıştırmak lazım” dedi.

Seçimlerin yeni yapıldığını ve halkın iradesinin sandığa yansıdığını ifade eden Keçeli, “AKP’nin cumhurbaşkanını seçmesi anasının ak sütü gibi helaldir. CHP ve bağımsızlar da Meclis’e girmeli. Benzer bir durumu Cindoruk’ta da yaşanmıştı” diye konuştu.

Akşam

erkeklerse katılmasınlar halk bu sefer hepsini siler ihtilal olursa akp harici bütün partiler silinir gider inşallah silinirler zaten yakında

yanlız dikkat edilmesi gerekn husus chp nin hala antidemokratik tutumunu sürdüyor olması dün %30 la cumhurbaşkanı seçemez diyenler bugün hala kararlarında diretiyorlar.toplumsal uzlaşı dediniz alın işte toplum uzlaştı .

Bu sefer sorunsuz atlatılacağını düşünüyorum.
sağduyu galip gelecek.

AKP’nin cumhurbaşkanını seçmesi anasının ak sütü gibi helalse niye halkın seçmesi için bi taraflarını yırttılar??? onu merak ediyorum. endişeleri neydi???

psclabs' Alıntı:
erkeklerse katılmasınlar halk bu sefer hepsini siler ihtilal olursa akp harici bütün partiler silinir gider inşallah silinirler zaten yakında

Eğer darbe olursa, ihtilal başka bişeydir. İlk başta gidicek olan parti ak partidir .İşte böyle şeyleri gündeme getirerek insanları atatürkten soğutmaya çalışıyolar .Ve sonra dış güçler istediklerine yavas yavas bu gibi şeyleri yok ederek ulaşıcaklar.Sevgili kardeşim bence akp hakkında biraz araştırma yap VE en iyisi atatürk ü sevmeye anlamaya çalış.Bu haberin karşısında tepki vericeğine nerdeyse onların dediklerini onaylıyacaksın yani atatürk ilkeleri kalksın diceksin .Sen de her türk genci gibi zekisin bunlara aldanma.

Geri