AKP’nin oyları en düşük seviyesinde

Rahşan Ecevit'in Kemal Kılıçdaroğlunu desteklemesiyle beraber DSP'nin oylarının da büyük çoğunluğu CHP'ye gidecektir. Anketlere fazla güvenmemek gerek. Hele bi seçim olsunda o zaman göreceğiz kim ne kadar oy almış :)

akp lilere cevap

Komşusu aç yatarken kendisi tok yatan bizden değildir. Devlet İstatistik Ens. son araştırmasına göre DÖRTYÜZBİN kişi aclık sınırının altında yaşıyor.Bu nedenle AKPliler bizden değildir.Türkiye'de dünya çapında 48 tane dolar milyarderi vardır.(Forbes dergisi) bunlar 5 tanesi farikatör diğerleri AKP nin rand zenginleridir.Diğer zenginlerin herhangi bir yatırımı yoktur.2002 de 3 tane dolar milyarderimiz vardı ve fabrika sahipleri idi.

Komşusu aç yatarken kendisi tok yatan bizden değildir. Devlet İstatistik Ens. son araştırmasına göre DÖRTYÜZBİN kişi aclık sınırının altında yaşıyor.Bu nedenle AKPliler bizden değildir.Türkiye'de dünya çapında 48 tane dolar milyarderi vardır.(Forbes dergisi) bunlar 5 tanesi farikatör diğerleri AKP nin rand zenginleridir.Diğer zenginlerin herhangi bir yatırımı yoktur.2002 de 3 tane dolar milyarderimiz vardı ve fabrika sahipleri idi.

kemal bey taşerondan bahsediyor kendi bünyesindeki belediyelerde taşeron firmalar işçiler çıkarınca medya bunu görmüyorsa onlar insan sayılmıyormu googleye yaz görürsün..

Gözlerimizi bir pula satıp geçmişiz bir yana Ölmesini bilenlere yüz çevirmemiz bundan, Körüz, göz bebeklerimize mil çekilmiş, mil Acımasız bir namlu şakağımızda, soğuk, Tetikte kendi parmağımız, yabancının değil.”
Rıfat Ilgaz'ın şiiri AKP lilerin durumunu çok güzel yansıtıyor. körmüsünüz kardeşim alın başınıza çalın Akp yi .Biraz okuyun araştırın ezbere takım tutar gibi parti tutmayın , ben demokrosi denen oyuna inanmıyorum.Milletvekillerini , başabakanı sen mi seçtiğini zannediyorsun.Bu milleti kandırmanın bir yolu padişallahlıkla yönetilsek hiç olmazsa kim olduğunu bilirdik.Recep beyin başbakan olmadan önce Amerikadaki büyük mason toplantısına katılıp icazet aldığını bilmiyorsundur.Soner Yalçın'nın kitabında tarih ve yer vererek anlatır.Okuyun biraz kardeşim size Kuranı Kerimde namazın kaç vakit olduğunu sorsam yada Fatiha suresinin Türkçe anlamını sorsam bilmezsiniz.Size ben daha ne diyeyim!!!!!

Olayın altın ya da kömür mevzusu olmadığını neden anlamıyorsunuz?
TCF, SCF, DP, AP, ANAP, RP, AKP çizgisini ve milletin ısrarla teveccühünün nedenlerini bulmaya anlamaya çalışın. Zaten sorun Milleti ve isteklerini anlamamakla ilgili. Empati yapın beyler.
Yoksa Türk siyasi tarihi Milli egemenliği hazmedemeyen Milleti hor görenlere Milletin sandıkta sürekli tokat indirdiği ezeli bir tekerrürden ibaret olacak.

Nice hükümetler gördük nice siyasetciler gördük ülkeyi pasta dilimi gibi görüpte en büyük pastayı kapmaya çalışan,hiç insafı olmayıpta hepsini cebine indiren..hepimizi geleceğini iç eden..bunların yaptığı onların yanında çok masum kalır..kömür gıda vs deniliyor alaycı bi şekilde ama vatandaşımıza bu kadar çok yardımın yapıldığını hiç bi yönetimde görmedim..daha düne kadar Türkiye sorulduğunda afrika da bi ülkemi denilen cevapları gördük..Hiç değilse bırak ABD başkanının karşısında hiç bir ülke liderinin karşısında ezik büzük durmayan, gerektiğinde sözünü esirgemeyen bir başbakan ve kadrosu var (yakın tarihte gördük ve izledik)..sıkıntılar her ülkede olur olmaması mümkün değil,süper ülke dediğimiz ABD de bile milyonlarca fakir ve kimsesizi var..ama ne mutlu ki bizdeki birlik hiç bir ülkede yok..daha çok birlik olmalı ve uyanık olmalıyız..örnek uzakta değil hemen yanı başımızdaki Irak'a bakmamız ve ders almamız yeterli..:)İyi bir şoför olmadan araba yanlızca görüntüden ibarettir :))

akp nin oyları düşüyormuş ah canım benim :)
inadına akp inadına hz recep tayyip erdogan :p

akp nin oyları düşüyormuş ah canım benim :)
inadına akp inadına hz recep tayyip erdogan :p

inadına, başa çuval geçirmeler, inadına 580 kişilik gemiye 10 kişi girmeler, kurşun sıkmalar, inadına pkklıları alkışlarla türkiyeye sokmalar, inadına şehitlere kelle demeler, inadına güzel ölmeler, inadına kader kavramını değiştirmeler, inadına din düşmanlığı, inadına gavurluk.

bu olaylar olurken ülkede ne başbakan ne cumhurbaşkanı nede genelkurbay başkanı var sizce tesadüfmü buu...bu devlet kendi kendine idare oluyor..ne yaptı bu hukumet bir civi caktımı surayasu fabrikayı actı su jadar işçi aldı diyebilecekmisiniz.. anca sattı sattı yol yaptı...

yıllardır çoğu partileri gördüm akp diğer partiler arasında kötünün en iyisi akp iki dönem ikdidar oldu neden oldu çünkü dünya hızla deyişiyor.dünyaya adalet gelmesi zamanı yakın.akp tekrar gelirmi derseniz akp gelmese bile dini imanı namusu Allahın kitabını dinini savunan mutlaka biri gelir.ahır zaman buna işarettir üçüncü dünya savaşından sonra her şey mükemmel olacak Allahın izniyle inş

yıllardır çoğu partileri gördüm akp diğer partiler arasında kötünün en iyisi akp iki dönem ikdidar oldu neden oldu çünkü dünya hızla deyişiyor.dünyaya adalet gelmesi zamanı yakın.akp tekrar gelirmi derseniz akp gelmese bile dini imanı namusu Allahın kitabını dinini savunan mutlaka biri gelir.ahır zaman buna işarettir üçüncü dünya savaşından sonra her şey mükemmel olacak Allahın izniyle inş

slogan belli ; yola devam. kıyamete yaklaşıyoruzsa, ver odunu.

Millete "kömür" falan diyerek hakaret etmek terbiyesizliktir.köyün birinde AKP ye hiç oy çıkmamıştı ama yardımı da alanların sayısı azımsanmayacak kadar fazlaydı.Önceleri de anketler %23 demişti de %47 çıktı.Bu insanlar çalışanları çok iyi bilir.Aklınızı kndinize saklayın , kendi oyunuza karışın.

yakında ülkede yapılanlara kılıf uydurmaktan kılıf kalmayacak neyse siz onuda artık ithal edersiniz.

Millete "kömür" falan diyerek hakaret etmek terbiyesizliktir.köyün birinde AKP ye hiç oy çıkmamıştı ama yardımı da alanların sayısı azımsanmayacak kadar fazlaydı.Önceleri de anketler %23 demişti de %47 çıktı.Bu insanlar çalışanları çok iyi bilir.Aklınızı kndinize saklayın , kendi oyunuza karışın.

Oy vermeyen köylere daha çok yardım yapılıyor. Biz de şahsen "Vermesek bize de gönderirler mi?" diye aklımızdan geçiveriyor.

Gandiye fazla güvenmeyin yine kazanamıcak o... AKP yine 1. parti :)

AKP den başka bi mhp var(çakma gandili chp yi saymıyorum) mhp de akp yi geçemiyeceğine göre akp yine 1.

tarafısz bir anket yapan bir şirket olsa bilsek kim ne oy alıyor

akp nin işi bitmiştir

yaşı yetenler bilir ÖZAL Anap döneminde kimse geçemez diyorlardı chp o zamanda halkın umuduydu şimdi de umudu

geçmiş olsun recep bey

Geri