Zeytin
Zeytin&Limon
Biri yurdum demokrasi ile yonetiliyor demis.
Yurdum demokrasi ile satiliyor gozlerinde at gozlugu var heralde bunlarin
Yurdum demokrasi ile satiliyor gozlerinde at gozlugu var heralde bunlarin
Satılmış insanlar olduğu sürece.Bu parti gene 1. olur
AKP'nin durumu her zaman aynıydı.
Bütün çabalar bir tane dahi olsa şehit kurtarabilmek içindi ancak
Türkiyede bu medya bu muhalifler olduğu sürece açılım dediğin gibi olamıyor zaten.
AKP hiçbir zaman sert açıklamalarda bulunmadı ama CHP ve MHP'nin tavrını hepimiz biliyoruz.
Ancak o malum olaydan sonra sövdüğü adama geçmiş olsun kardeş diyince komik oluyor
Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol diye bir sözüüz vardır bunlarda eser yok.
Riyakarlık diz boyudur.
Türban konusundaki tavrını çok doğru buluyorum.Liberal demokrat yüzünü çok iyi gösteren bir tutum sergilediler.İsteyen istediğini giyer dedi.
Kapatma davasını da kendi kendilerine açmadılar herhalde.Baş savcının biri hukuki yolu denedi
ama hukuk ona yanlış yoldasın dedi ve kapanmadı parti.Diyorum ya böyle muhaliflerin içerisinde AKP'nin bu zamana kadar tak başına iktidar olması büyük başarı diye =)
Bu zamana kadar o saydığın romanlar kimliğini gizliyorlardı.Ayrıca ilk defa bir başbakan o kişilerle özel olarak görüştü.
Bunlar tabiki sizin için hiçbirşey ifade etmiyor.Boşver anlatmasamda olur.
ERGENEKON'u savunan adamla ikili sohbete girmem bu konuda
Bende Sarıgül iktidar demedim zaten kişisel görüşümü belirttim.![]()
Her seçimden önce görülen 'hayal' bunlar. Her seferinde en düşük, her seçimde en yüksek, yüksek !
Ülke satılıyor , yargıya müdahale var , askerin kuyusu kazılıyor vs vs...
Uzar gider bu böyle , birilerinin Türkiye de siyasetin iftira atmaktan farklı olduğunu öğrenmesi gerek,
Diyelimki dediğiniz oldu ve CHP 1. parti geldi MHP de 2. olsun hatta bu ikisinin koalisyonundan ne beklenir
Ben sadece tek birşey beklerim yaşattıkları Apo piçini , serbest bırakırlar ...
Mantıklı düşünen bi insan AKP den başka iktidar aramaz şu ülke şartlarında , ideolojik yaklaşımla parti destekliyorsanız o ayrı ...