AKP’lileri kızdıracak klip

Dostum madem senin kafan alıyor sen çık sana verelim oyumuzu.. Lütfen konuşmalarına biraz dikkat et..
İşte aramızda ki fark bu eve vealeykümselam diyip selamını alırım ve uzlaşmaya giderim ne olacak ben onu vurcam onun cocuğu beni vuraak sonra benim cocuğum onu.. Madem sen bu dilden anlıyorsun bu dilden konuşalım asıl kafası almayan sensin senin bu zihniyetini 1900 lü yıllarda yaşıyorlardı dedelerimizin dedesi.. Gözünüzü karartmayın tekrar söylüyorum Recep Tayip ERDOĞAN çok iyi bir başkan değildir.. ama elimizdekinin en iyisi bu ! ! !

Dostum madem senin kafan alıyor sen çık sana verelim oyumuzu.. Lütfen konuşmalarına biraz dikkat et..
İşte aramızda ki fark bu eve vealeykümselam diyip selamını alırım ve uzlaşmaya giderim ne olacak ben onu vurcam onun cocuğu beni vuraak sonra benim cocuğum onu.. Madem sen bu dilden anlıyorsun bu dilden konuşalım asıl kafası almayan sensin senin bu zihniyetini 1900 lü yıllarda yaşıyorlardı dedelerimizin dedesi.. Gözünüzü karartmayın tekrar söylüyorum Recep Tayip ERDOĞAN çok iyi bir başkan değildir.. ama elimizdekinin en iyisi bu ! ! !

Sana uzun uzun yazacaktım ama hepsini silip vazgeçtim. Apo konusunda iyi yapıyor diyen birine laf anlatmaya yazık zaten. hadi kal sağlıcakla.

hala eleştiri varsa elinde daha iyi bi başkan ona oyumu vercem söylermisin kılıçdaroğlumu iyi tayyipten yada bahçeli mi iyi tayyipten bu soruya cevap bulalımda bende akp ye oy vermem o zaman daha iyi biri çıkana kadar mecburum ben bu adama oy vermeye o kadar güvenemiyom çünkü diğer muhalefet liderlerine:)

Git Bdp ye ver. En azından dolaylı yoldan desteklememiş olursunuz .

sen bence amacını aşıyon arkadasim konuşmalarına dikkat et..

Klip mi istiyorsun al sana klip

[video=Öyle sayın başbakan gibi söz verip sözünün arkasın da duran bir insan değilim ben]11626[/video]

"Biz öyle sayın Başbakan gibi söz verip de sözümüzün arkasında duran bir insan değiliz!"

Kemal Kılıçdaroğlu

Klip mi istiyorsun al sana klip

[video=Öyle sayın başbakan gibi söz verip sözünün arkasın da duran bir insan değilim ben]11626[/video]

"Biz öyle sayın Başbakan gibi söz verip de sözümüzün arkasında duran bir insan değiliz!"

Kemal Kılıçdaroğlu

Çok komiksin tatlım. Zamanında Apoya "sayın" şehide "kelle" diye hitap ettiğinde dil sürçmesini ne kadar abarttınız diye kendinizi yerden yere atmıştınız. Sen bir başbakan iki erdoğan videolarını cesaretini toplayıp izleyebildin mi :durdurun

Geri