αqqα уєкяυ
New member
AKPnin sağlıkta dönüşüm masalları şarkı oldu. Ankara Tabip Odası AKPnin sağlıkta dönüşüm politikalarının sonuçlarını anlatan bir şarkı hazırladı. İşte o şarkı ve klip
.
BURADAN İZLE
BURADAN İZLE
Türkiye hiç karşılaşmadığı sorunlarla karşılaşıyor.. Eğer bu sorunlarla Mhp Chp gibi partiler karşılaşsaydı inanın ki şuan Filistin'e olan bize oluyordu
Çoğunluk yanlış düşünüyor olamaz..
bu konudan emin olabilirsiniz... Cahil edebiyatı yapanlar çözüm yerine sürekli eleştiri getirenler dönüp önce kendilerine baksınlar muhalefet ne kadar güçlü olursa hükümet o kadar güçlü olur bunu yazın biyerlerede öğrenin sonra siyaset yaparsınız..
αqqα уєкяυ;1970107946' Alıntı:siz de bi garipsiniz vallahi.
- Ne Mutlum Türküm demenin ilkellik olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Akp'li
- Yine aynı şekilde 10 senedir bir kere türklüğü ağzına almayan bir başbakan Akp'li.
Siz Akp'ye oy veriyorsunuz. Ama Türklükle ilgili imzanızda söz var.
İroniye bak.
bu konudan emin olabilirsiniz... Cahil edebiyatı yapanlar çözüm yerine sürekli eleştiri getirenler dönüp önce kendilerine baksınlar muhalefet ne kadar güçlü olursa hükümet o kadar güçlü olur bunu yazın biyerlerede öğrenin sonra siyaset yaparsınız..
Benim ne kadar Türk olup olmadıgımı benden daha iyi bilen yoktur merak etme. onun bunun söylemesiyle millete hava çekerek Türk olunmaz emin ol...
Benim ne kadar Türk olup olmadıgımı benden daha iyi bilen yoktur merak etme. onun bunun söylemesiyle millete hava çekerek Türk olunmaz emin ol...
Şu 3 sorunun cevabında anlaşmazlığa düşen Kâhinler İblis e yani Şeytana sormaya karar
verirler. ---
---Türkiye ne zaman AB ye girer diye sorarlar şeytana’a
__Şeytan 2030 da der,
---Peki Türkiye ne zaman Uzaya çıkar.
__ Şeytan 2045 de der,
Sıra en zor soruya gelir.
___Peki, Türkiye de CHP ne zaman iktidar olur diye sorarlar şeytana.
Başta Kılıçdaroğlu olmak üzere tüm CHP liler heyecanla cevabı beklemektedir. Bu soruyu
duyan şeytan önce neye uğradığını şaşırır ve sonrada Kılıçdaroğlu‘na dönerek "ben de
göremem ben de göremem "diye başlar feryat figan ağlamaya