Akne tedavisi için yeni ilaç

Barbazula

Today I repay my dept
Reaction score
0
Akne tedavisi için Amerikan Stiefel firmasınca üretilen bir A vitamini türevi olan yeni kombinasyon tanıtıldı.

AA

İSTANBUL - Dermatoloji uzmanı Dr. Ahmet Günay, ‘Topikal Retinoid ve Antibiyotik Kombinasyonu’nun akne oluşumunu engelleme, oluşmuş akneleri hızlı ve etkili şekilde tedavi etme özelliği bulunduğunu söyledi.

Embil İlaç firmasınca Swissotel’de düzenlenen toplantıda konuşan Avrupa Akademi Dermatoloji Birliği üyesi dermatoloji uzmanı Dr. Ahmet Günay, aknenin en sık rastlanan deri hastalığı olduğunu belirtti.

Günay, “Ciltteki yağ bezlerinin açıldığı kıl foliküllerinin iltihaplı bir hastalığı olan ve genellikle ergenlik döneminde başlayan aknenin tedavisinde en önemli hedef, ciltteki aşırı yağ üretimini azaltmak, akneye neden olan bakterileri öldürmek, folikülleri açmak vekist ve nodüllerin kalıcı iz bırakmasını engellemektir” diye konuştu.

Aknenin, bir sağlık problemi olmanın ötesinde insanların sosyal yaşantısını olumsuz etkileyebildiğini anlatan Günay, “Topikal Retinoid ve Antibiyotik Kombinasyonu”nun akne oluşumunu engelleme, oluşmuş akneleri hızlı ve etkili şekilde tedavi etme özelliği bulunduğunu bildirdi.

teşekkürler arkadaşım ama ilacın tam adını da sölersen ii olur
eczanelerde satılır mı??

ben her türlü ilacı denedim olmuyo :(
sivilceleri geçiren ilaçlarda yüzümü soyuyo :( :(

FLeTCh' Alıntı:
ben her türlü ilacı denedim olmuyo :(
sivilceleri geçiren ilaçlarda yüzümü soyuyo :( :(
Cleocisin kuLLandınmı?

eczaneden recetsix alınabiliyo mu cleocsin?

ßenCe yuzunuze yaqLı Saßun Sürmeyin kukurtLü Saßun kuLLanın . meseLa Saßah kaLktınız kükürtLü saßunLa yuzunu yıkayın we sOra ßenzamyCın die ßi krem war karı$ımLı ßi krem Onu Sürün yanında ßirde tetradOx diye ßir hap Saßah ak$amda Ondan kuLLanın we qÖrCeksiniz yüzünüzde ßi tane ßiLe SiviLCe kaLmamı$ ;) CLeOCin T LOsyOn fazLa etkiLi deiL Onu tawsiye etmem.. ama SiwiLCeLer iLerLemı$ ise iLtap tOpLamı$ ise antißiOtik kuLLanın faydasını qÖrCeksiniz ;)

arkadaslar akne tedavısınde rastgele ılac kullanmayın ılerı bır derecede ıse doktora gorunmenızde yarar war yoksa ılerıde daha kotu olabılır... sonucta her ılac her cılt ıcın uygun degıldır ve dıkkat etmenız gereken konu sudur kı ; yuzunuzu temız tutmalı gunde en az bır kez cıldınıze uygun bır sabunla yıkamalısınız .. bayanlar genellıkle makyaj yapmamaya calıssın cunku makyaj gozeneklerı kapatarak cıldın hava almasını engeller... cocukca bır onerı belkı ama sıvılcelerınızı sıkıp patlatmayın :D

pesimist' Alıntı:
eczaneden recetsix alınabiliyo mu cleocsin?
eet aLınabiLio ama Bu siviLceLer için.Akne daha büyük bi sorun onda kuLLanmayın :S

ya arkadaslar ayıptır ne bu ya "akne" diyorsunuz insanların anlamasını zorlastırıyorsunuz "sivilce" deyin suna ne yani latince kullanınca daha mı degerli oluyorrrr :-?

Geri