Akne ProßLemi ?

umutd07

:_:_мєтαℓ ƒıятıηα_:_:
Reaction score
0
ArkadasLar Akne ProßLemim Var.CLeanEcLear Die ßir PiLing KuLLanıyorum Ama FazLa ßi Faydasını Görmedim Sizce NeyapmaLıyım.DeLirmek Üzereyim Lütfen Yardım ?

:uzgunCocuk: :uzgunCocuk: :uzgunCocuk: :uzgunCocuk: :uzgunCocuk: :uzgunCocuk:​

en kısa zamanda bi dermatolog'a başvur bence. milletten duyma şeylerle iş yapma.
büyük bi sorunsa clean eclear filan hiç faydalı olmaz.

31 çekmekle alakası yok kardeş yüzünün yağlı olmasıyla alakalı ben gün de 3 kere duş alıyom yüzümün yağı gidiyor azaldılar maşşallah

Doktora git kardeşim aknelerin bile belirli dönemleri var doktor ona göre tedavi önerecektir sana

Imex kullan akneler için iyi gelmektedir...

ilaç yada kozmetik ürünler bünyeye yaşam şartlarına göre değişebilir
bir abiniz olarak beni dinlerseniz eğer sıkça duş alın
yani banyo yapın
oldukça faydasını göreceksiniz
geçmiş olsun kardeşim

Üç tane aspirini az suda eritin krem olsun.Yüze srün ve on dakika sonra yıkayın.Cildinizin sivilceleri gidecek ve yumuşayacaktır..

Aspirinde salisilik asit vardır..Bu karışımı limon suyu ilede yapabilirsiniz ancak kuru ciltler için önerilmez..

ßirde kükürtlü sabunla yıkayın ve kesinlikle sivilcelerininizi sıkmayın ve oynamayın yastık kılıflarınızı sık sık değiştirin ve mutlaka yüzünüzü 3 4 defa yıkayın.ßende faydası olmuştu :)
ama herkesten böyle tarifler alırsan yüzün daha kötü şekil alabilir bence bir uzmana danış yada zamana bırak ..

ilaç yada kozmetik ürünler bünyeye yaşam şartlarına göre değişebilir
bir abiniz olarak beni dinlerseniz eğer sıkça duş alın
yani banyo yapın
oldukça faydasını göreceksiniz
geçmiş olsun kardeşim

Üç tane aspirini az suda eritin krem olsun.Yüze srün ve on dakika sonra yıkayın.Cildinizin sivilceleri gidecek ve yumuşayacaktır..

Aspirinde salisilik asit vardır..Bu karışımı limon suyu ilede yapabilirsiniz ancak kuru ciltler için önerilmez..

ßirde kükürtlü sabunla yıkayın ve kesinlikle sivilcelerininizi sıkmayın ve oynamayın yastık kılıflarınızı sık sık değiştirin ve mutlaka yüzünüzü 3 4 defa yıkayın.ßende faydası olmuştu :)
ama herkesten böyle tarifler alırsan yüzün daha kötü şekil alabilir bence bir uzmana danış yada zamana bırak ..

ALLaha Sükür Sorumum Gecti Gececek.Daha Sık Duş Daha Sık Yüz TemizLigi ßu İsi HaLLedio =).Dediginiz Gißi Herseyi Harfiyen Yaptım.Aspirin oLdukca FaydaLı.Cok Tesekkür €diyorum =)

karacigerden kaynaklidir akneler
yasinla alakali da olabilir. o yuzden sorun etme zamanla gececek ve kaybolacaktir. cildini temiz tutmaya dikkat et ;)

benimde epey sivilcem vardı çene civarında Aknilox jel diye bir ilaç kullandım çok memnunum ve kime tavsiye ettiysem memnun kaldı sende dene istersen %2 ve %4 olmak üzere iki çeşiti var %2 den başla bence

benimde epey sivilcem vardı çene civarında Aknilox jel diye bir ilaç kullandım çok memnunum ve kime tavsiye ettiysem memnun kaldı sende dene istersen %2 ve %4 olmak üzere iki çeşiti var %2 den başla bence

CLean€nCLear KuLLanıyorum.Aynı İşLevdeLer.ßende Cok Faydasını Gördüm Tavsiye İçin TesekkürLer =)

ArkadasLar Akne ProßLemim Var.CLeanEcLear Die ßir PiLing KuLLanıyorum Ama FazLa ßi Faydasını Görmedim Sizce NeyapmaLıyım.DeLirmek Üzereyim Lütfen Yardım ?

:uzgunCocuk: :uzgunCocuk: :uzgunCocuk: :uzgunCocuk: :uzgunCocuk: :uzgunCocuk:​

cleanclear e verdigin paraya yazık hıc bı ıse yaramaz kardesım benımde yuzumde akneler cok vardı su ıkı yolla kurtuldum ( NOT KENDI YAPTIGIM YOLLAR ) 1 kase yogurda 1 limon suyu sık ıyıce karıstır yuzune sür 1 ile 2 saat arası yuzunde kalsın sonra ılık suyla yıka ardına ACNELYSE % 0.1 retinoik asit adlı kremi sürdüm yalnız bu kremı doktora yazdırırken yanında bepanten plus da yazdır bu kremı kullanınca yuzun kuruyo olu derıyı atıo altan yeni deri geldigi için cok acıyo ama bepantenı surersen yanması dahada hafıfler... ve 1 hafta sonra inanılmaz değişmi goruceksın ınsallah yardımcı olmusumdr

slm arkadaş öncelikle geçmiş olsun zamanında bütün krem,jel,ilaçları denemiş doktor doktor ,eczane eczane gezmiş biri olarak söyleyeceğim sadece su ve sabun . Benim yüzüm sivilceden gözükmez haldeydi denemediğim icraat kalmadı hepsi nafile geldi .Kullandığım ilaçlar sadece sivilce çıkmamasını biraz engeller oldu yada daha çok tahrişe neden oldu. Zamana bırak göreceksin kendi kendine geçecek..Tabii bu ergenlik sivilcesi ise .

slm arkadaş öncelikle geçmiş olsun zamanında bütün krem,jel,ilaçları denemiş doktor doktor ,eczane eczane gezmiş biri olarak söyleyeceğim sadece su ve sabun . Benim yüzüm sivilceden gözükmez haldeydi denemediğim icraat kalmadı hepsi nafile geldi .Kullandığım ilaçlar sadece sivilce çıkmamasını biraz engeller oldu yada daha çok tahrişe neden oldu. Zamana bırak göreceksin kendi kendine geçecek..Tabii bu ergenlik sivilcesi ise .

Öneri İcin Cok TeseKür Kardesim.€vet €rgenLik SiviLcesi.ZaTen Artık Dedigin Gißi Sadece Su Ve Saßun KuLLanıyorum.Ama Saßun oLarak Tras Köpügü.Cünkü NormaL Saßunda Ph. Deger 5.5 DeiL ßuda Tahrise SeßeßiyeT Veriyor.

yagli yeme hergün sabunla yika fazla ugrasma belli bir dönemden sonra cikmazlar zaten :D

Geri